Şimdi Ara

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayarlar very high da.. resimlere fps ve bellek kullanımını ekledim..

son resimlerde motion blur kapalı olarak ss aldım , seçimi size bıraktım..

very high da vsync kapatıldığında fps ler 30-40 arası değişiyor..

ayarları high a alınca fps 60-70 fps lere kadar çıktı işte şimdi güzel oynanmaya başladı..

HD 7850 sahiplerinin içi rahat olsun oyunu güzel oynatıyor..

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)  Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)  Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)  Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)  Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)  Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)  Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 3 Kasım 2012; 0:00:48 >

• oooo hocam çok hızlıyız..ellerine sağlık vallaa önemli bi konu.sürekli takip..

bu alan reklam alanıdır,reklam vermek için pm atınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 2 Kasım 2012; 10:20:44 >
  • 2 el oynadım ama very high ayarda deli gibi kasıyor sistemde. (win 8, 310.33 beta kurulu)
  • menüler crysis 2 yi andırıyor oyun nasıl oyun içi screen shoot da isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Kasım 2012; 10:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

2 el oynadım ama very high ayarda deli gibi kasıyor sistemde. (win 8, 310.33 beta kurulu)

hayırlı olsun gtx 470 amp kasıyorsa bizim gtx 580 de kasar
  • Gtx 670 şart oldu artık en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizin sistemler kasıyorsa biz bu oyunu oynamayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu arada nerden indiriyoruz crys,s3 ü ..link verebilecek bi hayırsever varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

arkadaşlar bu arada nerden indiriyoruz crys,s3 ü ..link verebilecek bi hayırsever varmı

origin den indireceksin..

key i gir ve download a başla..
  • 1680x1050'de bu grafiklere bu FPS ve 1.5GB'a yaklaşmış bellek kullanımı nedir yahu? 1GB kartlarla oynayanlar bellek kullanımlarını kontrol etsin mutlaka.

@Dashieeeeee
    Sen de bir baksana şu bellek kullanımına, FullHD açıyorsan merak ettim onla alakalı sorun olabilir mi diye? GTX470 de kasıyorsa artık
  • Daha bugün 7850 pcs+ sipariş ettim, bu oyunu oynatamayacaksa ne anlamı kaldı :(
  • Crysis bu abi Ekran Kartı sattıracak yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Daha bugün 7850 pcs+ sipariş ettim, bu oyunu oynatamayacaksa ne anlamı kaldı :(

very high da 30 fps ortalama ile oynatıyor ama akıcı oynanıyor cry engine 3 den kaynaklı muhtemelen..

bf3 de 30 fps çok kötüyken bundan 30 fps akıcı oluyor..

high da deneyeceğim şimdi..
  • 1280MB ve 1.5GB kart sahipleri GPU kullanım yüzdesini ve kaç MB bellek kullandığını kullanabilirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

arkadaşlar bu arada nerden indiriyoruz crys,s3 ü ..link verebilecek bi hayırsever varmı

eyvallah fatih kardeş
  • quote:

quote:

@F.@.T.İ.H
    o fpsler hd 7870 crossfire ile mi alındı ?
    afterbuner ekranında tek kart gibi görünüyor ama.
    çift kart da bu performans ise arkadaşların dediği gibi hiç oynamalım bu oyunu tam sürümü çıkana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Kasım 2012; 11:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

@F.@.T.İ.H
    o fpsler hd 7870 crossfire ile mi alındı ?
    afterbuner ekranında tek kart gibi görünüyor ama.
    çift kart da bu performans ise arkadaşların dediği gibi hiç oynamalım bu oyunu tam sürümü çıkana kadar

tabi ki hayır..

tek 7850 ile deniyorum , şuan ofisteyim akşama 7870 cf ile deneyeceğim..

• FULL Sürüm'de biraz daha iyileştirirler sanırım FPS ler yükselir herhalde.

Ama yükselmeyebilir de yani.
  • bellek kullanımı şuan 1700mb civarında gidiyor, bu oyun için 2 gb bellek gerekli gibi..

hd 7850 ile high da güzel oynanıyor, 70 fps lere kadar çıkıyor..

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)
  • evet arkadaşlar v-snyc kapalı halde imzamdaki sistemle aldığım sonuçlar.
    herhangi bir oc falan yok.
    HİNGde ve 1400*900 çözünürlükte
     Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)
     Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)
     Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonyali -- 2 Kasım 2012; 15:35:48 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.