Şimdi Ara

CryEngine 3 :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Hafta Sonunda CryEngine3 İle ilgili çalışmalara başlıyacağız
    İlgilenenler varsa konunun altında Belirtin Ben konuya Eklerim

CryMod Grubu ;
    1.Burukan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Fire IV -- 23 Şubat 2012; 10:18:33 >

• Ne tür çalışmalara başlicaksınız.? Yanlıs anlama da siz kimsiniz ekip mi.?
  • CryEngine3 mü dedin yoksa ben mi yanlış okuyorum.. Sanırım espri var işin ucunda. Neyse..
  • Cryengine çok zor bana göre Unity'ye benzemez.
  • Yavaş başlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Yavaş başlayın

• CryEngine yerine SmileEngine3 yapın bari sonuçta işin ucunda engine var (engin'e söyleyin yapamazsanız o yapsın)..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 android
    11 yıl önce açıldı
    Unreal Engine 4 Genel TOOL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz Cevat Yerli'yi tanıyormusunuz ? oda bu CryEngine3 konusu ile çok ilgileniyorda o yüzden sordum.
  • cryengine 2 olacak pc gelince düzeltirim
    bu arada evet cryengine çıktığından beri üzerınde çalışıyoruz sadece hep beraber birşey yaparız diye düşünmüştüm isterseniz konuyu kaldırıyım
  • cryengine 2 olacak pc gelince düzeltirim
    bu arada evet cryengine çıktığından beri üzerınde çalışıyoruz sadece hep beraber birşey yaparız diye düşünmüştüm isterseniz konuyu kaldırıyım
  • valla biz okulumuzu yapacaz harita olarak öyle bi projemiz var.
  • ODTU Ankara'da bölümü var NVIDIA kendi sayfasından da bulabilirsiniz.
  • Hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Şubat 2012; 20:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Yavaş başlayın

Cevat yerli o konuda genclerin onunu aciyor bilader

Simdi sana bi laf ederdimde
  • başlıyorsunuz iyi güzeelde bir allahın kuluda turkçe ders yayınlasın
  • Katılmak İsteyen Varsa Konuda Belirtsin Ona Göre Stüdyo Hazırlıyacaz
    İlk Önce Modellemeler yapıcağız Katılmak İsteyen Konuda Belirtsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran7889

Katılmak İsteyen Varsa Konuda Belirtsin Ona Göre Stüdyo Hazırlıyacaz

Şimdi birkaç sorum olacak mümkünse bu konuda..
    1- İleri seviyede Stüdyo ortamında sesler ekleniyor ve miksajlanıyor bu nasıl temin edilecek stüdyo başka yerde programlama başka yerde mi olacak?
    2- Grafikerler ve Mühendisler aracılığı ile modelleme ve çevre dizayn'ı yapılıyor o işlem nasıl gerçekleştirilecek?
    3- Bilgisayarlarının Programlama için üst düzeyde olması ve herbir bilgisayarın da birbirine bağlı olması gerekiyor bu konu nasıl olacak?
    4- Hazır bir oyun motoru üzerinden çalışılırsa (telif için) ücret ödenmesi gerekiyor bu nasıl karşılanacak?
    5- Hayır biz kendi oyun motorumuzu kendimiz yazıp üzerine modelleme ve diğer şeyleri ayrı ayrı bilgisayarlardan toparlayıp birleştirerek ve üzerine profesyonel ses stüdyolarında yapılan sesleri programa entegre ettikten sonra oyunun kurgusunu ayarlayıp gerekli senaryo ile oyun motorumuzu yaptıktan sonra kullanacağız diyorsanız (Ki cümle hali bile çok uzun oldu umarım anlaşılmıştır). Gerekli olan grafiker ve mühendislik seviyesindeki kişileri nasıl karşılayacaksınız.
    6- Amacım eleştirmek asla değil sadece mevcut olan ortalama uzunlukta oyunun üzerine bile senaryo ve modellemeleri birleştirerek mevcut render'i (ortam ve modelleme renderi) almak bile 30 kişinin yaklaşık 4 ayda yapabileceği bir durum (en düşük maliyetle bu stüdyo ve bilgisayar donanımının toplamı birkaç yüzbin dolar eder muhtemelen). Bu hangi ortamda ya da stüdyoda gerçekleşecek..

Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar..

Sorularımın hepsi cevaplanmak zorunda değil ama inanın yardım etmeyi çok isterim ben..
    Kendim grafiker değilim ama grafikle uğraştım diyebilirim. Beste (müzik aranje ve düzenleme) ve seslendirme konusunda yardımcı olabilirim 22 yılım müzikle geçti. Kendim de müzik öğretmeniyim..
    Seslendirme-müzik ve elimden geldiği kadarı ile grafik konusunda yardımcı olurum..

İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: burukan

quote:

1- İleri seviyede Stüdyo ortamında sesler ekleniyor ve miksajlanıyor bu nasıl temin edilecek stüdyo başka yerde programlama başka yerde mi olacak?
    2- Grafikerler ve Mühendisler aracılığı ile modelleme ve çevre dizayn'ı yapılıyor o işlem nasıl gerçekleştirilecek?
    3- Bilgisayarlarının Programlama için üst düzeyde olması ve herbir bilgisayarın da birbirine bağlı olması gerekiyor bu konu nasıl olacak?
    4- Hazır bir oyun motoru üzerinden çalışılırsa (telif için) ücret ödenmesi gerekiyor bu nasıl karşılanacak?
    5- Hayır biz kendi oyun motorumuzu kendimiz yazıp üzerine modelleme ve diğer şeyleri ayrı ayrı bilgisayarlardan toparlayıp birleştirerek ve üzerine profesyonel ses stüdyolarında yapılan sesleri programa entegre ettikten sonra oyunun kurgusunu ayarlayıp gerekli senaryo ile oyun motorumuzu yaptıktan sonra kullanacağız diyorsanız (Ki cümle hali bile çok uzun oldu umarım anlaşılmıştır). Gerekli olan grafiker ve mühendislik seviyesindeki kişileri nasıl karşılayacaksınız.
    6- Amacım eleştirmek asla değil sadece mevcut olan ortalama uzunlukta oyunun üzerine bile senaryo ve modellemeleri birleştirerek mevcut render'i (ortam ve modelleme renderi) almak bile 30 kişinin yaklaşık 4 ayda yapabileceği bir durum (en düşük maliyetle bu stüdyo ve bilgisayar donanımının toplamı birkaç yüzbin dolar eder muhtemelen). Bu hangi ortamda ya da stüdyoda gerçekleşecek..

Sorularımın hepsi cevaplanmak zorunda değil ama inanın yardım etmeyi çok isterim ben..
    Kendim grafiker değilim ama grafikle uğraştım diyebilirim. Beste (müzik aranje ve düzenleme) ve seslendirme konusunda yardımcı olabilirim 22 yılım müzikle geçti. Kendim de müzik öğretmeniyim..
    Seslendirme-müzik ve elimden geldiği kadarı ile grafik konusunda yardımcı olurum..

İyi forumlar..

donanımla ilgili bir sorunumuz yok yardım edersen eklerim seni konuya
    Skin Ve Mod Yapmaya Başlıyacagız İsteyeni Konuya Eklerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burukan

quote:

İyi forumlar..

donanımla ilgili bir sorunumuz yok yardım edersen eklerim seni konuya
    Skin Ve Mod Yapmaya Başlıyacagız İsteyeni Konuya Eklerim

Eklersen memnun olurum..

• başlıkta bile bir tebessüm işareti var ama hadi hayırlısı diyelim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.