Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Creative Zen Aurvana dediğiniz model IE4 mü ? değilse Creative Zen Aurvana nasıl bir model arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: konitek.com

Ep-630 un sahtesini kimse yapmıyor
    Ürün sıfır bu arada

http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-EP-630-KULAKLIK_W0QQidZZ4315526

Ep-630 un da çakması çıkmış oldu böylece; vatana millete hayırlı olsun

cx-300'den sonra ep-630 u da artık gönül rahatlığıyla alamayacak insanlar..

• sahtesi orjinalinden daha iyidir belki :)
  • dürüst satıcı diye ben buna derim, HELAL OLSUN

http://www.galeriturk.net/getimg/durust.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 7 Nisan 2007; 0:00:56 >
  • arkadaşlar,küçük mp3 player boyutunda SONY marka radyom var.(mp3 player değil sadece radyo).gürültünün fazla olduğu bir yerde çalıştığım için iyi bir kulaklığa ihtiyacım var.dışardan gelen gürültüyü mümkün olduğunca duymayacağım;
    1.tavsiye edeceğiniz kulaklık varmı?
    2.(creative ep-630) radyoya uyum sağlarmı?
  • creative zen neeonu yanında verdiği ep480 ile birlikte kullanıyorum.rock ve metal dinliyorum.ses 14. seviyede.otobüste ya da metroda giderken dışarıdan gelen ses yüzünden şarkıları düzgün duyamıyorum.daha yüksek seviyedeki seste ise bir süre sonra başım ağrımaya başlıyor.ep630 alırsam sesi daha fazla açmadan şu an kullandığım kulaklık gibi veya daha üstü bir kalitede ses alır mıyım? alsam bile bu fark elimde hazırda kulaklık varken 50 ytl vermeye değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

creative zen neeonu yanında verdiği ep480 ile birlikte kullanıyorum.rock ve metal dinliyorum.ses 14. seviyede.otobüste ya da metroda giderken dışarıdan gelen ses yüzünden şarkıları düzgün duyamıyorum.daha yüksek seviyedeki seste ise bir süre sonra başım ağrımaya başlıyor.ep630 alırsam sesi daha fazla açmadan şu an kullandığım kulaklık gibi veya daha üstü bir kalitede ses alır mıyım? alsam bile bu fark elimde hazırda kulaklık varken 50 ytl vermeye değer mi?

Ben dışardaki sesleri bastırmak için 17de dinliyorum , ayrıca başım da ağrımıo

• ipod nano ile philips she 9500 kullanıyorum o kadar para çöpe gitti sayılır şimdi ep630 mu alsam cx300 mü alsam diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: daffodil

quote:

Orjinalden alıntı: mistiq

creative zen neeonu yanında verdiği ep480 ile birlikte kullanıyorum.rock ve metal dinliyorum.ses 14. seviyede.otobüste ya da metroda giderken dışarıdan gelen ses yüzünden şarkıları düzgün duyamıyorum.daha yüksek seviyedeki seste ise bir süre sonra başım ağrımaya başlıyor.ep630 alırsam sesi daha fazla açmadan şu an kullandığım kulaklık gibi veya daha üstü bir kalitede ses alır mıyım? alsam bile bu fark elimde hazırda kulaklık varken 50 ytl vermeye değer mi?

Ben dışardaki sesleri bastırmak için 17de dinliyorum , ayrıca başım da ağrımıo

Etymotic ERi6 aldım. müziği açmadan sadece kulaklıkları kulağınıza takın.. Ses %70 oranında kesiliyor ses seviyesini çok az açtığınızda ise hiçbirşekilde kimseyi duymuyorsunuz.Şimdi soracaksınız son ses açtığında ne oluyor peki diye
    Geçen pazar Ankarada Miting vardı bilirsiniz, Mitingin ortasında kulaklıklarımı çıkartıp bir deneme yapiyim dedim ve son ses açtım ve kulağıma taktım Tabiki kulaklığım beni yanıltmadı Sanki orda 150.000 kişinin gürültüsü yoktu sadece ben vardım

• ben de ep 630 alıcam (önceki mp3 çalarımı kaybettikten sonra 2.kez) ama bu bass olayı beni bazen rahatsız ediodu gerçekten.. parçalarda bassların diğer sesleri yutması çok oluyo ama bassları kısınca bu sorun ortadan kalkıo..
    yine de şu 75 ytl civarında olan sennheiser cx300'ü denemek lazım bence.. aradaki 25ytl'lik farka değer mi ki acep..
  • phlips she9500ü beğenmiyordum ep630 aldım bas için ama bi fark yok sadece ses şiddeti daha yüksek o kadar. Tizlerde çatlama mı çıtlama mı desem rahatsız eden birşey var tamam basları da gümbür gümbür verebiliyor aynı philips she9500 gibi ama her şarkıda o derinlik yok şarkının ses ve kayıt kalitesi iyi olsa dahi... cihazım ipod nano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 15 Nisan 2007; 20:07:02 >
  • arkadaşlar iade şartlı alabileceğim bir yer var mı?
  • ben de ep-630 umun bozulması üzerine bugün yenisini alcam ama bi yandan 635 mi alsam diyorum.635 in resimlerine baktım ama kablosunun 630 a göre ne artısı var anlayamadım.ikisi arasında hangisi kullanışlı sizce.ve 15ytl farka değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

phlips she9500ü beğenmiyordum ep630 aldım bas için ama bi fark yok sadece ses şiddeti daha yüksek o kadar. Tizlerde çatlama mı çıtlama mı desem rahatsız eden birşey var tamam basları da gümbür gümbür verebiliyor aynı philips she9500 gibi ama her şarkıda o derinlik yok şarkının ses ve kayıt kalitesi iyi olsa dahi... cihazım ipod nano

Çakmasını alsana belki daha iyidir
  • Hepsiburada.com Stok Alarmı ! 19:04:2007

Sn mistiq

Stok alarm listenize eklediğiniz CREATIVE EP 630 KULAK İÇİ SES İZOLASYONLU KULAKLIK ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.
  • arkadaşlar ebayda 2 adet ep-630 kulaklık+ 2in1 çoklayıcıyı 3-4$ gibi br fiyata satıyorlar ki orjinal olduğunu vurgulayarak.Ayrıca satan adamların yorumlarına baktım bu üründen bikçok kez satmışlar ve gerçektren orginal ürün gibi yorumlar var hiç sahte ürün diyen yok ve 2000 satış yapmış adam 99.1 feedback falan var. Kargosuyla birlikte 2 kulaklık 20ytl ye geliyor.Sizce nasıl bir olay bu?
  • dün ep 630 un bass larının çok kuvvetli olduğunu okuyunca bgn gittim ve bir adet aldım. ben rock-metal dinliyorum yıllardır ve haliyle kulaklarım bassa duyarlı ve istekli.elimde ipod video var (bu aletin ses kalitesi hakkında da ayrıca kuşkum var zaten) ancak şu ki ep 630u ipoda takmamla şoka uğramam eşzamanlı oldu.ipodun kulaklığından bass konusunda daha kötü bir performansla karşılaştım. ipod a kabahat bulacakken ep630u iriver discmene taktım ve yine şok oldum.o kadar ki; ipodun çok dandik tabir edilen kendi kulaklığı bile iriver discmande ep630a göre çok kaliteli bass verdi. yetmedi ep 630u notebooka taktım ve yine hayalkırıklığı.elde ettiğim ses şu teneke tabir edilen cinsten. verdiğim para fln önemli değil sadece kulaklıkta yani ep630da bir sorun var mı yani bozuk mu bunu merak ediyorum.çünkü kulaklarıma çok güvenirim ve dün okuduğum yorumların ardından beklentim ile karşılaştığım durum beni şok etti hayal kırıklığı içindeyim.yorumlarınızı bekliyorum...

• sanırım sorun silikonun kulağıma uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.bastırınca sublar ii vuruyo çünkü.2 adet daha silikon var.nası değiştirecem.zorlıcam mı çıkarmak için
  • arkadaşlar gittigidiyor dan ep 630 aldım. ses kalitesi gayet tatminkar. çok fazla kulaklık kullanmadım ama oldum olası sony nin orjinal kulaklıklarını kullanmıuşımdır. neyse konuya geleleim,forumda okuduğum kadarıyla ep 630 ların sahtesi çıkmış. ve benim kulaklığımın bir tarafı daha kısa 15 cm kadar. orjinal ep 630 ların kabloları simetrik değil mi? Çünkü forumlarda hep Y tipi kablo olarak bahsediliyor. Lütfen bi yardımcı olun...
  • orta büyüklükteki silikonlar genelde tam oluyo. eğer kulağına küçük geliosa silikonlar, boş yer kalıo ve basları iyi duyamıosun.
    silikonları çıkarmak için tut ucundan iki parmağınla, çek. zor bşi diil
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.