Şimdi Ara

Crysis 3 incelemesi (ilk update geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar olayı çözdüm diyebilirim, gtx670 ile bütün ayarlar very highda 1080p de oynuyorum ortalama 50fps veriyo şuan, tek yaptığım değişiklik WATER grafik ayarını HIGH'a çekmek oldu... bi deneyin derim...
  • onun dışında, NVIDIA Control Panel üzerinden Threaded Optimization (Çoklu Çekirdek Kullanımı diye de düşünülebilir) ayarı ''ON'' iken ''auto'' olarak değiştirdim ve kartı DEFAULT hale döndürdüm, yani OC'yi kaldırdım ve WATER ayarını değiştirmeden de bu değişiklikler oyunda farketti bende... üstüne WATER ayarını HIGH'a indirgeyince iyice akıcı oldu dediğim gibi 50fps ortalama alıyorum şuan, bu arada monitör 1080p 75Hz olarak çalışmakta.
  • ama çok ciddi oyun çıkana kadar bu optimizasyon sorunlarını gidermezlerse 2. bi gta4 vakası bizleri bekliyo olabilir... az önce yaptığım değişikliklere kadar asla orjinal almam böyle olacaksa oyunu diyodum ama o değişikliklerden sonra anladım ki optimizasyon ve uyarlama ile ilgili yazılımsal sorunlar halledilebilir şeyler ve sanırım kesin olarak orjinal alıcam oyunu
  • Grafiklerin Crysis 2 den ne farkı var ki GTX670 bile 30 fps verebiliyor ancak?

Tamamen sahtekarlık başka bir şey değil.

Ana sürümde de değişen bir şey olmaz, oyun bitmiş olmasa bunu yayınlamazlar zaten.

En fazla 3-4 fps oynar.
  • Ss ler den anladığım kadarıyla GTX460 ın şuanki durumuna gelmiş, bu oyun ve ilerisi için FULL HD de yetersiz bir kart, ama CF falan yapılırsa durum değişir tabiki.

Akşama birkaç ss de ben eklerim bakalım 670 neler yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 2 Kasım 2012; 17:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

Fatih bey ss'ler pek hoşuma gitmedi. Size sorayım canlı canlı gördünüz sonuçta...
    Grafiksel olarak bir gelişme varmı yoksa Crysis 2 ile aynı olup sadece haritalar mı değişmiş. Yani frostbite 2.0'daki görüntü kalitesini yakalamışlarmı çok merak ediyorum malum Cryengine 2 deki foto gerçekçilik (sanırım photorealistic deniyor) görüntüden sonra cryengine 3 bana vasat gelmişti.
    Bu konudaki görüşlerinizi ve gözlemlerinizi belirtirseniz çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

quote:

Fatih bey ss'ler pek hoşuma gitmedi. Size sorayım canlı canlı gördünüz sonuçta...
    Grafiksel olarak bir gelişme varmı yoksa Crysis 2 ile aynı olup sadece haritalar mı değişmiş. Yani frostbite 2.0'daki görüntü kalitesini yakalamışlarmı çok merak ediyorum malum Cryengine 2 deki foto gerçekçilik (sanırım photorealistic deniyor) görüntüden sonra cryengine 3 bana vasat gelmişti.
    Bu konudaki görüşlerinizi ve gözlemlerinizi belirtirseniz çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim...

kendi görüşüm : crysis 1 grafiklerini geçebilecek bir oyun görmedim bugüne kadar..

bu sabah bu konuda umutluydum fakat görüşüm gine değişmedi..

crysis 1 ilk yüklediğimde ki o şaşkınlık o kalite malesef crysis 3 de de olmaycak gibi..

şuda var alpha nın geçtiği harita ''museum'' Kasvetli ve ışıksız bir ortam , açık alanda grafikler nasıl olur ?.. ona bişey diyemeyeceğim..

• evet gayet küçük bir harita var.
    gerçi ben bf3 ün haritalarına alıştığım için öyle gelmişte olabilir.
    yanlız grafiksel olarak artı birşey göremedim ben.
    cs go bile bundan daha zevkli oynanıyo multıde
  • Fatih bey olumlu bir mesaj atmanızı o kadar çok istiyordum ki anlatamam
    Grafiksel olarak gelişme görmedikçe abes olacak ama kazık yediğimi her geçen gün daha çok anlıyorum. Eskiden karta verdiğim paraya üzülmezdim Crysis 1 ve Crysis Warhead için aldığım hiç bir ekran kartına üzülmüyorum ama şimdi bu aldığımız ekran kartları ne işe yarıyor yok konsollardan şu kadar güçlü yok bu kadar TFLOPS cart curt o kadar BF3 oynamaktan gına geldi sanırım ilk defa bir oyunda yüz küsür saati devirdim. Neyse fazla dağıtmayayım daha konuyu ...
    Anlamadığım bir şey var bu LANET OLASICA MOTORUN ADI NEDEN CRYENGİNE 3 OLSA OLSA 1.5 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 2 Kasım 2012; 17:51:33 >

• quote:

kendi görüşüm : crysis 1 grafiklerini geçebilecek bir oyun görmedim bugüne kadar..

crysis 1 ilk yüklediğimde ki o şaşkınlık o kalite malesef crysis 3 de de olmaycak gibi..

şuda var alpha nın geçtiği harita ''museum'' Kasvetli ve ışıksız bir ortam , açık alanda grafikler nasıl olur ?.. ona bişey diyemeyeceğim..

hd7850 ile 1680x1050 çözünürlükte mi oynadınızda very high detayda 30-40 fps arasında kaldı?

ayrıca oyunun beğendiğim tek yanı girişte çalan müzik oldu.

• Oyun ciktimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten yeterli ve güzel bi kart daha fazlası eyefinty için :D
  • Daha çıkmadı diye biliyorum. Demo falan mı yayınlandı haberim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Daha çıkmadı diye biliyorum. Demo falan mı yayınlandı haberim yok

alpha sürümü yayınlandı.
    demomudur nedir bende anlamadım ama oynuyoruz şuan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Daha bugün 7850 pcs+ sipariş ettim, bu oyunu oynatamayacaksa ne anlamı kaldı :(

very high da 30 fps ortalama ile oynatıyor ama akıcı oynanıyor cry engine 3 den kaynaklı muhtemelen..

bf3 de 30 fps çok kötüyken bundan 30 fps akıcı oluyor..

high da deneyeceğim şimdi..

ciddi olamazsin 7870cf ile 30fpsmi aliyorsun

edit: tamam sustum ilk msjda 7850 yazdigini gormemisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 2 Kasım 2012; 18:41:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e mail ve şifreyi yazıyorum blaze error diyor arkadaşlar nedendir
  • Insinde bende GTX 660M ile denicem.
  • Büyük haritaya gerek yokta bu kadar ufak yapmayın bari. 8v8 tamam ama harita ufacık nereye baksam adam çıkıyor bu kadar kişi olmasına rağmen. Haritayı 2 katına çıkartsalar daha güzel olurmuş. Multi oynanışı bana crysis2 den biraz daha iyi geldi onun haricinde grafik değişiminden eser yok. Aynı şey direk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasinCC

quote:

Ben Crysis 1 in doğa örtüsünün ayrıntılı olarak işlendiğinden ötürü başarı olduğunu düşünüyorum.

Yoksa yüzler, cisimler aşırı bir gerçekçilik sunmuyor. Ancak deniz ve dalgar nerdeyse birebir. Bana göre zamanına göre çok iyi grafikler sunduğu için bir yerden sonra şişiriliyor. Ve psikolojik etki.

• oyun tek kelıme ıle faıl.sımdı alpha da kasıyor tam surumde yag gıbı akar falan demesınler alakası yok.grafık desen foss ama anlasılmaz bır sekılde felaket kasıyor.bf3 un tırnagının kırı olamaz.kasmasını grafıgı falan bır yana bıraktım oynanıs berbat otesı.gram zevk vermıyor.tek kartla cf den daha fazla performans alıyorum.2-3 sefer gırdım kufur eslıgınde cıktım her sefer.savunacak en ufak bır yanı yok.buyuk hayal kırıklıgı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.