Şimdi Ara

Cristiano Ronaldoyu durdurmak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle elini koşma tuşundan hiö çekme.Sonra şuta basılı tut bilgisayarın yönettiği adam ronaldoya saldırsın.sende ronaldo'nun gideceği yeri kestirip kontrol ettiğin adamla o yöne doğru koş.eğer bilgisayar alamazsa sen alırsın...(benim taktiğim)

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Çok abartmışlar bence iyi futbolcuları.

evet gereksiz yere bazılarını arttırmışlar özellikle hız konusunda

bunun pes 2009 daki oynanabilirlik ayarlamasındaki sorunlarla da alakalı olduğunu düşünüyorum

bu yüzden pes 2010 da yeni grafik ve animasyon motoru olacak

Orjinalden alıntı: Duman7

Ben de ronaldoyu şöyle durduruyorum:
    Öncelikle elini koşma tuşundan hiö çekme.Sonra şuta basılı tut bilgisayarın yönettiği adam ronaldoya saldırsın.sende ronaldo'nun gideceği yeri kestirip kontrol ettiğin adamla o yöne doğru koş.eğer bilgisayar alamazsa sen alırsın...(benim taktiğim)

Benim taktik.
  • Peste bu Ronaldo Messi falan abartılmış küçük takımlarda durdurmak zor olabilir ama her takıma karşı Ronaldo bu kadar oynuyor ayrıca defansfların hiç önemi yok Milan'daysan Jankulovskyinin yerine çek Ronaldinho'yu oynar
    bu böyle olmaması lazım nası stoperden ortasaha forvette verim alamıyosak atak oyuncularının da savunmada çok büyük işler yapamaması lazım.

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • Karşısına Ivan Cordoba'yı koy.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • engellenemezler serisi bunlar ya pes 6 da ulu adriano vardı allahım saçlarımı döktüm onun yüzünden
  • Dostum press tuşunu mümkün olduğu sürece kullanma yön tuşları ile gideceği alanı kapatmaya çalış.Bir şekilde mutlaka alırsın.Üstte @Duman7 arkadaşın taktiğinide deneyebilirsin.Onu da kullanıyorum yeri geldiğinde.
  • çok ilerde basma orta sahayı geçtiğinde rakibin kalabalık durmaya bak ve press tuşunu fazla kullanma ve koşma tuşunuda araba kullanırken gaz-freni nasıl kullanıyorsak öyle kullan bu arada sende barca yı al rakibinde etoo yu nasıl durduracağını düşünsün etoo messiyede c ronaldoyada basar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duman7

Ben de ronaldoyu şöyle durduruyorum:

Çoğu arkadaş böyle oynuyor, burada bile böyleymiş. Defansta koşma tuşu yetişmek için kullanılır, top kapmak için değil. Benimle oynayanların defansta koşma ve kare tuşuna basış sıklığına göre onları iyi ya da kötü olarak nitelendiriyorum. Ne kadar sabit, hamle yapmayıp soğuk kanlı bir şekilde sakince bekliyorlarsa defansta, o kadar zorlanıyorum. Ama galibiyetin birden fazla çözümü olduğu için Cristiano Ronaldo'nun yaptığı en iyi şeyi, top sürme özelliğini kullanarak Rooney'e son topu taşımaya çalışıyorum. Eto'o, Messi, Henry güzel oyuncular, özellikle ilk ikisi bir numara ama Rooney'in şutlarını R2 ve yön tuşlarını iyi kullanan biri yönetiyorsa o şutlar kesinlikle, ama kesinlikle tutulamaz.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• Fazla kurcalama çünkü çözümü yok bence sen iyisi kuzeninle bir anlaşma yap ve barcelonayı ve manuyu almak yasak olsun çünkü messi ve ronaldo diğer tüm oyunculardan üstün

2-kayarak top alabilmeyi iyi yapıyo olman lazım.

3-bazen herşeyi harika yapsan da geçicektir. çünkü oyunda defansif müdehaleler zayıf. yanyana iki tane üst seviye defans oyuncusunun arasından geçilebiliyor. gerçek hayatta olsa bişekilde dokunurlar topa ama oyunda farklı. defansı geçmek kolay olduğu için de kaleciyle karşı karşıya gol atmayı zorlaştırarak oyundaki gol oranını dengede tutmuşlar.

ama yani çoğu zaman durduruyorum ben.
    ister c.ronaldo olsun, ister messi, ister eto'o, ister ibrahimoviç, ister drogba...
    bi şekilde durdurmayı becerebilmelisin. öyle şunu yap bunu yap demekle olmuyor. sen kendin becericeksin.
    ben marking özelliği filan da kullanmıyorum...

Birde karşındakinin oynayış tarzını çözmeye çalış...Çözene kadar belki bi kaç maç kaybedersin ama çözdükten sonra maç kaybetmezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: My®@t~f0r3ver.

ronaldo'nun karşısında Messi'yi oynat bak bakalım oynayabiliyo mu?

hakkaten ha messi defans değil ama ronaldodan çok rahat top alıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.