C

Yüzbaşı
26 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 145 (Bu ay: 29)
Gönderileri
arkadaşlar o kdar kurcaladım ama facebooka nasıl video ekleyeceğimi bulamadım, bi yardım edebilirseniz çok sevinirim,
teşekkürler
Arkadaşlar 3 senedir bas gitar çalıyorum ve bir de akustik gitar almak istiyorum, çok pahalıya kaçmak istemiyorum, önerilerinizi alabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar;

Ankara'da oturuyorum ve kızılay civarı bir yerden ep630 almak istiyorum, mavi bilgisayar'a baktım orada 62 lira idi, önerebileceğiniz bir yer var mı almak için?

Teşekkürler.
Arkadaşlar 200ytlye kadar saat almak istiyorum, marka-model tavsiye edebilir misiniz?
Arkadaşlar benim için özel olan/olacak kişiyi bir yerlere götürmek istiyorum, beraber güzel vakit geçirilecek Ankara'da mekan önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
İlk önce Endüstri Müh. kazanmıştım ama yedek tercihim olan havacılık ve uzaya alındım. Dün bölümüme kaydoldum.. Ben yabancı uyrukluyum. Bizim sınavımızda seneye yeniden girilebiliyor. Bölüm olarak nasıldır acaba, mezun olunca iş ve para durumu nasıldır, nerelerde iş bulunabilir? Yoksa seneye yeniden sınava girip bölüm mü değiştirmeliyim?
Arkadaşlar ankara-erdek arası otobus yolculuğu yapacağım, bir tek metro firmasında buldum bilet, ama metrocard ile 10 ytl indirim oluyor bilet fiyatında, metrocardı olan yardımcı olabilir mi acaba?

bu saatin fiyatı 39ytl

http://img229.imageshack.us/my.php?image=dockessiyahgt0.png

bu saatin fiyatı 35ytl(kargo içinde)

sizce hangisini alayım, bu arada orijinal dockers'tır herhalde değil mi?
Bir aksilik olmazsa bu bölümdeyim arkadaşlar, fakat doğru bir tercih mi yaptım?
Msn'de yazdığım ve bana gönderilen iletiler çoğunlukla gelmiyor/gitmiyor.. Windows XP SP2, Messenger'ın son versiyonu, ve Plus!ın bir kaç ay önceki sürümünü kullanıyorum, acaba nedendir?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 38 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.354
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 166.305 (Bu ay: 569)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 276 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.