Şimdi Ara

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurunc

Daha bugün 7850 pcs+ sipariş ettim, bu oyunu oynatamayacaksa ne anlamı kaldı :(

7850 ile bütün oyunları ve sonra çıkacak oyunları full ayarda oynayacak olsa 7970,GTX670-680 gibi kartlara ne gerek olurdu ? Bence gayet iyi şekilde çalıştırmış ama grafikleri sanki kötü gözüküyor.
  • inceleme yapan arkadaşta 30 fps oynamış(7850 ile)
    bende oynadım 30 fps aldım (6850 ile)
    eğer bu durum herkeste böyleyse bir şekilde oyun optimize edilmiş ve yüksek fps alamıyoruz.
    En azından ben böyle düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

arkadaşlar bu arada nerden indiriyoruz crys,s3 ü ..link verebilecek bi hayırsever varmı

origin den indireceksin..

key i gir ve download a başla..

@F.@.T.İ.H
    o fpsler hd 7870 crossfire ile mi alındı ?
    afterbuner ekranında tek kart gibi görünüyor ama.
    çift kart da bu performans ise arkadaşların dediği gibi hiç oynamalım bu oyunu tam sürümü çıkana kadar

tabi ki hayır..

tek 7850 ile deniyorum , şuan ofisteyim akşama 7870 cf ile deneyeceğim..

tamam o zaman güzel olmuş
    tabi crysis 2 deki gibi sonradan texture pack ve dx 11 ultra pack gibi birşey çıkıp oyunu kastırıcı hale geitirirlerse bilemem.
    birde şu bellek konusu vardı bende 1536 mb gtx 580 ile test edeyim bakalım çok bellek isteyen oyunlar gerçekten belleğe mi aç
    yoksa ekran kartında bol bellek olunca bellek yönetimi ona göre eskileri mümkün olduğunca temizlemeden mi kullanıyor.
    çünki bir zaman bf3 de gtx 580 yetmiyor yetmiyor dendi sonra o gtx 580 3 gb ile normal versiyonu arasında 1920 x 1080 de çok fark olmadığı görülmüştü
    diye hatırlıyorum.böyle olmasa 1gb hd 7850 veya 1 gb gtx 560 sahiplerinin oynayamaması lazım.
    yinede iyi bir driver ole 1700 mb dan 1300 lere çekerler sanırım bellek kullanımını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

inceleme yapan arkadaşta 30 fps oynamış(7850 ile)
    bende oynadım 30 fps aldım (6850 ile)
    eğer bu durum herkeste böyleyse bir şekilde oyun optimize edilmiş ve yüksek fps alamıyoruz.
    En azından ben böyle düşünüyorum

hd 7850 zaman zaman 70 fps'e kadar çıkmış.
    birde daha oyunun tam sürümü çıkmadı driver ile oyuna gelecek patchlar ile durum bayağı düzelecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

7850 ile bütün oyunları ve sonra çıkacak oyunları full ayarda oynayacak olsa 7970,GTX670-680 gibi kartlara ne gerek olurdu ? Bence gayet iyi şekilde çalıştırmış ama grafikleri sanki kötü gözüküyor.

beyler oyunda Vsync açık olarak geliyor..

60 fps nin altına indiğinde otomatik olarak 30 a sabitliyor muhtemelen..

mutlaka vsync kapalı olarak deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 2 Kasım 2012; 12:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

1280MB ve 1.5GB kart sahipleri GPU kullanım yüzdesini ve kaç MB bellek kullandığını kullanabilirler mi acaba?

ben gtx 580 ile yazarım bellek kullanımı ama çöznürlük 1680 x 1050 olmazssa full hd tv ye de bağlarım
  • hinge aldım bende zaman zaman 60-65 fps görüyorum
    ama tam sürümde daha doğru sonuçlar alırız heralde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

beyler oyunda Vsync açık olarak geliyor..

60 fps nin altına indiğinde otomatik olarak 30 a sabitliyor muhtemelen..

mutlaka vsync kapalı olarak deneyin..

o zaman akıllı bir oyun olmuş kendini sistem gücüne göre ayarlıyor gibi birşey çıkıyor ortaya
    peki hd 7850 ile herşey sonda rahat oynanıyor mu ? bir arkadaş gtx 470 ile çok kasıyor demiş garip geldi biraz.
    kusura bakma sorup duruyorum ama işyerindeyim eve gidince test edeceğim şimdilik merak içindeyim bende

• cf ıle denemene hıc gerek yok.performans berbat otesı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

cf ıle denemene hıc gerek yok.performans berbat otesı.

7850 cf ile denedin mi sen..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

cf ıle denemene hıc gerek yok.performans berbat otesı.

7850 cf ile denedin mi sen..

tabıkı az once oyundaydım.sanırım crysıs 2 dekı lanet cf problemı bundada mevcut.crysıs 2 de exe ısmını fear yaparak cozmustum ama bunda ısmını degıstırdıgınde orıgın kabul etmedıgı ıcın gırıp deneyemedım.saka gıbı resmen aldıgım fps ler.7850 cf 1200-1450 oc yaparak gırmeme ragmen 30 fps lerı hatta 15*20 fps lerı gordum noluyo dedım.tek kartla denemedım bırazdan denıyecem bakalım.
  • ya benim anlamadığım aniden donmalar aluyor.silah kayboluyo falan.
    yeni başladığında silah yarım görnüo.
    benim pc kaldırmıyomu acaba
  • quote:

ya benim anlamadığım aniden donmalar aluyor.silah kayboluyo falan.

ilk başta silah herkeste yarım gorunuyor normal bir durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 2 Kasım 2012; 12:24:51 >
  • quote:

hangi çözünürlük hangi ayarlarda oynuyorsun ?
    ayarları kısınca yine aynı mı oluyor ?

edit:oyundamış ilk başta yarım görnmesi normal diyoooolllllaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Kasım 2012; 12:25:51 >
  • Açıkçası 1680 çözünürlükteki bellek kullanımı beni şaşırttı 2GB altı 7850 seviyesindeki kartlarda darboğazmı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Açıkçası 1680 çözünürlükteki bellek kullanımı beni şaşırttı 2GB altı 7850 seviyesindeki kartlarda darboğazmı olacak?

akşam gtx 580 ile test edeceğim bakalım 1536 mb da sorun olacak mı...
    ben sorun olacağını sanmıyorum o kadar 1 gb kart var piyasada hepsi sıkıntı yaşar o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Kasım 2012; 12:30:31 >
  • tamamdır artık hıcbır ıhtımal kalmadı bıldıgın crysıs2.
  • quote:

quote:

Açıkçası 1680 çözünürlükteki bellek kullanımı beni şaşırttı 2GB altı 7850 seviyesindeki kartlarda darboğazmı olacak?

ben sorun olacağını sanmıyorum o kadar 1 gb kart var piyasada hepsi sıkıntı yaşar o zaman.

Bildiğim kadarıyla Nvidia belleği AMD'den daha fazla kullanıyor ama seninki 1.5 GB fazla etkilenmez 1GB olanların durumu daha kötü örnek kart GTX 560 TI

• quote:

quote:

hangi çözünürlük hangi ayarlarda oynuyorsun ?
    ayarları kısınca yine aynı mı oluyor ?

edit:oyundamış ilk başta yarım görnmesi normal diyoooolllllaaaaa

oyunu ilk açyığımda 30 fps sabitti.hing in üstündeki ayar adını hatırlamıyorum.hing e aldım60-65 fpsyi gördü fakat oynayış hoşuma gitmedi.
    birden tonuyo falan.
    ram kullanımı 2gb falan
    işlemcide %70 geçmedi sanırsam.
    her neyse tam sürüm çıksın düzelir heralde hepsi.

• quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla Nvidia belleği AMD'den daha fazla kullanıyor ama seninki 1.5 GB fazla etkilenmez 1GB olanların durumu daha kötü örnek kart GTX 560 TI

bende şöyle biliyorum oyun kartta ne kadar bellek varsa doldurmaya çalışıyor kartta üzerindeki belleğe göre davranıyor.
    misal gtx 580 1.5 gb ve gtx 580 3 gb karşılaştırmasında fark yoktu güncel oyunlarda bile ki gtx 580 1.5 gb için hep belleğin az olduğu söylenir.
    hatta hatırlarım bir çok kişi bf3 de yetmiyor ellek diyip gtx 580'leri satmıştı ama 3 gb lık versiyon da aynı sonuçları alıyordu.
    diğer türlü gb gtx 560 ti ve 1 gb hd 7850'nin durumu çok kötü olur.
    yinede akşam test edeceğim bende
    yinede bunun alpha sürüm olduğu ve daha doğru dürüst driver bile olmadığı da göz önünde bulundurulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Kasım 2012; 12:41:55 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.