Şimdi Ara

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler konunun tamamını okuyamadım üşengeçlik ettim kusura bakmayın ama değinildi mi bilmiyorum, gtx670 ile oynuyorum bende full ayarlar ile 1080p'de.. normal şartlarda 35fps civarında oynatıyor ancak anlık fps 2lere 3lere düştüğü oluyor ve bi süre sonra hata verip oyundan atıyor, WIN8 kullanıyorum bu arada... sanırım driver yada büyük optimizasyon problemleri var oyunun... bilmiyorum bu tarz bi sıkıntısı olan oldumu şuana kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr990

beyler konunun tamamını okuyamadım üşengeçlik ettim kusura bakmayın ama değinildi mi bilmiyorum, gtx670 ile oynuyorum bende full ayarlar ile 1080p'de.. normal şartlarda 35fps civarında oynatıyor ancak anlık fps 2lere 3lere düştüğü oluyor ve bi süre sonra hata verip oyundan atıyor, WIN8 kullanıyorum bu arada... sanırım driver yada büyük optimizasyon problemleri var oyunun... bilmiyorum bu tarz bi sıkıntısı olan oldumu şuana kadar...

oyundan atmadı daha ama fps konusunda sıkıntılar olduğu kesin
  • neyse alpha sürümünde bunları yapması normal karşılanabilir.
    tam sürümde böyle olsaydı artık ikinci bir gta IV durumu olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr990

beyler konunun tamamını okuyamadım üşengeçlik ettim kusura bakmayın ama değinildi mi bilmiyorum, gtx670 ile oynuyorum bende full ayarlar ile 1080p'de.. normal şartlarda 35fps civarında oynatıyor ancak anlık fps 2lere 3lere düştüğü oluyor ve bi süre sonra hata verip oyundan atıyor, WIN8 kullanıyorum bu arada... sanırım driver yada büyük optimizasyon problemleri var oyunun... bilmiyorum bu tarz bi sıkıntısı olan oldumu şuana kadar...

full sürümü gelene kadar çözerler durumu muhtemelen, yoksa 670 in 35 fps de oynatması komik olurdu zaten..
  • 6350 ile 8 fps
  • Very highda ve vsyncde bi sorun var belli. High yapip vsync kapatinca oyun akiyor bende. (Motion blurda kapali, mp fpsde asla acmam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeye başladım şimdi. oyunun ilk Beta kullanıcı sürümü bu.. olumsuz karşılayanlar olmuş.
    öyle kötü böyle kötü düyenler de oynayacak sonuçta çıkınca.

Benim sistem ile nasıl oynanacak bakalım.. full versiyonda düzelmeler olacaktır..
    Grafikleri yada oyunu beğenmeyen full sürümden bişey beklemesin.bu ne ise, oda öyle olacaktır.
  • Alfa yani beta bile olmamasına rağmen performansı çok da kötü görünmüyor.

Daha Nvidia buna özel driver sunmadı bişe Benim GTX 470 SOC Ultra olmasa da High da işini göreceğini düşünüyorum.
  • Öyleyse paniğe gerek yok arkadaşlar, oyun tam sürümde akar gider bence
  • heh işte bunun daha betası var kararlı sürümü var nvidia'nın buna güzel bir driver çıkarması var.
    AMD sahiplerinin dört gözle 1 yıl kadar performans driverı beklemesi var hd 6xxx serisi ve öncesine driver çıkmaması var.
    çoklu ekran kartı sahiplerinin crosffire - sli profilleri gelene kadar tek kart gücüyle takılması var.
    yani var da var
  • gtx 680 lightining ile very high da ortalama 80 fps oynadım bu sevindirici bende bir inceleme yapıcam
  • 560Ti Very H. 'da 9 fps verdi şaka gibi grafikleri medium'a aldım 40-50 arası oynattı... Nvidia patlatır yakında driver V.H. 30 fps oynarız artık. Bellek kullanımı ise tam bir facia 1000 mb 'ın hepsini doldurdu maaşallah allatan 16 gb ram varda oradan bol bol kullanıyor.
  • Ben de HD6290'ımla uzaktan bakayım bari.

O değil de ilk oyunun betasını hatırlıyorum, x1950xt ile genel olarak yüksek ayarlarda oynanıyordu oyun. Ama oyunun tam sürümünde aynı ayarlarla oynamak mümkün olmamıştı. Yani çok heveslenmeyin arkadaşlar. Oyunun tam sürümü beklediğiniz kadar performanslı olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

560Ti Very H. 'da 9 fps verdi şaka gibi grafikleri medium'a aldım 40-50 arası oynattı... Nvidia patlatır yakında driver V.H. 30 fps oynarız artık. Bellek kullanımı ise tam bir facia 1000 mb 'ın hepsini doldurdu maaşallah allatan 16 gb ram varda oradan bol bol kullanıyor.

demek ki oyunda ciddi bellek optimizasyon problemi var
    9 fps derken hep o civarlarda mı dolşatı yoksa arada bazen mi düştü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

560Ti Very H. 'da 9 fps verdi şaka gibi grafikleri medium'a aldım 40-50 arası oynattı... Nvidia patlatır yakında driver V.H. 30 fps oynarız artık. Bellek kullanımı ise tam bir facia 1000 mb 'ın hepsini doldurdu maaşallah allatan 16 gb ram varda oradan bol bol kullanıyor.

Hocam 10 fpsnin üzerini hiç göremedim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Hocam 10 fpsnin üzerini hiç göremedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Ben de HD6290'ımla uzaktan bakayım bari.

O değil de ilk oyunun betasını hatırlıyorum, x1950xt ile genel olarak yüksek ayarlarda oynanıyordu oyun. Ama oyunun tam sürümünde aynı ayarlarla oynamak mümkün olmamıştı. Yani çok heveslenmeyin arkadaşlar. Oyunun tam sürümü beklediğiniz kadar performanslı olmayabilir.

HD6290 desteklemiyor aslınca ilk oyundaki gibi cvar dosyaları filan olsaydı değiştirip açmayı denerdik cenky hariç millet süründüğü söylemiş Ultrada gerçi muhtemelen masaüstünde de doğru düzgün oynayamazdık boşver hocam

560Ti ile 9 fps alınıyorsanız 1GB bellek yetmiyor Very High'da kesin. Muhtemelen 1280MB da yetmiyor hatta. GTX580 sahiplerinin testlerini bekliyoruz 1.5GB sonuçları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 2 Kasım 2012; 14:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

gtx 680 lightining ile very high da ortalama 80 fps oynadım bu sevindirici bende bir inceleme yapıcam

oyunda bazı sıkıtıınlar var galiba, bir arkadaş gtx670 ile bile 35 fps lerde oynadığını söyledi very high da..
  • Bende 1300mhz e overclocklu GTX670 ile 30 falan aldım şu anda en son çıkan beta sürücü iniyor baya geride kalmış benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 2 Kasım 2012; 14:26:05 >
  • Bence oynamazsanızda pek bir şey kaybetmezsiniz BF3 multi fazlasıyla yetiyor bu oyunu Türkçede olduğu için bir kere hikayeyi oynasan yeter.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.