Şimdi Ara

Cristiano Ronaldoyu durdurmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biz kuzenle beraber maç yapıyoruz.O Manchester Unitedı alıyor bende hep değişik takımlar alıyorum ama hiçbir takımdaki oyuncu Cristiano Ronaldoyu durduramıyor. bütün adamlarımı sağ sol yaparak geçiyor.Nasıl durdurabilirim bu lanet olası adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 27 Mart 2009; 18:24:13 >

• ronaldoyu markaja alabilirsin özellikle puyollu barca ve ramoslu madrid ve taktiğinde 4-4-2 olsun böylece kanatlardan fazla atak yemessin.

пο раіη ηо ġаіη

fεηεяьанςє
  • Sende Barcelona'yı seç, o da Messi'yle Eto'oyu durduramasın
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    13 yıl önce açıldı
    Pep Guardiola Bayern Munih'te!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sende Messi veya Ibrahimovic ile öyle gec

En iyi savunma saldırmaktır

Orjinalden alıntı: Lty1

Sende Barcelona'yı seç, o da Messi'yle Eto'oyu durduramasın

Kesinlikle çıtır çıtır geçiyorum adamları. Ne lanet adamdır bu 2 si
    Battlefield 3 : GUNSPY

• sağlı sollu kıvrıla kıvrıla gelen ronaldoyu durdurmanın yolu geçeceği yeri önceden kestirip bir güzel kayıp tezgahı kurmak en olmadı foulle durdurmuş olursun.

AMD PHENOM II X4 925 @3GHZ l MSI 870A-G54 l FEEL HURRICANE II l 4 GB GEIL DDR3 1600 ECO + 4GB HI-LEVEL DDR3 1600 l HIGHPOWER 500Watt l 768MB PALIT GTX460 675/1800@750/1800 l 2x500GB Seagate Barracuda 12 SATA3 - RAID 0 l BENQ DW1640 DVD-RW l AOC F22S 22' 1920x1080 l
    .:::Creative AUDIGY + LOGİTECH X530 5.1:::.
  • Maçın ilk anlarında top ayağına gelince direk gir ayağına sakatla sonrada rahat et.Ben öyle yapıyorum.10 kişi kalsanda sakatlanana kadar fazla birşey kaybetmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 29 Mart 2009; 10:11:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 29 Mart 2009; 16:26:06 >

Didier Drogba
  • Çok abartmışlar bence iyi futbolcuları.

Orjinalden alıntı: Arkın.

Çok abartmışlar bence iyi futbolcuları.

kesinlikle ronaldo,eto,messi, Wright-Philips koşuyor vurduklarını tıkıyor çalım atıyor durmuyorlar

cech ve van der sar a gol atmak kimi zaman imkansız

terry,ferdinand tan geçmek zor geçsende yakalıyor konami 10 sorunu aştı bu seride ama bunları geride bıraktı 2010 da dengeli futbolcular istiyoruz

• milamı al jankulavsy gercekten cok iyi olmadı arkasında kaladze var zaten
  • Birebir kaldıysan geri geri git adamın üstüne koşma. Yavaş yavaş üstüne geliyorsa ve koşmaya başlayacak gibiyse birden koş ve top kapma tuşuna bas. Bir sağ bir sol yapıyorsa en iyisi ortada durmaktır. Böylece her iki tarafa da ulaşman kolay olur. Bir sonraki hareketini tahmin etmeye çalış, zaten maksimum 3-4 kere aynı çalımı yersin. Daha da çalım atamaz, böylece morali de bozulur. Bozuk moralle bir de bozuk kolla oynayan biri asla tam performans gösteremez, rahat yenersin. En iyi savunma saldırı değildir. Bu oyunda iyi savunma yapan kazanır. Yoksa gol atmak kolaydır. Önemli olan gol yememek.

Messi de durduruluyor bir yerden sonra ama Cristiano Ronaldo tek başına en iyi oyuncu bence. Şutlarıyla beraber diğer bütün özellikleri üst seviye. Messi ile karşı takımı maymun ediyorum ama çabuk yoruluyor, iyi savunma yapanı da vücudunla geçemiyorsun felan.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.