Bildirim
Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Konsepti yeter, bekliyorum. -
Umarım taktiksel yönü biraz ağır basan bir yapım olur.Crysis 2 de beklediğimi bulamamıştım. -
Yerimizi alalim -
Ana platform PC olupta ozen gosterirlerse ilk oyun gibi harika isler cikabilir . -
O ilk fotoğraf gerçekten doğru ise 3. oyun aşırı dandik olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gordon_Freman
O ilk fotoğraf gerçekten doğru ise 3. oyun aşırı dandik olacak.
sanki ilk 2 si çok iyiydi -
Yeni Benchmark programı geliyor -
Hadi bakalım inşallah doğrudur bekliyoruz -
Tamam vurmayın öldüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 18 Nisan 2012; 15:43:15 > -
Umarım PC'ye özel yapılır ve konsollara öyle port edilir. -
bu oyunu sevmeyenler neyini sevmiyor, ben de yıllarca önyargıyla baktım ve oynadığımda neden daha önce oynamamışım dedim kendime.
ilk sayfada yerimizi alalım -
Oyundaki senaryoyu biraz daha genişletmeliler açıkcası. Bekleyip göreceğiz.. -
Umarim birinci oyun gibi tropik adada gecer ve ilk oyunun grafikleri kadar kaliteli olur. Crysis 1 den sonraki butun crysis oyunlari grafik olarak geri kaldi bana gore. -
Yerimi alıyim bende -
Bu "ahh yanlışlıkla koyduk göründü mü tüh" ayağını da oyun firmaları ne zaman bırakacak, sarmıyor yani o olay artık, daha orijinal fikirlerle oyunları duyurmaları iyi olur hani... -
Yeni mimari kartlara BF3 den başka yeni bench pro gerekiyordu zaten çıksın çıksın -
quote:
Orijinalden alıntı: MoRaCe
Bu "ahh yanlışlıkla koyduk göründü mü tüh" ayağını da oyun firmaları ne zaman bırakacak, sarmıyor yani o olay artık, daha orijinal fikirlerle oyunları duyurmaları iyi olur hani...
Yeni moda çalışanlardan birinin anonim olarak sızdırması resimleri/bilgileri :)
EA modayı takip edemiyor
Dedikleri kadar sandbox olur umarım. 2. oyunda koridor FPSlerine dönmüştü neredeyse. -
İlk sayfadan kapmak lazım
-
hadi bakalım, beklemedeyiz
En Beğenilen Yanıtlar

Yalvarırım cevat yerli 4. oyunu çıkar. İnanılmaz bir sevgi besliyorum içimde crytek'e karşı. Yalvarırım 4. oyun gelsin yalvarırııııııııııııııııııım.
|
Benzer içerikler
- ezglobal crack
- prototype 3
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- oyun puanlama sitesi
- watch dogs 2 açılmıyor
- valorant yeni hesap açma
- cs2 bunny kodu
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- valorant ps5
- crysis 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X