K

Binbaşı
10 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Fatura talebi olusturdum, birkac gun sonra hepsiburada'dan aradilar. Guya faturayi urunle birlikte yollamislar (yalan) ve sistemlerinde ariza varmis tekrar faturayi gonderemiyorlarmis. 50 TL hediye ceki tanimladilar.

2 gun sonra mesaj olarak cevap geldi, satici ile birkac yerle gorustuk sonuc alamadik diye. Bir 50 TL hediye ceki daha tanimlamislar. Fakat ortada fatura yok.

Sikayet edecegimi yazdim, hepsburada size daha fazla yardimci olamiyoruz dedi.

Resmi olarak sikayetimi nereye iletebilirim? Şimdi Cimer'den yazacagim. Hazine Bakanligi'nin sitesi hatalarla dolu, bir turlu sikayet olusturamadim giris yaptiktan sonra.

Urun 350 TL civari bir oyuncak. Satici da akıntoys.
Forumda paylasilmamis gibi gozukuyor, ben goremedim. Dunku haber beni baya sasirtti. 2019 model Samsung Tv'lerde iTunes filmler uygulamasi ve AirPlay 2 destegi olacakmis. 2018 modellere de firmware guncellemesi ile 2019'un ilkbaharinda gelecekmis. Apple Tv almanin pek geregi kalmayacak gibi gozukuyor. Bende Apple Tv var, sadece Turkcell TV+ icin kullaniyorum. Samsung QLED'lerde Turkcell Tv+ uygulamasi yok sanirim.

Kaynak:https://news.samsung.com/us/samsung-smart-tvs-launch-itunes-movies-tv-shows-support-airplay-2-spring-2019/
https://www.hepsiburada.com/philips-65pus8503-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000BDNKL?cstrackid=dcc28c17-b12e-4a86-a793-fc7bb9bf3751&utm_source=coop&utm_medium=philips&utm_campaign=ChannelSight&utm_content=dcc28c17b12e4a86a793fc7bb9bf3751

Su urunun 49 inc olani ile ilgileniyorum, fakat tazeleme hizi ile ilgili resmi sitesinde bile yok. Neden acaba? Ben mi bir seyi gozden kaciriyorum?
HDMI girisi kisimlarinda "60 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar" gibi seyler diyor. 60Hz mi olmus oluyor yani bu Tv'nin tazeleme hizi?

Tam olarak aradigim model 49PUS8503 aslinda.

Bir de alternatif olarak LG 49SK8500PLA var. Onda mesela TM200 (Refresh Rate 100Hz) diyor.

Hareketli goruntulerde hangisi daha iyidir? Yoksa baska etmenler de var midir?

Tesekkurler cevap verenlere simdiden.
Merhaba arkadaslar, durum su;

Yurtdisina tasindim fakat Turk hattim banka giris sifreleri vs nedeniyle duruyor. Basit bir telefon alacagim kullanmak icin. Turk Telekom hatti takili olacak, ama surekli yurtdisinda acik olacak. Bu durumda IEMI kaydi yapmam gerekmez degil mi?
Emin olamadim acikasi.
Selam arkadaşlar,

Daha önceden Beats urBeats kullanıyordum. Ses kalitesi ve bass'ları harikaydı ama 3-4 ayda bir bozuluyordu. Her seferinde yenisinde verdiler, toplamda 5 kere değişim oldu. Faturasını kaybettiğim için tüketici mahkemesine de gidemedim.

Bluetooth kulaklık araştırıyordum. BeatsX aşırı pahalı olduğu için (699 TL) alternatif arıyordum. Spor için olmayan tüm kulakiçi modelleri araştırdım, sonunda JBL E25BT'de karar kıldım. n11'den kuponla 235 TL'ye geldi. Normalde 285 TL falan.

Bluetooth kulaklık büyük rahatlıkmış. İki cihazla eşleyebiliyorsunuz ve hangi cihazı kullanıyorsanız otomatik olarak ondaki sesi veriyor.
Ses kalitesi ve bass'lar bir Beats değil maalesef. Fakat yine de fiyatına göre iyi bence. Klipsi sayesinde boynunuza sabitleyebiliyorsunuz.
Eksikleri, Siri'yi aktif etmek için bir tuş kombinasyonu yok. Sesli görüşmelerde ses kalitesi vasat. Tüm Bluetooth kulaklıklarda mı böyle bilmiyorum ama kablolu kulaklığa göre baya zayıf. Karşı tarafa söylediklerimi birkaç kez tekrar etmek zorunda kalıyorum. Skype görüşmesinde de denedim, aynı. Destek ile iletişime geçtim belki çözümü vardır ama pek umudum yok. Kablosu kalın ip gibi, şık ve sağlam. Remote controller üzerindeki tuşlar birbirine çok yakın. Play/stop tuşu yerine ses açma tuşuna bastığım çok oldu.

Bataryası ilk gün baya iyi gitti. 8 saat rahat müzik dinledim.

Kutu içinden taşıma kılıfı ve 2 farklı boy silikon uç çıkıyor. Ben en büyük olanını taktım. Dışarıdan gelen sesleri ciddi ölçüde engelliyor.

Bluetooth bağlantısında çok nadir anlık kopmalar oldu, o da dışarıdayken.

Çok büyük beklentisi olmayanlar tercih edebilir. Cihaz detayları şurada:https://www.jbl.com/earbuds/E25BT.html
Geçtiğimiz aylarda tahhütüm bittiği için yeni kampanyaları sordum, fakat tüm kampanyalar 24 ay taahhütlüydü. Mecburen kabul ettim. Geçen senelerde 12 aydan fazla taahhüt istenemeyecek (ya da cayma bedeli mi alınmayacak tam emin değilim) haberler çıkmıştı. Aslı astarı var mıdır, şikayet edebilir miyim? 12 ay bitince aboneliğimi kapatma durumum olabilir. Böyle bir durumda tüketici mahkemesine mi gitmem gerekir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Haber kaynağı:http://www.milliyet.com.tr/tuketiciye-taahhut-oyunu-/ekonomi/detay/2105735/default.htm

Düzenleme: Aslında benzer bir konu varmış şurada:https://forum.donanimhaber.com/24-ay-taahhutlu-internet-iptali-taahhut-bitmeden--101536976

Sonradan fark ettim, konuyu silemedim.
Selam,

Biri forumdaki mesajımı alıntılayıp yorum yazdığında bildirim geliyor. Uygulama içinden bildirimlere gidip tıkladığımda doğrudan bana yazılan cevaba değil de daha üst sıralardaki bir mesaja gidiyor. Bu bir hata mıdır, özellik mi?

iOS10.1.1
DH v17273
Daha önce böyle bir sorun yoktu sanırım. Müzik dinlerken uygulamayı ilk kez açarsanız müzik duraksıyor. Devam ettirdiğinizde çalıyor ve uygulamayı kullanabiliyorsunuz.
Merhaba,

Seyahat etmeyi sevdiğim için yurtdışı uçak bileti ve otel kullanımlarımda fayda sağlayacak bir kart arıyorum. Hepsi eski avantajlarını yitirmiş olsa da TEB'in mil programıyla ilgili sorularım var.

Avans puan kullandığımızda, eksi puanları kısa süre içinde silinen puanlarla kapatabiliyor muyum?

Mesela -100 mil puanım var. 80 mil değerinde puan kazandım ama 1 hafta içinde kullanmak gerekiyor. Bunu kazandığımda puanım -20 mi oluyor artık?

Platinum kart sahipleri ekstra kampanyalar dışındaki puanlarını 3 kat avantajlı kullanıyormuş. Fakat normalde alışverişlerden yüzde kaç oranında puan kazandığı bilgisi sitelerinde yazmıyor. Mesela ekstra kampanya dışı, 100 TL'lik market harcama yaptığımda ne kadar mil kazanıyorum?

Ek kampanyalara katılım her zaman sms ile mi oluyor? Sms'ler ücretli mi oluyor? Kampanya takibi için bir mobil uygulama var mı?

Kullananlar cevaplarsa sevinirim.
Turkcell'in 3. çeyrek net karı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 71.2 düşerek, 631.3 milyon TL'den 181.7 milyon TL'ye geriledi.

Bloomberg'in anketine katılan analistlerin tahminlerinin ortalamasına göre karın 472 milyon TL seviyesinde gerçekleşmesi bekleniyordu. Tahminler 559 milyon TL ile 358 milyon TL arasında geldi.

Aynı dönemde satışlar üçüncü çeyrekte 3.6 milyar TL'ye yükseldi. Satışlar geçen yılın aynı döneminde 3.4 milyar TL seviyesindeydi.

Kaynak:http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1939131-turkcellin-3-ceyrek-net-kari--712-dustu
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Tablet
iPad Air 2 64 GB
Notebook
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.931
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 175.512 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 584 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.