ya 2 aydır bu forumu takip ediyorum herkes her kulaklığa başka birşey diyor :) valla kararsızım hâlâ... en iyisi deneyip almak o da çok zor
nası ses istediğini bi tarif etmeye çalış istersen.belki ona göre bişeyler diyebiliriz
İPOD NANO ile kullanacağım.Philips she serisinden bir kulaklık aldım turbo bass falan deyince,çünkü daha önce kullanmıştım philips ve basit bir mp3 çalarla kullanırken çok seviyordum.Ama ipodun normal kulaklığından hiçbir farkı yok kullanım kolaylığı ve estetik dışında.Ben bas ağırlıklı müzik dinliyorum ve ekolayzırdan bası artır dediğimde basları patlatmayacak bir kulaklık arıyorum.
arkadaşlar Creative EP-630 fiyatları ne civar şuanda ben 26 YTL ye buldum ama çok ucuz geldi normalmidir ???
45-50 ytl arası dıye bılıyorum
ya sahtedir,ya da çalıntı gittigidiyordan bulduysan çakma çin malı olabilir aman dikkat
quote:
Orjinalden alıntı: atikanatasoy
ya sahtedir,ya da çalıntı gittigidiyordan bulduysan çakma çin malı olabilir aman dikkat
yaw bende şaşırdım ama bu bahsettiğim yer creative in yetkili servisi orda da kaçak satarlar mı ki? benimde inanasım gelmiyor ama hadi hayırlısı yarın bir daha bakacam..
ben 50 ytl'ye aldım. sen 26 ytl ye buldum deyince çok şaşırdım, biraz dikkat
quote:
Orjinalden alıntı: PyRRhiC
arkadaşlar Creative EP-630 fiyatları ne civar şuanda ben 26 YTL ye buldum ama çok ucuz geldi normalmidir ???
quote:
Orjinalden alıntı: khalistrom
ben 50 ytl'ye aldım. sen 26 ytl ye buldum deyince çok şaşırdım, biraz dikkat
quote:
Orjinalden alıntı: PyRRhiC
Acaba adam 26 $ mı demeye çalıştı da yanlışlıkla 26 YTL dedi ? neyse ankaradan gelecek perşembe günü ürün Eskişehirde olacak sipariş verdim o zaman anlaşılacak durum inşallah 26 YTL dir
26ytl ise nerden aldığını bizede anlat bizde nasiplenelim
26 ise sahte ama kaliteli olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: mobilist
26 ise sahte ama kaliteli olabilir
ben hiç sahte ama kaliteli birşey görmedim şimdiye kadar
Eskişehirde creative in yetkili servisinden alıyorum yarın ürün geliyor aldıktan sonra kesin fiyatını yazarım.Gerekirse bu işin ticaretine bile girebilirim
hakikaten öyle bir durum varsa burdan haberleşiriz, toplu alırız 10 15 tane çevreye ufaktan satarız :)
Arkadaş 30ytl ye satıyor. %10 gittigidiyor kestikten sonra 27ytl kalıyor. demekki bulunuyor ucuza
Ürün sıfır mı acaba belirtilmemiş, ben göremedim en azından ayrıca fotoğraftaki ürün paketi de farklı, sanırım yurtdışından alınmış olabilir çünkü sahte olanını duynadım hiç ep630'un..
Ep-630 un sahtesini kimse yapmıyor Ürün sıfır bu arada
creative'in bu kadar özensiz bir paket yapacağını sanmıyorum, çin işi gibi duruyor, hele bir de sadece köşeye creative yapıştırıp satılması gayet sahte duruyor bence - kulaklıklar oem satılsa idi tamam derdim,ama oem de yok
yaw ben genellikle slow şarkılar dinliyorum EP-630 bass için yaratılmış diyorsunuz çok mu rahatsız eder beni bu kulaklıklar iyice aklım karıştı yardım edin yaaaa yok mu latin müzikleri için güzel bir kulaklık parasından da vazgeçtim artık yeter ki bulayım bi tane
hayır arkadaşım rahatsız etmez, creative alınca rahat edeceğini düşünmüyorum - mp3 çalarının ses ayarlarından bassı kısarsan hiçbir sorun olmayacaktır. abartıldığı kadar değil (zihninde ne canlandığını çok iyi biliyorum,almadan önce ben de öyle düşünüyordum)
quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül
kablosu koparsa baska bır kulaklık kablosu takarsın demişsin ama bildiğim kadarıyla kabloda sesın iletilmesinde önemli bu durumda sesde bir bozulma olmaz mı ben mı yanlış biliyorum yoksa
bende sony mdr-lp 818 model kulaklık vardı.kablosunda yırtılma oldu.werima alamadım ama 5 sene de kulandım. sonra cope gitti.aynı sey olur sanırsam.kulaklıgı alırken bunu goz ardı etmemız gerekecek