TCL C7K D Smart Modül Kullanımı
TCL C7K MiniLed TV ile D Smart modül kullanıyorum fakat televizyonun uydu kanal arama menüsünde D Smart ve DigiTürk gibi uydu operatörlerinin abonelerine özel kanal listeleri bulunmuyor. D-Fix Modül çalışıyor fakat kanallar Türksat TKGS'ye göre sıralandığı için çok dağınık şekilde ve kanal sıralaması yapmak hiç pratik değil. TCL Türkiye yetkililerinin bu konuda bir güncelleme yapmaları şart.
Aktivasyon olmadan Modüle geçebilir miyim?
Merhaba arkadaşlar, D Smart HD Box cihazı kullanıyorum. Yeni bir TV aldım ve TV'de dahili 4K uydu alıcısı ve CI modül yuvası mevcut.
D Smart müşteri hizmetlerinden HD Box cihazını D Fix modül ile değiştirmelerini istedim ama bunun mümkün olmadığını söylediler.
İstersem yan oda kampanyası ile ikinci bir faturalı üyelik oluşturup D Fix modül verebileceklerini belirttiler.
Fakat ben mevcut aboneliğim kapsamında, D Smart kartımı bir modüle takıp TV üzerinden izlemek istiyorum.
2.El bir D Smart modül bulup mevcut HD Box cihazımdaki kartı bu modüle takarak TV üzerinden D Smartı Aktivasyon vs. gibi işlemlere gerek olmadan direkt olarak izleyebilir miyim? Yoksa modül ile kartı eşleştirmek için aktivasyon şart mıdır?
TP-Link Archer BE230 Wi-Fi 7 Router görece uygun bir fiyatı var ama buna karşılık bazı kısıtlamalara gidilmiş.
320 Mhz ve 6 Ghz desteği yok.
Donanım olarak yeni bir cpu kullanıyor ve 512 MB DDR4 ram mevcut
1 ader 2.5G WAN ve 1 adet 2.5G LAN portu mevcut ve tabii ki 3 adet 1G LAN portu.
3.999 TL fiyatı ile cazip bir alternatif olabilir.
Düşünceleriniz nedir, sizce alınır mı?
CPU1: Broadcom BCM6764 (2.0 GHz, 4 cores)
FLA1: 128 MiB (ESMT F50L1G41LB-104)
RAM1: 512 MiB (Zentel A3T4GF40BBF-HP)
Asus Vivobook Type-C Şarj ?
Merhaba, Asus Vivobook X16 dizüstü bilgisayarımı Type-C portundan şarj edebilir miyim?
CPU: 12450H
GPU: RTX 3050 (35W)
Batarya: 50W/h
Spigen GaN 45W şarj adaptörü ile 60W destekli bir Type-C kablo kullanarak Type-C portundan şarj etsem sıkıntı yaşar mıyım?
Sürekli değil ama dışarıda acil durumlarda bu adaptörü kullanabilirim diye soruyorum.

24H2 VPN sorunu ?
Windows11 24H2 güncellemesinden sonra Avast SecureLine VPN çalışmaz oldu?
Benzer bir sorun yaşayan ve çözüm bulan oldu mu?
6 Ghz ve 320 Mhz desteği yok ! İşlemci ve ram hakkında bilgi yok !
Sizce alınır mı ?
PSU için 12cm Fan
Ekranda oluşan çizgiler ?
Merhaba arkadaşlar,
Ekranda ara sıra böyle çizgiler çıkıyor, bir iki dakika sürüyor bu durum, sonra normale dönüyor.
Bazen günde 1-2 kez oluyor, bazen 2-3 günde bir oluyor.
Ekran kartından olduğunu düşünmüyorum çünkü farklı ekran kartlarıyla da denedim.
Farklı kablolar da denedim. Sonuç değişmedi.
Bu durumla karşılaşıp sorunun kaynağını bulan oldu mu acaba?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.666
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 688 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0