Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt mesela Panasonic in bir modeli var fiyatı 59 ytl Silikon uçlu, , 0.5m sabit kablo v.....3 farklı kulaklık aparatı Kumandalı 50 cm kısa kablo 1m ek uzatma kablosu dahil Kompakt taşıma çantası Altın kaplama düz fiş Frekans aralığı 6Hz � 25kHz....
    http://img368.imageshack.us/my.php?image=hje50ke5.jpg

Ayrıca Ep-630 ile UM1 i kıyaslayan arkadaşlara ALLAH Akıl Fikir Versin diyorum..... Milletin Parası ep-630 a yetiyo kardeşim sen gidipte UM1 öneriyosun ..... UM1 i herkes öneriyo önemli olan Fiyat-Perf. bence.......... yani diyeceğim o ki ben ep-630 kullandığım için bu kulaklığı övemk istemem sonuçta onun da (-) leri var......ama sıradan bir kullanıcı için ep-630 bile lüx bence .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musttafa -- 20 Mart 2007; 14:53:38 >

• işte sonunda kulaklık gitti alalı daha hafta olmadı bu gun aldığım yere gittim adamlar yeni vermiyormuş servise gidecekmiş servis gerekli görürse yeni verecekmiş falanda filan

bakalım ne olacak
  • geçmiş olsun yaw...umarım sorunun çözülür...benimde yaklaşık 4-5 gundur kulaklıgım yok buyuk eksıklık hıssedıorm dısarda muzıksız olunca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musttafa

evt mesela Panasonic in bir modeli var fiyatı 59 ytl Silikon uçlu, , 0.5m sabit kablo v.....3 farklı kulaklık aparatı Kumandalı 50 cm kısa kablo 1m ek uzatma kablosu dahil Kompakt taşıma çantası Altın kaplama düz fiş Frekans aralığı 6Hz � 25kHz....

panasonic'in o modelini forumdan bi arkadaş almış ve anında satmıştı.. sonradan UM1 aldı falan filan.. tavsiye edebileceğim bir model değil.. ayrıca frekans aralığına bakarak kulaklık alacak olsaydık philips'ten başkasına bakmazdık..

quote:

Ayrıca Ep-630 ile UM1 i kıyaslayan arkadaşlara ALLAH Akıl Fikir Versin diyorum..... Milletin Parası ep-630 a yetiyo kardeşim sen gidipte UM1 öneriyosun ..... UM1 i herkes öneriyo önemli olan Fiyat-Perf. bence..........

bu lafın bana mı? öyle ortaya konuşur gibi bişeyler demişsin..

• dostum lafı sen demişsin ama aslında ortaya söylenmiş bir cümle orası... sonuçta ne demek istediğim ortada ...... benim görüşlerim bu şekilde katılın veya katılmayın saygılar
  • Kulaklığı aldım ve çok memnunum gerçekten çok güzel, kulaklığı bilgisayarda denedim bir sorun yok, ayrıca kulaklığı beğenmeyen ilk defa birilerini gördüm burada, kablosu maalesef ince, koparsa lehimletemezsin çünkü kulaklığın içini açarsanız çok ince kablolardan oluştuğunu göreceksiniz, artısı yok diyen arkadaşlar var onlara katılmıyorum bence çok kaliteli, ayrıca topiği okurken bende şok oluyorum ben çok beğeniyorum kulaklığı beğenmeyenler var acaba benim kulaklarda mı bir sorun var, ayrıca kulaklıktaki izolasyondan müziği daha yüksek sesli dinleyebiliyorsunuz. Birilerinin kulak zevkine uymuyor diye lütfen bu kulaklığın kalitesini görmezden gelmesin.
  • Müzik tarzına göre değişiyor yaa kimisi begenıyor kımısı begenmıyor...her kulaklıkta böyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: khalistrom

Kulaklığı aldım ve çok memnunum gerçekten çok güzel, kulaklığı bilgisayarda denedim bir sorun yok, ayrıca kulaklığı beğenmeyen ilk defa birilerini gördüm burada, kablosu maalesef ince, koparsa lehimletemezsin çünkü kulaklığın içini açarsanız çok ince kablolardan oluştuğunu göreceksiniz, artısı yok diyen arkadaşlar var onlara katılmıyorum bence çok kaliteli, ayrıca topiği okurken bende şok oluyorum ben çok beğeniyorum kulaklığı beğenmeyenler var acaba benim kulaklarda mı bir sorun var, ayrıca kulaklıktaki izolasyondan müziği daha yüksek sesli dinleyebiliyorsunuz. Birilerinin kulak zevkine uymuyor diye lütfen bu kulaklığın kalitesini görmezden gelmesin.

merhaba
    arkadaşım işte buna karşıyım ben.beğenen beğeniyorum manyak siz de alın diyo gidiyo.öncelikle müzik zevkiniz nedir? hangi kulaklıkları kullandınız daha önceden? onlara göre eksiği fazlası neler? ses karakteristiği nasıldır? böyle hiçbir şey yazmadan süper deyince belki müzik zevki sizin tam tersiniz olan insanlara yanlış yol gösterme oluyor.şekil 1A ben mesela.neden beğenmedimi ayrıntılı bir biçimde önceden açıklamıştım.şimdi siz böyle birşey yok "s"ler patlamıyor, baslar diğer seslerin önüne geçmiyor, tizler çok doğal diyorsanız ben de sizin kalite anlayışızdan şüphe etmeye başlarım
    saygılar

• w810 a önerirmisiniz bu kulaklığı?
  • kesinlikle katılıyorum Odysseus347. kulaklığın özellikleri belirtilmeli ve eğer müzik zevkinize uyuyorsa sizde gönül rahatlığıyla alabilirsiniz denmeli. şimdi bas seslerinin fazla çıkması bas seslerin önüne geçiyor demekse kabulum evet bas seslerin önüne geçiyor ama ben böyle seviyorum, ayrıca ben tizlerdende memnunum en azından bana yetiyor belki daha iyi tiz kulaklığını denemediğimdendir, bu arada s patlamasını ben anlamadım benim böyle bir sorunum yok en azından yaşamadım şarkılarda görmedim. ben memnunum kulaklıktan iyi bir bas isteyen varsa ve müzik dinlerken dışardaki seslerden rahatsız olan varsa öneririm ve kulak içi kulaklık olması müziğin her ritmini ve anını yakalamanızı sağlıyor.
  • EP-630 model kulaklık kaç db ses çıkartıyor???
  • ya 2 aydır bu forumu takip ediyorum herkes her kulaklığa başka birşey diyor :)
    valla kararsızım hâlâ...
    en iyisi deneyip almak o da çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

ya 2 aydır bu forumu takip ediyorum herkes her kulaklığa başka birşey diyor :)
    valla kararsızım hâlâ...
    en iyisi deneyip almak o da çok zor

nası ses istediğini bi tarif etmeye çalış istersen.belki ona göre bişeyler diyebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoTeSCaPe

EP-630 model kulaklık kaç db ses çıkartıyor???

ne fark eder kaç db ses çıkardığı?
  • ep-630 teknik değerler :

Feature Description

Driver Units: 8mm Neodymium magnet transducer
    Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensivity:106dB
    Cord Length: 1.2m (Oxygen-Free Copper Cable)
    Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug
    Net Weight: 9g (without packaging)

sennheiser cx300 teknik değerler:

Nominal empedans: 16 Ohm
    Ear coupling: intraaural
    Jak: 3.5 mm stereo
    Transducer prensibi: dynamic, open
    Kablo uzunluğu: Asimetrik, L: 170mm, R: 510mm
    Frekans Aralığı (headphones): 18.....21000 Hz (18Hz.....21kHz)
    THD, toplam harmonic distortion: 0,1 %
    Ses Basınç Seviyesi (SPL): 112 dB(1 kHz, 1 Vrms)

teknik değerlere bakarsak : cx300 daha fazla db li var. buna karşın ep-630 frekans aralığı daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 24 Mart 2007; 10:36:09 >
  • algılayamadığımız frekansların bi önemi var mı ki?
  • abi müzik dinlerlen kulak zarımın hiphop dansı yapmasını isterim kulaklarımın içi rockn coke konseri gibi olmasını isterim bu yüzden sordum kaç db ses çıkartıyor diye ayrıca son soru olarak bu ipot nano larla birlikte verilen ipotun orjinal kulaklığı kaç db bilen var mı arkadaşlar
  • db sini bilmiyorum ama doğuştan sakat bir kulaklık nanoların kulaklığı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musttafa

evt mesela Panasonic in bir modeli var fiyatı 59 ytl Silikon uçlu, , 0.5m sabit kablo v.....3 farklı kulaklık aparatı Kumandalı 50 cm kısa kablo 1m ek uzatma kablosu dahil Kompakt taşıma çantası Altın kaplama düz fiş Frekans aralığı 6Hz � 25kHz....

ben o dediğin kulaklığı kullanıyorum. gayet güzel ses veriyor bana göre. ama benim görüşüm daha önce ne cx300 ne de ep630 kullanmış ve metal-rock karışık dinleyen biri olarak ne kadar objektif ve doğru olur bilemem. kısmetse bu yaz cowon d2 ve cx300 kombinasyonu elimde olacak. artık o zaman karar veririm hangisinin iyi olduğuna.

bu arada d2 nin güçlü çıkışına uygun ve 70 ytlyi geçmeyecek bir kulaklık var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: waterman

ep-630 teknik değerler :

Feature Description

Driver Units: 8mm Neodymium magnet transducer
    Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensivity:106dB
    Cord Length: 1.2m (Oxygen-Free Copper Cable)
    Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug
    Net Weight: 9g (without packaging)

sennheiser cx300 teknik değerler:

Nominal empedans: 16 Ohm
    Ear coupling: intraaural
    Jak: 3.5 mm stereo
    Transducer prensibi: dynamic, open
    Kablo uzunluğu: Asimetrik, L: 170mm, R: 510mm
    Frekans Aralığı (headphones): 18.....21000 Hz (18Hz.....21kHz)
    THD, toplam harmonic distortion: 0,1 %
    Ses Basınç Seviyesi (SPL): 112 dB(1 kHz, 1 Vrms)

teknik değerlere bakarsak : cx300 daha fazla db li var. buna karşın ep-630 frekans aralığı daha fazla

westone um1

Specifications: Single Driver True Fit Earphones
    Sensitivity: 114dB/mW
    Frequency Response: 40Hz to 16kHz
    Impedance: 25 ohms
    Driver: Balanced Armature

philips she 7750

Frekans tepkisi : 8 - 24 000 Hz
    Empedans : 16 Ohm
    Maksimum güç girişi : 50 mW
    Hassasiyet : 108 dB

teknik verilere bakılarak kulaklık alınmaz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.