Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rabindranath

arkadaşlar çakma creative ep 630 var elime gittigidiyordan aldım.ürünün sesi orjinalinden daha iyi basslar cx300 e yakın,tizler daha dengeli.sınıfta orijinal ep 630 kullanan arkadas var benim çakmanın sesini duyunca sinir krizi geçirdi.benimki mi iyi geldi bilmem ama düşünmeden alın sonny e verceğiniz paraya ses yalıtımlı bi kulaklığınz olsun derim.ayrıca gayet de güzel sesi.izalasyonu da gayet iyi.tek eksiği bence sağ tafartan biraz daha cok cok az daha bass geliyor.ama bu benim kulağımdan da kaynaklanıyor olabilir.cünkü aynı sorun orijinal ep 630 da da oldu...

ikisi de çakma olmasın sakın? (:
  • S.a...

Arkadaşlar bu konuyu baştan sona kadar okudum. Kimisi iyi diyor; kimisi ise kötü diyor.
    Ve ben de karar verdim. En kısa zamanda bir Ep630 alacağım.
    Şuan kullandığım kulaklık HS-23'tür. Nokia 6233'ün kutusundan çıkan kulaklık.
    Sizce Ep630, HS-23'ten sonra beni tatmin eder mi? Hangi konularda tatmin eder?
    Burn-in olayı nasıl yapılıyor?
    Son olarak ben bu kulaklığı bizim buralarda bulamadım. Sanalmarketim sizce nasıl bir yer?
    Kargo ücreti ne kadar? Güvenilir mi?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 18 Temmuz 2007; 12:46:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

S.a...

Arkadaşlar bu konuyu baştan sona kadar okudum. Kimisi iyi diyor; kimisi ise kötü diyor.
    Ve ben de karar verdim. En kısa zamanda bir Ep630 alacağım.
    Şuan kullandığım kulaklık HS-23'tür. Nokia 6233'ün kutusundan çıkan kulaklık.
    Sizce Ep630, HS-23'ten sonra beni tatmin eder mi? Hangi konularda tatmin eder?
    Burn-in olayı nasıl yapılıyor?
    Son olarak ben bu kulaklığı bizim buralarda bulamadım. Sanalmarketim sizce nasıl bir yer?
    Kargo ücreti ne kadar? Güvenilir mi?

Saygılar...

sen cx-300 e 30 milyon daha fazla versen ama bass ve ses olarak ep-630 altında kalsa ne gibi bir savunma mekanizması geliştirirsin midler ve tizler
    cx-300 dengeli bla bla bla gibi şeyler :) :D

ep-630 çok rahat tatmin eder ...
    ama ep-630 orjinalini bulmak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 18 Temmuz 2007; 21:32:44 >

• @ Lukany

Cevabın için teşekkür ederim.
    Kafam gerçekten çok karıştı.
    Kimi Cx300 daha iyidir diyor.
    Kimi de Ep630 daha iyidir diyor.
    Şöyle iki kulaklığın da orjinalini inceleyen çıksa çok sevinicem.
    Benim bir kulaklıktan Ses Yüksekliği, Bas'ın diğer sesleri yutmacağı bir ses kalitesi ve izlasyondur.
    Bunlar hangisinde var bilinmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 18 Temmuz 2007; 22:05:33 >
  • quote:

@ Lukany

Benim bir kulaklıktan Ses Yüksekliği, Bas'ın diğer sesleri yutmacağı bir ses kalitesi ve izlasyondur.

Bu yazıyı okuyunca kendimi gördüm. Neden dersen şöyle anlatayım ; Bende senin gibi kulaklık almaya karar vermiştim ve senin gibi araştırmalarda bulundum kimi dedi cx300 kimi rp630-635 pionner dieler bile oldu sonra ie4 ler falan filan ama ben sapıttım ve kimseye güvenemedim.Çünkü onların zevki farklı olabilirdi ve ben bu riske girmedim.Yakın zamanda elma sepetini mağazasına gidip deneyebildiğim ksdar çok kulaklık deneyeceğim.

• quote:

@ Lukany

EP630 al. Bana getir. Player ayarlarını yapayım. Beğenmezsen kulaklığı ben alırım sen gider istediğin kulaklığı alırsın. İkisinin de orjinalini denedim. EP630 danormalde bas diğer sesleri yutar. Ama MP3ünü iyi ayarlarsan çok net olur.
  • ep630'da cx300'de kullandım bende yazayım yorumlarımı,

ep630 tamam basshead kulaklığı, mid ve tizler basın altında resmen eziliyor, ayrıca tizler teneke gibi, yüksek sesli uzun süre kullanımda baş ağrısı yapması kaçınılmaz, eq ayarlarını ne kadar zorlarsam zorlayım "s"lerdeki patlamalar bir türlü gitmedi, ama eğer ben illa yüksek bas duymak istiyorum diyorsan ve tizler, midler ve denge benim için önemli değil diyorsan bunu almalısın

cx300'ü ise ben şahsen severek 1ay kullandım, basları ep6300 kadar şiddetli vurmasa da, midler ve tizlerle gayet dengeli, hiçbiri diğerinin önünü kesmiyor, ayrıca tizleri çok daha naturel, "s" patlamaları çok daha az yaşanıyor. seste denge arıyorsan, ve daha naturel tizler istiyorsan cx300 doğru bir tercih olacaktır.

umarim bu yazdıklarim yardımcı olur sana

• mx 200 kullanıyorum . acaba bu kulaklıktan fazla ses çıkarır mı ? mx 200 gerçekten yüksek ses çıkarıyor . max yüksek ses için ne alınmalı ?
  • satılık ep-630 kargo sizden 30 ytl ....isteyen pm atsın resim falan yollarım...hiç bi kusuru yok yeni kulaklık büyük kulaklıklardan alcam o yüden satıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josekiamora -- 19 Temmuz 2007; 19:06:57 >
  • Bugün bize sipariş ettim 4 tane. 31.80 ytlden alabiliyorum zaten sıfır ve faturalı.

Senin 30 a kargo eklersem 33-34 olacak. Fatura da yok. Uygun olsaydı alırdım.

Bu arada @ DrynhwyL

EP630 patlamıyor. Yani tizler acayip patlıyor. Bende senin gibi ilk başlarda hep patladı. Sadece o ekolayzer ayarını bulana kadar. Zaten öyle birşey ki Creative Zen Vision M de tüm türlerde denedim bir tek Caz da patlamayıp acayip kaliteli tiz veriyor. Ne kerâmet var sa.

Bu arada uyarıyorum. MP3 player inda ekolayzer i olmayan veya ekolayzer in de CAZ seçeneği olmayan arkadaşlar EP630 almayı düşünmesinler. Yoksa tizler teneke gibi daha doğrusu kızaran yağ gibi çıkıyor. Bu kısa süre sonra başınızı ağrıtır.

Ama benim bildiğim bütün MP3 player larda CAZ seçeneği var Equalizer larında...
  • bugün aldım bir tane ep630. mp4 çalarım çin malı bir şey olduğum için bilgisayarımda dinliyorum şu an.

Sagopa'dan Baytar'ı dinlerken alttan alttan çok ssss sesi geliyor. anlamam muzik işlerinden falan ama rahatsız ediyor. biliyorum bilgisayarda falan denemekle olmaz bu işler falan diyeceksiniz belki ama ilk önce winamp üzerindeki ekolayzır ayarlarını nasıl yapacağımı söylerseniz bu kulaklığın tam verimini görmek istiyorum.

sanırım ben bas seven dir dinleyiciyim. yabancı pop- türlçe pop, türkçe rap dinliyorum....şimdiye kadar okuduğum kadarıyle bass tan başka ses duyamacağım gibi hayal ediyordum. fakat ben bass da alamıyorum sanırım. umarım eko ayarlarıyla bana yardımcı olursanız keyif alacağım bu kulaklıktan....

cevaplarınızı bekliyorum
  • Ben de az sonra bir tane alacağım. Ben de bu akşam Winamp la ayarlar sana hangi ayarlara getireceğini söylerim.

Merak etme eşşekler gibi anıra anıra Baaaaasss baaaassss diyecek kulaklık :D
  • creative ep 630' bir yılı aşkın süredir en ağır şartlarda kullanıyorum şuana kadar bir sorun çıkarmadı kablosu bir çok kulaklığa göre dayanıklı öyle zayıf durduğuna bakmayın ve ürün hakkında söylenecek tek şey piyasada ki bir çok kulaklığa göre iyi ama müzikten anlayan biri için orta seviyede bir tercih olur ki bu zaten ürünün fiyatıyla doğru orantılı bir durum ben aldığımda 80 ytl ye iyi tanınan bir alışveriş mağazasından almıştım ve gayet memnun kaldım şimdiki fiyatı 40 ytl civarlarında dolaşıyor ama orjinalmi bilemem kısacası alacak olan arkadaşlara orta seviye bir kullanım istiyorsanız bas konusun da sizi tatmin edecektir bundan şüpheniz olmasın benim şimdiki hedefim creative zen aurvana :) creative nin yeni sürümü ep 630 dan kat kat kalite olduğu şüphesiz aldığım zaman yorumlarımı sizlerle paylaşacağm
  • quote:

Orjinalden alıntı: izuner

mx 200 kullanıyorum . acaba bu kulaklıktan fazla ses çıkarır mı ? mx 200 gerçekten yüksek ses çıkarıyor . max yüksek ses için ne alınmalı ?

mx200 güzel kulaklıktır ama kulakiçi kulaklıklar gerçekten farklı oluyor. En azından çevreden gelen seslerin azalması sesi müziğin sesini daha iyi duyulur hale getiriyor.
    Kulağına giren bi kualklığa önce alışamazsın sonra kulağın folloş olmuştur çok sever
  • quote:

Orjinalden alıntı: konitek.com

quote:

mx 200 kullanıyorum . acaba bu kulaklıktan fazla ses çıkarır mı ? mx 200 gerçekten yüksek ses çıkarıyor . max yüksek ses için ne alınmalı ?

mx200 güzel kulaklıktır ama kulakiçi kulaklıklar gerçekten farklı oluyor. En azından çevreden gelen seslerin azalması sesi müziğin sesini daha iyi duyulur hale getiriyor.
    Kulağına giren bi kualklığa önce alışamazsın sonra kulağın folloş olmuştur çok sever

Kesinlikle. Benimki iyice folloş oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: konitek.com

quote:

mx 200 kulağımdayken çevreden bir kere bile ses geldiğini duymadım. ses çok yüksek çünkü :)
    benim sormak istediğim cx 300 alırsam mx 200'den ne kadar yüksek ses alabilirim ?

• ses yüksekliği olarak sessiz ortamlarda çok fazla fark yok. Yine dediğim gibi otobüste trafikte izalasyondan dolayı daha yüksek duyabilirsin
  • o zaman cx 300 mx200 e göre ahamlı şahamlı değil öylemi ? benim istediğim izalasyondan çok ses yüksekliği idi.
  • quote:

o zaman cx 300 mx200 e göre ahamlı şahamlı değil öylemi ? benim istediğim izalasyondan çok ses yüksekliği idi.

O zaman sen Creative Ep630'a bir gözat...
  • Artık ben bişey söylemek bile istemiyorum ne söylesem batıyor zira...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.