Şimdi Ara

Adamın hasıdır Raul Meireles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 yıldır futbol oynuyorum, Porto, Liverpool, Chelsea gibi takımlarda oynadım, Portekiz milli takımı da dahil olmak üzere 1000'in üzerinde maça çıktım... Büyüklük isimde sanırdım, iyi para veren kulüp büyüktür diye düşünürdüm hep... Bir takımda oynuyorsan eğer ister istemez o takımı seversin ve onun gazıyla oynarsın sahada... Fakat Fenerbahçelilik apayrı bir şeymiş, bunu tam anlamıyla anladım. Eğer bir takımı ülkesinde hiç bir takım sindiremiyosa, O takım en büyüktür bence.. sanırım 90 milyon nüfusu var Türkiye'nin... Fenerbahçe taraftarları hariç bütün insanlar Fenerbahçe düşmanı gibi davranıyor... Bazıları o armayı öpmem de artniyet aradılar. Şöyle söyleyebilirim ben hayatım boyunca o samimiyetle bir annemi, bir babamı, bir eşimi bir de kızımı öptüm... Bir de Fenerbahçe armasını... Şimdi diyorum ki kendi kendime, aferin Raul iyiki Fenerbahçe'yi tercih etmişsin, bütün futbolcu arkadaşlarıma sesleniyorum; "Eğer size teklif gelirse hiç düşünmeyin ve Fenerbahçeli olun. Futbolculuğu ve aşkı aynı anda yaşayacaksınız..."
    Sevgilerimle ; Raul Meireles

Herkesin ve her kesimin malumudur ki Fenerbahçe'nin banko oyuncularından biridir Meireles. Yaşadığı sakatlıklar ve bir dönem aldığı cezalar yüzünden formadan uzaklaşmış ancak bu süre bitimlerinde ilk 11'e adımını atmıştır.

Kalitesini tartışmaya gerek yok. Önde gelen spor yorumcularının da dediği gibi Avrupa'nın en iyi 3 ''box-to-box ortasaha'' oyuncularının içerisindedir. Her oynadığı maç en çok koşan isimlerin başında gelir. Ayağı sağlamdır. Oyun zekası iyidir. Yaşı ilerlemiş olabilir yalnız 25-26 yaş civarı bu tarzda bir oyuncu almak isteseniz -ki kimse bırakmak istemez böyle bir oyuncuyu- en az 15-20 M£ luk bir ücreti gözden çıkarmak gerekir.

Olayı şuraya bağlamak istiyorum. Raul'un takımdan gönderilmesi hususunda taraftarlarımız sözbirliği etmiş durumda(En azından büyük çoğunluğu gitmesini istiyor). Seneye ŞL'de oynayacağımızı düşünürsek O'nu gönderip O'nun kalitesinde ve tecrübesinde birini almak çok pahalıya patlayacaktır hatta Fenerbahçe böyle bir oyuncuyu alamayacaktır.Nedeni de ileri uca takviye yapılmasının planlanması diye düşünüyorum. Henüz hiçbir Türk kulübünün çok iyi derede birkaç transfer yapacak kadar bütçesi sağlam değil(Eğri oturun düz konuşun) Dolayısıyla Raul'un en az 2 yıl daha bu kulüpte kalması gerektiğini düşünüyorum.

GALATASARAYLI TARAFTARLARIN ÖNÜNDE O ARMAYI ÖPTÜĞÜ GÜN GÖNLÜMDE AYRI BİR YER EDİNMİŞTİ
    bunu da söylemeden edemedim.

• Mektupla adam olunmaz oynadığı futbolla zaten hakedersen seni adam yerine koyarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 10'a aldık zaten ama o sezon chelsea ile cl maçlarında resmen deli oynuyordu defansif sistemde ona uygundu yeni td glince daha ofansif istedi oda satıldı.liverpool'da çok beğeniyordum onlar 17'ye chelsea'ye sattı garipseniştim.bizi pek sallamadı o beklediğim uzaktan golleri çok az attı.portekiz'de oos bile oynadı tekniği zaten ortada bizde biraz daha şutlarını izleymeliydi ama malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: K U N

Mektupla adam olunmaz oynadığı futbolla zaten hakedersen seni adam yerine koyarlar.

O ilk sezonki saçmalıklarından sonra gayet iyi oynuyor bence hatalarından ders almış.
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Bu sezon pek forma şansı bulamadı umarım önümüzdeki sezon forma şansı bulurda avrupadaki gollerini devam ettirir.

• Portekiz milli takımında gösterdiğin performansi neden Fenerbahçe de göstermedin madem diye sorarlar adama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Oreo1701

Biz 10'a aldık zaten ama o sezon chelsea ile cl maçlarında resmen deli oynuyordu defansif sistemde ona uygundu yeni td glince daha ofansif istedi oda satıldı.liverpool'da çok beğeniyordum onlar 17'ye chelsea'ye sattı garipseniştim.bizi pek sallamadı o beklediğim uzaktan golleri çok az attı.portekiz'de oos bile oynadı tekniği zaten ortada bizde biraz daha şutlarını izleymeliydi ama malesef.

Aynen öyle. Ortasahada her bölgede aynı kalitede oynayacak ve asla sırıtmayacak bir oyuncu. Chelsea ve Liveepool'da dehşet golleri var. Arada sırada izlerim. Fenerbahçe'de de attı yalnız oyun sistemi ve ondan istenilen şey sahada ileriye çıkmasını engelliyor. Aslında ortasahanın göbeğinde ileriye dönük oynamalı. Raul'den rakip takimin ataklarını biçmesi isteniyor ve aynı zamanda kendi sahasını organize etmesi isteniyor. Başariyor ama ileride daha iyi olacaktir diye düşünüyorum. Boşuba Box-to-Box demiyorlar

• yıllık 2.5 milyon euro alsam aynısını bende söylerdım

• "Herkes bizden nefret ediyorsa, en büyük biziz" gibi bir mantık yürütmek nasıl bir kibirdir.

Yollar uzun, dikenli, taşlı olsa da
    Bastığın yer hüzünle dolsa da
    Sel, çığ, ateş önünde her ne olsa da
    Cim Bom lular başı dik yürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

"Herkes bizden nefret ediyorsa, en büyük biziz" gibi bir mantık yürütmek nasıl bir kibirdir.

Diego Maradona : Bir ülkede en çok hangi takımdan nefret ediliyorsa o ülkenin en büyük takımı odur.
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

"Herkes bizden nefret ediyorsa, en büyük biziz" gibi bir mantık yürütmek nasıl bir kibirdir.

Diego Maradona : Bir ülkede en çok hangi takımdan nefret ediliyorsa o ülkenin en büyük takımı odur.

Ajdar: Ben hiperstarım ama beni çekemiyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Ajdar: Ben hiperstarım ama beni çekemiyorlar.

mükemmel bir karşılaştırma tebrik ederim

• Meireles gitmemeli kesinlikle. Bu kalitede adamı zor buluruz.

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Meireles gitmemeli kesinlikle. Bu kalitede adamı zor buluruz.

Aynen öyle. Zor bulmayı geçtim bulsak da alamayız.

• Raulu neden yolladınızki emre yaşlanmış topuz,selçuk, son sezonu raul gibi birtane adamı nerden bulcan yedek otursada ses çıkarmaz oynasa isteneni yapar. Eldekini yollamadan daha kaliteli adamlar koymamız lazım yanına.

Ben kimsenin canını yakmadım,Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

• Adam bizi iplemedi biz aşık olduk. 4s kuralı mıydı bu?

FENERBAHÇE S.K
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.