Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kara_eylül arkadaş cidden çok abartılı ve saçma bi değerlendirme yapmış ep630 un ses kalitesi bu fiyat kategorisinde olan diğer tüm kulaklıklardan her anlamda iyidir. "s" lerdeki patmala tamamen mp3 lerin bitrate lerinin düşün olması(128kbps gibi) ve eq ayarlarının gerektiği şekilde yapılmaması ile alakalı 256kbps-320kbps mp3 parçalarda kesinlikle böyle bir sorunla karşılaşmadım ayrıca ep630un yapısı gereği tiz frekanslar baslar kadar ön planda bu nedenle eq ayarlarından 12-14-16khz mid-tiz ve tiz frekansların db lerini gerektiği kadar düşürmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

cx300 bılmem ama pıyasadakı 20 ytl lık sony kulaklıklar bile 630dan iyidir

quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

bende EP630 alacaktım ama bası severim ama o kadar cok manyagı değilim yorumlarda da EP630 un tokat manyagı yaptıgnı söylüyorlar arkadaslar galiba CX300 alacagım

arkadaşım burada yanlış bilgilendirme yapma.. tamam kulaklık senin beklentilerini karşılayamamış olablir, ama gidip de piyasadaki sony'lerle bir tutmak çok saçma.. yorum yaparken çizginize dikkat edin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

kara_eylül arkadaş cidden çok abartılı ve saçma bi değerlendirme yapmış ep630 un ses kalitesi bu fiyat kategorisinde olan diğer tüm kulaklıklardan her anlamda iyidir. "s" lerdeki patmala tamamen mp3 lerin bitrate lerinin düşün olması(128kbps gibi) ve eq ayarlarının gerektiği şekilde yapılmaması ile alakalı 256kbps-320kbps mp3 parçalarda kesinlikle böyle bir sorunla karşılaşmadım ayrıca ep630un yapısı gereği tiz frekanslar baslar kadar ön planda bu nedenle eq ayarlarından 12-14-16khz mid-tiz ve tiz frekansların db lerini gerektiği kadar düşürmek lazım

iyi de iyi bi kulaklık olsa o kadar ayarla boğuşturur mu adamı? hem her kaynakta eq ayarı yapamıyoruz 12-14-16 demişsin kaç mp3 çalarda o ölçüde eq ayarı var ki?ayrıca direkt orijinal cd de müzik setinde,pc de de dinledim "s" lerde yırtınsanız da onlar sizi yırtıyo.denediğim mp3 ler de 320 lik. benim şu anki philips im hiç bi ayar yapmadan ep630 a göre tizlerde ve özellikle "s" lerde çok daha iyi performans veriyor.tamam basları ep630 kadar devasa değil ama ep630 gibi bi saatten sonra kulağından dumanlar çıkmıyo.
    tekrar ediyorum bence ep630 un tizleri çok yapay, basları aşırı ve kulağı yoran bi kulaklık.sadece bas severler için iyi alın derim müziği subwooferdan dinlemeyi seviyorsanız.ama ensturmanları tek tek seçebileceğiniz, dengeli hafif bir ses istiyosanız fellik fellik kaçın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 12 Mart 2007; 22:09:59 >

• Galiba burda sorun fiyat/performans ölçütünü belirtmemekte. Yani yorumlar yapılırken "Bu fiyata göre en iyi, en mükemmel, en şahane" gibi yorumlar bile yapılsa bizde anlarız ki sadece o fiyata göre mükemmel. Ben bu ürünü hepsiburada.com'dan aldım ki aman yarabbi, o ne yorumlar. Yorumları okudum ve derhal sipariş verdim. Hal böyle oluncada olağanüstü bir şey bekliyor insan. Halbuki bu fiyata göre şöyle güzel böyle güzel deselerdi bizde aldığımızda demekki bu fiyata göre bu kadar mükemmel oluyormuş derdik. Gerçi buradaki arkadaşlar bu şekilde bazı yorumlar yapmış onları tebrik ederim. Yinede yorumunun başında bu fiyata göre demeyipte bu ürün mükemmel diyen varsa geriye tek bir sonuç kalıyor. Renkler ve Zevkler tartışılmaz. Tartışma Bitmiştir. Sevgiler.
  • geçen gün sertab erenerin eurovisionda birinci olduğu everyway that i can şarkısını dinlerken bugüne kadar defalarca dinlememe rağmen hiç farketmediğim bir detayı farkettim.

şarkının 39.saniyesinden 50. saniyesine kadar arka planda alkış sesi var! ep 630dan önce de bu şarkıyı dinlemiştim ve hiç farketmemiştim (ayrıntıları yakalamayı sevdiğim icin her şarkıda dikkat ederim, ederdim de)

sanırım biraz da olsa ayrıntıların ve bass'ın dengesini farketmeme neden oldu, acayip tatmin oldum. siz de kendi kulaklığınızda deneyin isterseniz, çok objektif bi değerlendirme olmasa da az da olsa bir fikir verebilir bu şarkı
  • Dostum ben abartmiyorum, sandisk mp3 player kullaniyorum onun uzerinde gelen kulaklila saatlerce muzik dinlememe ragmen (6 saatlik otobus yolculugunun 4 saati boyle geciyor) kulagimda bir agri hissetmiyorum ama 630 ile en fazla 30 dakika sonra bass lardan dolayi agrilar basliyor,
    ekolayzir ayarlarina gelince, evet bu konuda haklisin bu ayarlar iyi yapilirsa ses biraz daha iyi cikiyor yani bass lar patlamiyor ama bu seferde kulaklik diger 20-30 ytl lik kulakliklarin verdigi ses gibi ses veriyor,
    cihazin uzerinde gelen kulaklikta ben hic ekolayzir ayari yapmadan dinliyorum ama 630da her parca icin ayri bir ayar yapman gerekiyor 50cent in bir kac parcasi var bende bunlari dinlerken eger son ses acarsam duydugumdan hic bir sey anlamiyorum sesler patlamaya basliyor, kulakligi sony in eski diskman lerindenden tutta creative mp3 player bilgisayar muzik setine kadar bir cok cihazda denedim ayrica orjinal muzik cd si dinleyerekde denedim degisen bir sey goremedim, sonucta muzik bir zevktir herkesin zevki farklidir, 630 benim muzik zevkime hic uymuyor

quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

kara_eylül arkadaş cidden çok abartılı ve saçma bi değerlendirme yapmış ep630 un ses kalitesi bu fiyat kategorisinde olan diğer tüm kulaklıklardan her anlamda iyidir. "s" lerdeki patmala tamamen mp3 lerin bitrate lerinin düşün olması(128kbps gibi) ve eq ayarlarının gerektiği şekilde yapılmaması ile alakalı 256kbps-320kbps mp3 parçalarda kesinlikle böyle bir sorunla karşılaşmadım ayrıca ep630un yapısı gereği tiz frekanslar baslar kadar ön planda bu nedenle eq ayarlarından 12-14-16khz mid-tiz ve tiz frekansların db lerini gerektiği kadar düşürmek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

geçen gün sertab erenerin eurovisionda birinci olduğu everyway that i can şarkısını dinlerken bugüne kadar defalarca dinlememe rağmen hiç farketmediğim bir detayı farkettim.

şarkının 39.saniyesinden 50. saniyesine kadar arka planda alkış sesi var! ep 630dan önce de bu şarkıyı dinlemiştim ve hiç farketmemiştim (ayrıntıları yakalamayı sevdiğim icin her şarkıda dikkat ederim, ederdim de)

sanırım biraz da olsa ayrıntıların ve bass'ın dengesini farketmeme neden oldu, acayip tatmin oldum. siz de kendi kulaklığınızda deneyin isterseniz, çok objektif bi değerlendirme olmasa da az da olsa bir fikir verebilir bu şarkı

Bu benim de başıma gelmişti,bugüne kadar kaç kere dinlediğim müzikte ep630la flüt sesi duymuştum.
    (CK-Ceviz ağacı ya da Raptiye rap rap olması lazım)
    Mutlu oluyor insan :)

• arkadaslar bazen sol kulakliktan ses gelmiyor, ayni parcayi bastan baslatinca duzeliyor, cok fazla yapmiyor ama ornegin 1 saat boyunca dinledigimde siradaki muzige gecince 1 veya 2 defa yapiyor. sizde de oluyor mu
  • @kara_eylül, mp3 çalarının kulaklık girişi ya da kulaklığın jackından olabilir sorun, ya da en kötü ihtimaliyle mp3 çaların yazılımından kaynaklanıyordur, başka kulaklıklarda yaptı mı
  • yok baska kulakliklarda hic yapmadi cihaz 4-5 aydir kullaniyorum hic sorun olmadi, ep630 ise siradaki mp3e gecince sol kulakliktan ses gelmiyor ama hic bir sey yapmadan sarkiyi bastan baslatinca ses geliyor bunu her zaman yapmiyor ama dedigim gibi 1-2 saatlik kullanimda 1-2 defa yapiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

@kara_eylül, mp3 çalarının kulaklık girişi ya da kulaklığın jackından olabilir sorun, ya da en kötü ihtimaliyle mp3 çaların yazılımından kaynaklanıyordur, başka kulaklıklarda yaptı mı
  • rock metal müzik dinleyenler için gayet ideal bir ürün olmasına karşın pop klasik jazz ve diğerleri için pekte iyi olduğunu söyleyemem. CX300 ile kıyaslarsam basslar daha kuvvetli ve tok tizlerde neredeyse aynı ama ikisi de çok iyi değil. yani her ikisinde de bir eksiklik var tiz konusunda ben rock metal müzik dinliyorum diyenlere derim ki EP630. Her türlü müzik dinlerim arasıra da rock metal düşünüyorsanız bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama çokta kasmayın almaya. ben rock metal dinleyen biri olarak yine ürünü fiyat performans açısından yeterli buluyorum. umarım kafası karışan arkadaşlara az da olsa yardımcı olmuşumdur

• creative ep630 harika . fiyatıda güzel bence verilen paranın hakını veren bir kulaklık.
  • kulaklığımı kırdım demin kopardım sinirden ne yapacağımı bilmiyorum tam ep630 e karar vermiştimki olumsuz şeyler var rock dinliyorum cuğunlukla arada nadir hip hop yada slow parçalarda var tabi rock karısık slowlar:d.. ne yacagımı sasırdım phılıps 9600 mu olsa bu mu olsa kararsızım ve kulaklıgım yok
  • anlamiş degilim bir kisim dinleyici ep630u yerlere çikartiyor digerleri ise yerin dibine sokuyor

ben ep630u forumdaki yorumlari okuyup gaza gelip bir koşu almiştim.. basslarina diyecek birşey yoktu gayet makul seviyelerdeydi.. ama tizleri beni mahvetmişti açikçası! tenekeden bozma tizler "s"lerdeki devamli patlamalar vs. iki gün dayanabildim kulakliga [2günün neredeyse tamamı burn-inde gecti]
    sattim kurtuldum çevremdeki kimseyede tavsiye etmiyorum maalesef

bir de bu forumda sanki sadece kulakiçi kulakliklar iyiymiş diger türler bir işe yaramazmiş gibi bi hava seziyorum? cx300 fiyatina daha kaliteli ses veren pmx60 pmx 100 gibi kulakliklar var ama ragbet görmüyo nedenini anlamiş degilim

• bgn kulaklık almaya cıkacagım karar vermıs degılım antalyada nerden guzel kulaklık alabılırım bılgısı olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

anlamiş degilim bir kisim dinleyici ep630u yerlere çikartiyor digerleri ise yerin dibine sokuyor

ben ep630u forumdaki yorumlari okuyup gaza gelip bir koşu almiştim.. basslarina diyecek birşey yoktu gayet makul seviyelerdeydi.. ama tizleri beni mahvetmişti açikçası! tenekeden bozma tizler "s"lerdeki devamli patlamalar vs. iki gün dayanabildim kulakliga [2günün neredeyse tamamı burn-inde gecti]

bir de bu forumda sanki sadece kulakiçi kulakliklar iyiymiş diger türler bir işe yaramazmiş gibi bi hava seziyorum? cx300 fiyatina daha kaliteli ses veren pmx60 pmx 100 gibi kulakliklar var ama ragbet görmüyo nedenini anlamiş degilim

ben de aynı senin durumdayim drynhwyl. ben anca 1 saat dayandım koydum geri kabına, öteki gün sabah ilk işim iade edip creative hq1700 almak oldu.ondan bile tam memnun değilim ne olcak benim bu halim bilmiyorum valla bi istediğim sese ulaşamadım gitti.
    bence o çok manyak süper, böyle kulaklık görmedim diyenler şu en dandik kulaklıklardan birden ep630 a geçenler.e tabi ilk dinleyişte farklı olduğu için güzel gelir ama tizlerde bence fiyaskodan başka bişi değil.artısı manyak devasa bas ve konforu bence.ama kesinlikle tizlerdeki iğrençliği, kulağı yoruşunu, "s"lerdeki aman allahım dedirten patlamalarını telafi etmiyor.
    sözüm rahat kulağı yormayan temiz, doğal ses isteyenlere: ep630 almayın! ben de aynı şekilde yorumlara bakarak aldım.herkes süper diyince alıyo insan ama sakın aynı hataya düşmeyin.ha eğer ben manyak bas dinlerim, düğün hoparlöründen müzik dinlemek en büyük zevkim diyosanız tamam o fiyata iyi alınabilir o kullanıcı grubunda.

• aynen bende forumdakilerin yazdiklarina bakarak aldim, ama hata etmisim, normalde bir urunu denemeden almam, ama kulakligi denemek gibi bir sansim yoktu ve kredi kartiminda hediye puanlari vardi alayim gitsin dedim, almaz olaydim,

sanirim bu muzik anlayisi ile ilgili bir sey, zaten cok kalitesiz bir sey sol kulakligi gitti gidecek ses gelmemeye basladi, aldigim yere goturdum ses geliyor dediler bende her zaman yapmiyor zaten arada bir iki defa yapiyor dedm iyice bozulsun oyle getir dediler
    ama az kaldi bugun yarin bozulur, hani kulakligi hor kullaniyor olsam neyse ama evden hic cikmadi kulaklik masanin ustunde hep bugun baya bi bozuldu ama her 6-7 sarkidan sonra bir sonraki sarkida artik sol kulakliktan ses gelmiyor tekrar baslatinca ses geliyor

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

anlamiş degilim bir kisim dinleyici ep630u yerlere çikartiyor digerleri ise yerin dibine sokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 18 Mart 2007; 22:33:49 >

• Buyur bakalım . İki arada bir derede kaldım... O fiyat aralığında kulakiçi kulaklık denilince ya cx300 ya ep 630 deniliyor . Bu fiyat aralığını ve kulakiçi kulaklık olmasını baz alırsak tavsiye edilcek kulaklıkları yazalım...
  • cx300 ile ep630 arasında fiyat farkını hak edecek kalite farkı yok. hatta nerdeyse fark yok. aklında bulunsun. bunlar benim fikirlerim
    quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Buyur bakalım . İki arada bir derede kaldım... O fiyat aralığında kulakiçi kulaklık denilince ya cx300 ya ep 630 deniliyor . Bu fiyat aralığını ve kulakiçi kulaklık olmasını baz alırsak tavsiye edilcek kulaklıkları yazalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scotland -- 20 Mart 2007; 0:29:37 >
  • Demek istediğim bu fiyat aralığında başka kulaklıkları inceliyelim... Performansı da göz önünde bulunduralım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.