Şimdi Ara

CryEngine 3 :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

başlıyorsunuz iyi güzeelde bir allahın kuluda turkçe ders yayınlasın

türkçe dersi var yayınlanıyor. vol-1'i çıktı ama sitesini verirsem reklam diye banlarlar beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burukan

quote:

Orijinalden alıntı: baran7889

quote:

Orijinalden alıntı: burukan

quote:

Orijinalden alıntı: baran7889

Katılmak İsteyen Varsa Konuda Belirtsin Ona Göre Stüdyo Hazırlıyacaz
    İlk Önce Modellemeler yapıcağız Katılmak İsteyen Konuda Belirtsin

Şimdi birkaç sorum olacak mümkünse bu konuda..
    1- İleri seviyede Stüdyo ortamında sesler ekleniyor ve miksajlanıyor bu nasıl temin edilecek stüdyo başka yerde programlama başka yerde mi olacak?
    2- Grafikerler ve Mühendisler aracılığı ile modelleme ve çevre dizayn'ı yapılıyor o işlem nasıl gerçekleştirilecek?
    3- Bilgisayarlarının Programlama için üst düzeyde olması ve herbir bilgisayarın da birbirine bağlı olması gerekiyor bu konu nasıl olacak?
    4- Hazır bir oyun motoru üzerinden çalışılırsa (telif için) ücret ödenmesi gerekiyor bu nasıl karşılanacak?
    5- Hayır biz kendi oyun motorumuzu kendimiz yazıp üzerine modelleme ve diğer şeyleri ayrı ayrı bilgisayarlardan toparlayıp birleştirerek ve üzerine profesyonel ses stüdyolarında yapılan sesleri programa entegre ettikten sonra oyunun kurgusunu ayarlayıp gerekli senaryo ile oyun motorumuzu yaptıktan sonra kullanacağız diyorsanız (Ki cümle hali bile çok uzun oldu umarım anlaşılmıştır). Gerekli olan grafiker ve mühendislik seviyesindeki kişileri nasıl karşılayacaksınız.
    6- Amacım eleştirmek asla değil sadece mevcut olan ortalama uzunlukta oyunun üzerine bile senaryo ve modellemeleri birleştirerek mevcut render'i (ortam ve modelleme renderi) almak bile 30 kişinin yaklaşık 4 ayda yapabileceği bir durum (en düşük maliyetle bu stüdyo ve bilgisayar donanımının toplamı birkaç yüzbin dolar eder muhtemelen). Bu hangi ortamda ya da stüdyoda gerçekleşecek..

Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar..

Sorularımın hepsi cevaplanmak zorunda değil ama inanın yardım etmeyi çok isterim ben..
    Kendim grafiker değilim ama grafikle uğraştım diyebilirim. Beste (müzik aranje ve düzenleme) ve seslendirme konusunda yardımcı olabilirim 22 yılım müzikle geçti. Kendim de müzik öğretmeniyim..
    Seslendirme-müzik ve elimden geldiği kadarı ile grafik konusunda yardımcı olurum..

İyi forumlar..

donanımla ilgili bir sorunumuz yok yardım edersen eklerim seni konuya
    Skin Ve Mod Yapmaya Başlıyacagız İsteyeni Konuya Eklerim

Eklersen memnun olurum..

Ekledim Seni Belirli Bir Sayıya Ulaşınca Çalışmalara Başlıyacaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.