Şimdi Ara

Porsche Türkiye│Yeni 911 yazısı hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
46.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir Porsche hayranı olarak Porsche ile ilgili her haberi takip ediyorum,dergileri alıyorum.Bu vesile ile odamın her tarafı posterler ve en son haberler ile doldu.Bende bu edindiğim bilgileri ve videoları paylaşma kararı aldım.

    http://www.facebook.com/group.php?gid=116913825005818

    Öncelikle Facebook grubum.Facebook üzerinden video paylaşımı daha kolay olduğundan dolayı öncelikle bu alana yöneldim.Daha sonraki planlarımın arasında Twitter ve forumlardaki konular(bu konu da dahil olmak üzere) paylaşımlarda bulunmak var.

    Üye olmak isteyen yorumlarında belirtsin.Üyelerin paylaşım yapmalarını rica ediyorum.Herşeyi görmem imkansız.İlginç video,resim ve bilgileri paylaşırsanız memnun olurum.

    Arkadaşlar imzamız;
    İmza için yımah'a çok teşekkür ederim.

    [center][image]https://store.donanimhaber.com/b4/84/c7/b484c79878c4206c02b50675fb8ff3c1.jpg[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]


    Sedat ve Asil01 arkadaşlarımıza imzalar için teşekkür ederim.Diğer imzalar da bunlar;






    [center][image]https://store.donanimhaber.com/8c/c5/d3/8cc5d3d72da14df3851c00b77efe283e.gif[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/c0/d9/ae/c0d9ae903f4d75ff1ca372bff761db23.gif[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]




    [center][image]http://img97.imageshack.us/img97/710/10beatifulvectorcarphot.gif[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/b5/5a/d1/b55ad1863a5dcf2ef18d80153cc8c8ad.gif[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/59/fa/5a/59fa5aae945dbdb8cafc01146cbc07a8.gif[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]




    [center][image]http://img97.imageshack.us/img97/8836/porschelogoolukd.gif[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]


    Videolar;(Olabildiğince videolar buraya eklenecek,eklenemeyenler diğer mesajlarda olacaktır)
    Porsche 918 Spyder Concept ve Cayenne S Hybrid 2011 - GT3 Hybird:

    Porsche 911 GT2 vs Corvette ZR1:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 1 Temmuz 2010; 10:27:00 >







  • En sevdiğin özelliği nedir Porsche' nin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coco76

    En sevdiğin özelliği nedir Porsche' nin?

    Sabit kalan,asimile olmayan tasarımı.Motor yapısı ve hız artarken alınan haz.

    911 serisini örnek vermek gerekli başta.İlk model ile son modele bak mesela.Tasarım kendini koruyor.Kitle satın alsın diye değişiklikler yapılmıyor.Panamera ve Cayenne modelleri tamamen kazanç amaçlı arabalardır.Orada kesinlikle Porsche'nin hata yaptığını düşünüyorum ancak finansal yönden Cayenne onu gerçekten güçlendirdi.Ancak Porsche'nin imajını zedelediğini düşünüyorum.Beğenenler var.Ancak ben SUV olarak X6 ve Q7 seviyorum.Porsche keşke en başından bu işe bulaşmasa idi.

    Carrera GT'nin tasarımı değişik,ancak süper spor bir araba,o nedenle normal.918 de Carrera GT'nin devamı niteliğinde görülüyor.Ben gerçekten sevdim 918'i.Araba farklı bir araba ancak yine de tasarımı Carrera GT'ye oranla koruduğunu görebilirsin.




  • Benim fikrim çok daha kısa ve net... Alman olması..
  • Youtube için:
    İstediğin vidyonun linkini kopyala.
    Mesaj atma kısmında "DH tüp" yazan yere tıkla.
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?...] şeklinde linki yapıştır

    Bu arada İspanyol Boğası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 4 Mayıs 2010; 22:40:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coco76

    Benim fikrim çok daha kısa ve net... Alman olması..

    Alman kalitesi tartışılamaz.Ancak insanların beğenisine göre tasarım değiştiren firmalar çok.Porsche'yi basite indiregeyemiyorum kendim açımdan.Bir konuşsam yıllarca bile konuşurum belki.Yıllardan beri her gece rüyamda Porsche ile yaşıyorum,satın alamayacağımı bile bile rüyamda onu sürüyor,o hazza erişiyorum. :)

    Umarım günün birinde gerçek bir Porsche'm olur.Ayakkabısına kadar aldım.Porsche Desing ürünleri zaten şık.

    Bu aralar yeni nesil Hybrid motorlar ile ilgili gelişmeler gerçekten başarılı.Artık yarış arabalarında bile elektrik sistemine geçildi.Devir değişiyor.Kimse farkında değil ancak otomobil dünyası temelden bir değişim geçiyor,motor yapısı olarak...

    @Adılazımdeğilx

    Çok teşekkür ederim.Ya bu akşam yada yarın video paylaşımına başlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 4 Mayıs 2010; 22:41:17 >




  • Face yok burdan takip ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yımah

    Face yok burdan takip ederim.

    Teşekkürler ilginizden dolayı.
    Hayırlısı ile ilk videoyu yükledim.Umarım görünüyordur.Haberleri de eklemeye devam edeceğim,çeviri yapabildiklerimi yapacağım,yapamadıklarım ise direk olarak yayınlanacaktır.
  • bugüne kadar bir porsche'ye binmek nasip oldu mu?
  • Porsche yetişecek firma yok gibi kullandı bütün parçalar çok titizlikle seçilip hepsi özenle montaj ediyor bunu çok seviyorum koltuk ve direksiyonlarında deri bile çok farklı
  • Porsche 918 Spider
    Bu sene Cenevre otomobil fuarının süperspor otomobil kategorisindeki yıldızının Lamborghini, Abt veya Carlsson'dan geleceğini düşünenlerin Porsche standına bir göz gezdirmesi gerekecek. Alman üreticinin sergilediği roadster konsepti, ileri teknolojinin yanında, özlenen Porsche hissini de sonuna kadar verebiliyor.
     Porsche Türkiye│Yeni 911 yazısı hazırlanıyor


    Markanın efsanevi yarış otomobili 917'nin yanında Boxster Spyder ve Carrera GT modellerine de benzeyen otomobilin ön tamponu altında bulunan splitter ve arka tamponu altında bulunan difüzör, boyanmamış karbon fiberden üretilmiş. Şeffaf jantlarla donatılmış olan otomobilin arka çamurluklarının önünde bulunan toplam dört egzoz çıkışı ilginç ayrıntılar olarak göze çarpıyor. Yan aynaları yerine kameralar kullanan otomobilin kabini arkasında bulunan hava emiş tünelinin yüksekliği ayarlanabiliyor.
     Porsche Türkiye│Yeni 911 yazısı hazırlanıyor


    İç mekanının gelecekte üretilecek olan Porsche modellerine ilham vereceğini söyleyen yetkililer şık koltuklarla donattıkları aracın orta konsolunu Carrera GT modelininkine benzetmişler. Karbon fiberin bol bol kullanıldığı iç mekanda dikkat çeken bir diğer unsursa direksiyon üzerinde bulunan ve istenen zamanlarda araca ekstra hızlanma sağlayabilen kırmızı düğme.
     Porsche Türkiye│Yeni 911 yazısı hazırlanıyor

    "E-Boost" adı verilen ekstra ivme sağlama sisteminin temel taşlarından birisiyse bu aracın hibrit motorlu bir otomobil olması. Yaklaşık 500 beygir güç üretebilen ve 9.200 d/d çevirebilen v8 motor, toplam güçleri 218 beygire ulaşan üç adet elektrik motoruyla takviye edilmiş.

    Toplam ağırlığı 1.490 kg olan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 3.2 saniyede ulaşırken maksimum sürati 320 km/s'e ulaşıyor. Dikkatli kullanımda 100 km mesafede ortalama 3 litre benzinle yetinebilen otomobil bu durumda kilometre başına 70 gram CO salınımı yaparken yeri geldiğinde Nürburgring'i 7 dakika 30 saniyenin altında turlayarak Carrera GT'den daha hızlı olabiliyor.
     Porsche Türkiye│Yeni 911 yazısı hazırlanıyor

    Pilleri sıvı soğutmalı olan otomobil 25 km'ye kadar sadece elektrik motorlarıyla yol alabilirken yol durumuna ve sürücünün ruh haline göre dört ayrı sürüş modu da sunuyor.

    Benzinli motoru, 7 ileri vitesli yarı otomatik şanzımanla donatılan otomobilin bu motoru, gücünü arka aksa aktarırken elektrik motorları ön tekerleklere güç yolluyorlar. Tahmin edilebileceği gibi otomobilde fren enerjisi geri kazanım sistemi de bulunuyor.
     Porsche Türkiye│Yeni 911 yazısı hazırlanıyor




  • açsana bir porsche forum?veya porsche ağırlıklı otomobil üstüne.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QamiQaze

    bugüne kadar bir porsche'ye binmek nasip oldu mu?



    Sürmek değil de içini inceledim.Fuarlarda falan;Carrera GT,911 GT3(2007) ve 911 Turbo'yu inceleme şansım oldu.

    to iMMortalize:
    O daha sonra olur umarım.İlgi görür ise yapacağım.Zaten dergilere falan para harcıyordum dedim insanlar da faydalansın hem de ben bir uğraş edineyim.
    Paylaşımlara ilgi çok olur ise o da olur inşallah.

    @ATOM ANT
    Kesinlikle katılıyorum.Adamlar işlerini kusursuz bir şekilde yapıyorlar.
  • Bende motoru olan herşeyi severim.porsche senin kadar olmasada severimde aslında porsche üstüne bir site iyi gider
  • quote:

    Orijinalden alıntı: to iMMortalize

    Bende motoru olan herşeyi severim.porsche senin kadar olmasada severimde aslında porsche üstüne bir site iyi gider

    Dediğim gibi ilgiye oranlı yapılacak bir iş.Çünkü 5-6 kişi için site kurmak uzun bir uğraş.Ancak ilgi yoğun olur ise kesinlikle bir site düşünüyorum.Başlangıçta forumlardaki konular,paylaşım sitelerindeki gruplar olarak olacak.

    Umarım o da nasip olur.
    Zaten gerekli birikimi yaptıktan sonra yapacağım.Yazmam gereken 1-2 sayfalık bir yazı var 911 ile ilgili onu yazmayı bitirince yayınlayacağım.




  • Birazda Porsche otomobillerin yaratıcısından bahsedelim.

     Porsche Türkiye│Yeni 911 yazısı hazırlanıyor

    Ferdinand Porsche

    Prof. Dr. Ferdinand Porsche, 3 Ekim 1875 Avusturya'da doğdu , 30 Ocak 1951 Stuttgart'ta öldü.Avusturya asıllı Alman otomotiv mühendisi. Porsche orijinal Volkswagen Beetle'ı tasarlamış, ünlü Alman tankları Tiger I, Tiger II ve Elefant tanklarının tasarımlarında katkıda bulunmuştur.1916'da Daimler-Motoren-Gesellschaft'ın Avusturya'daki fabrikasının genel müdürü oldu. 1923'te Stuttgart'taki şirket merkezinde görev aldı. 1931'de spor ve yarış otomobilleri tasarımı yapmak için kendi şirketini kurdu.Hitler'in halk arabası projesiyle yakından ilgilendi. 1934'te Volkswagen'in ön tasarım çalışmalarının başına getirildi. II. Dünya Savaşı sırasında başta Tiger tankı olmak üzere bir çok askeri aracın tasarımını gerçekleştirdi. 1937 yılında Adolf Hitler'den en önemli Üçüncü Reich madalyalarından biri olan Alman Ulusal Ödülü'nü almıştır.Porsche'nin üretim hacmini 4 katına çıkaracağı Stuttgarttaki toplu uretim tesisinin açılışını yaptıktan kısa süre sonra uzun süredir tedavi gördüğü karaciğer kanserine yenik düşerek hayata veda etmiştir.




  • türkçe bir porsche üstüne forum sitesi yok.Bençe olmamasının sebebi olsa tutmaz çünki kaç kişide porsche var.Porsche'u olan adam gelicekde google da porsche forum mu arayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: to iMMortalize

    türkçe bir porsche üstüne forum sitesi yok.Bençe olmamasının sebebi olsa tutmaz çünki kaç kişide porsche var.Porsche'u olan adam gelicekde google da porsche forum mu arayacak.

    Fazla ilgilenen yok.Amacım yeterince tanıtım yapmak.İlgiye oranla bir site de açmayı düşünüyorum zaten.

    @yımah
    Teşekkür ediyorum.İşte böyle paylaşımlar bekliyordum ilk senden geldi.Tek başıma yürütebileceğim bir iş değildi.
    F.Porsche gerçek anlamda bir dahi.Hedefimde olan sayılı insanlardan biri.

    İmza olarak da biri bir şeyler yapsa harika olurdu.Benim imzayı yımah eklemiş.Aynı resimi kullanabiliriz kanımca.Onun altına da Porsche Türkiye ve tıklandığında bu konuya gelse güzel olabilir.
  • [center][image]http://m.passionperformance.ca/autoguide/img/logos/Porsche.jpg[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]


    Şöyle basit birşey yaptım , daha iyisi gelene kadar idare eder sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yımah
    [center][image]http://m.passionperformance.ca/autoguide/img/logos/Porsche.jpg[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_39544034/tm.htm][size=2][b]Porsche Türkiye[/b][/size][/link][/center]


    Şöyle basit birşey yaptım , daha iyisi gelene kadar idare eder sanırım.

    Tesekkur ederim.En yakin zamanda imzayi duzenleyip eklemeyi dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 4 Mayıs 2010; 23:32:20 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.