Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !

AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Hayırlı olsun

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kimi the Iceman #7
  • Abdürrahim albayrak ın iki videosunu izlese o kadar yakın durmazdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Oscar Cardozo Trabzonspor'da
    12 yıl önce açıldı
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elleri küçük

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • Emre Colak varken alinmasi cok ama cok sacma. Anca anadolu deplasmanlarinda ikinci yari oynar. Bi kere emre colak mental olarak daha hazir. Kiristiyano mourinho ile yasadigi sorunlar yuzunden biraz bocaladi. Ve tabiiki emre colagin ardindan forma savasinda su anda geride. Amrabatin da Turk oldugunu varsaydigimizda ronaldonun isi daha cok zorlasiyor. Ronaldo amrabat gibi oyunu dikine oynayamiyor. Saga cekmeleri zayif. Amrabat mi ronaldo mu deseler tecrubeden dolayi amrabat derim. E daha bu isin erman kilic boyutu var. Portekiz pasaportu yuzunden kiristiano daha onde gozukebilir ama unutmayin ki o bizim erman de souzamiz. Acikcasi ben ermanin da arkasinda oldugunu dusunuyorum.

Ha illa oraya bi takviye yapicaksak enginle barisabiliriz ve oynamasini saglayabiliriz. Unutmamiz gereken bir sey var ki formda bir engin > ronaldo. Kesin buna karsi cikicak kiristianocular cikicaktir ama kaale almicam.

Galatasaray yonetimi resmen video izleyip transfer yapiyor unal aysali burda istifaya davet ediyorum. Ronaldonu da al git

Saygilar, iyi aksamlar.

• Albayrak Galatasarayda diyebilirmiyiz

• Forma numarası 53 olacakmış

Orijinalden alıntı: iuvenis

Emre Colak varken alinmasi cok ama cok sacma. Anca anadolu deplasmanlarinda ikinci yari oynar. Bi kere emre colak mental olarak daha hazir. Kiristiyano mourinho ile yasadigi sorunlar yuzunden biraz bocaladi. Ve tabiiki emre colagin ardindan forma savasinda su anda geride. Amrabatin da Turk oldugunu varsaydigimizda ronaldonun isi daha cok zorlasiyor. Ronaldo amrabat gibi oyunu dikine oynayamiyor. Saga cekmeleri zayif. Amrabat mi ronaldo mu deseler tecrubeden dolayi amrabat derim. E daha bu isin erman kilic boyutu var. Portekiz pasaportu yuzunden kiristiano daha onde gozukebilir ama unutmayin ki o bizim erman de souzamiz. Acikcasi ben ermanin da arkasinda oldugunu dusunuyorum.

Ha illa oraya bi takviye yapicaksak enginle barisabiliriz ve oynamasini saglayabiliriz. Unutmamiz gereken bir sey var ki formda bir engin > ronaldo. Kesin buna karsi cikicak kiristianocular cikicaktir ama kaale almicam.

Galatasaray yonetimi resmen video izleyip transfer yapiyor unal aysali burda istifaya davet ediyorum. Ronaldonu da al git

Saygilar, iyi aksamlar.

Ciddi ciddi yazmış adam inanmış yav

• quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Emre Colak varken alinmasi cok ama cok sacma. Anca anadolu deplasmanlarinda ikinci yari oynar. Bi kere emre colak mental olarak daha hazir. Kiristiyano mourinho ile yasadigi sorunlar yuzunden biraz bocaladi. Ve tabiiki emre colagin ardindan forma savasinda su anda geride. Amrabatin da Turk oldugunu varsaydigimizda ronaldonun isi daha cok zorlasiyor. Ronaldo amrabat gibi oyunu dikine oynayamiyor. Saga cekmeleri zayif. Amrabat mi ronaldo mu deseler tecrubeden dolayi amrabat derim. E daha bu isin erman kilic boyutu var. Portekiz pasaportu yuzunden kiristiano daha onde gozukebilir ama unutmayin ki o bizim erman de souzamiz. Acikcasi ben ermanin da arkasinda oldugunu dusunuyorum.

Saygilar, iyi aksamlar.

Ciddi ciddi yazmış adam inanmış yav

Adam dalganın Allahini geçmiş, sen inanmış diyorsun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.