Şimdi Ara

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
4
Favori
85.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Odysseus347

anlamıyorum nası bu kulaklığa çok manyak süper diyebiliyorsunuz?
    hayatımda kullandığım en iğrenç kulaklıklardan biri EP630!!! öven arkadaşlarım müzik zevkiniz düğün hoparlöründen bas ses duymak mı? tamam manyak bası var ama kulağın içine ediyo ya! 1 saat dinledim beynim zonkladı.tizler berbat ve çok robotik gerçekçi değil.birçok farklı kaynakta denedim pc, creative muvo vidz, bizim sert ama temiz sesli yu-ma-tu müzik seti, aşırı yumuşak sesli derin baslı ama sert ses eksiği olan beko tv.hiç birinde tatmin edici sonuç alamadım.alana kadar da o kadar yorum okumuştum.aldığım gün iade ettim.
    benim gibi rahat yormayan derin ve yumuşak baslı, her ensturmanı ayrı ayrı gerçekci bir şekilde duymak isteyen, "s"lerde patlamadan nefret eden bi insan için kesinlikle tavsiye etmiyorum.tek kelimeyle berbat.herkeste bi philips düşmanlığı var burda sanki şuan kulağımda philips virtual surround kulaklık var, belki basları ep630 kadar manyak değil ama ses tokatlamıyor kulağınızı, "s" lerde patlama yapmıyor tizleri çok daha gerçekci ver ensturman ayrımı çok daha iyi
    ep630 a

Arkadaşlar bende size EP-630 ile ilgili hayal kırıklığımdan bahsetmiştim. Odysseus347 arkadaşımız biraz ağır konuşmuş ama bence haklı ve tespit ettiği tüm sorunlarla bende karşılaştım. Özellikle "s" lerdeki patlamadn bahsetmiş ki %100 doğru. Buraya bu konuda yorum yazdıktan sonra onboard ses kartından kaynaklanıyor dedi bir arkadaşım. Ancak mp3 çalardada dinledim sadece birazcık farketti. Ben bu ürünü hepsiburada.com dan aldım ve bu kadar övgü nedeniyle üründe vardır bir arıza diye düşündüm ve iade ettim. İade ederkende eğer ürün arızalı ise yenisini gönderin değilse iade olarak alın dedim. İade olarak almışlar demekki üründe arıza yok. Benim anlamadığım beğenenler tam beğenmiş, beğenmeyenler hiç beğenmemiş. Nasıl oluyorda bukadar ciddi çakışma oluyor. Şimdi 45 YTL lik çekim var hepsiburada.com'da, ne alıcam ben şimdi. CX300 diyorsunuz, EP630 için başıma gelenlerden sonra karar vermek çok zor.

• ondada ''s'' lerde benzeri patlamalardan bahsediliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

ondada ''s'' lerde benzeri patlamalardan bahsediliyor.

EP630 gibi tokat manyagı yapmıyordur heralde
  • bası daha düşükmüş.
  • quote:

bası daha düşükmüş.

benim için bas o kadar önemli değil tizler iyi olsun bi ahenk olsa yeter
  • tizler aynıymış,belki bas düşük olduğu için bas sevmeyenler için bir ahenk olabilir,mesela benim kişisel tercihim,bas sevmem nedeni ile ep 630 dur.
  • Bassın tekbaşına ne anlamı varki. Bana göre tüm enstürmanları duymalısın. Bunun yanında bassı da yüksek oldumu işte o zaman hakkını verir. Ancak şuda var bir şarkıda bass yoksa yada az varsa bunu kulaklıkla telafi etmek ne kadar iyi olur. Sonuçta kulaklık şarkının kalitesini yansıttımı yeter. Kulaklıktan olmayan bassı yaratmasını isteyemeyiz. Bazı arkadaşlar EP630 için enstürman kaybı yok diyor şaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentMode -- 11 Mart 2007; 17:37:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet Veysi

Bassın tekbaşına ne anlamı varki. Bana göre tüm enstürmanları duymalısın. Bunun yanında bassı da yüksek oldumu işte o zaman hakkını verir. Ancak şuda var bir şarkıda bass yoksa yada az varsa bunu kulaklıkla telafi etmek ne kadar iyi olur. Sonuçta kulaklık şarkının kalitesini yansıttımı yeter. Kulaklıktan olmayan bassı yaratmasını isteyemeyiz. Bazı arkadaşlar EP630 için enstürman kaybı yok diyor şaşıyorum.

Özellikle dineleyipte enstrüman kaybına karar verdiğiniz bir şarkı varsa ismini yazar mısınız?
    Ben de bir dinleyimde karar vereyim kendimce,buraya yazmak istemezseniz PMle de gönderebilirsiniz

• o zaman bu kulaklıklarla uğraşmıyacaksınız,herkesin de bildiği daha iddialı marka ve modeller var onlara bakmanız gerekir,burada önemli olan alım gücü çerçevesinde f/p oranı uygun ürünlerden bahsediliyor,en iyilerinden değil.bu fiat aralığındaki tüm kulaklıklarda eleştirilecek bir konu her zaman bulunabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet Veysi

Bassın tekbaşına ne anlamı varki. Bana göre tüm enstürmanları duymalısın. Bunun yanında bassı da yüksek oldumu işte o zaman hakkını verir. Ancak şuda var bir şarkıda bass yoksa yada az varsa bunu kulaklıkla telafi etmek ne kadar iyi olur. Sonuçta kulaklık şarkının kalitesini yansıttımı yeter. Kulaklıktan olmayan bassı yaratmasını isteyemeyiz. Bazı arkadaşlar EP630 için enstürman kaybı yok diyor şaşıyorum.
  • arkadaşlar ep630'un tizlerini beğenmeyip de cx300 almaya kalkarsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.. "s" seslerindeki sibilance aynen cx300'de de mevcut.. bu ikisinden biraz daha az olmakla birlikte IE4'de de aynı sorun var ve rahatsız edecek derecede var..
    öyle bass'ı iyi olsun, kesinlikle enstruman kaçırmasın falan filan diye ince detaya inerseniz size tavsiyem um2 olur..
  • Bu konuları okuyunca iyice kafam karışıyor ... Benim için önemli olan ses yalıtımı . Kesinlikler son seste bir başkasını rahatsız etmek istemem ... Bunun üzerine konuşursak hangi kulaklığı tavsiye edersiniz ... Ep 630 mu cx 300 mü yoksa bu kulaklıklar gibi aynı fiyat aralığında olan başka bir kulaklık mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Bu konuları okuyunca iyice kafam karışıyor ... Benim için önemli olan ses yalıtımı . Kesinlikler son seste bir başkasını rahatsız etmek istemem ... Bunun üzerine konuşursak hangi kulaklığı tavsiye edersiniz ... Ep 630 mu cx 300 mü yoksa bu kulaklıklar gibi aynı fiyat aralığında olan başka bir kulaklık mı ?

bu fiyat aralığında f/p oranı en yüksek kulaklıklar bunlar.. yurtdışından alışveriş yapma imkanınız varsa ve 200ytl civarı bir parayı gözden çıkarabiliyorsanız westone um1 tercih edebilirsiniz.. 30db izolasyon sağlıyor ;(cx300,ep630,IE 4: 10db) gerek üretim kalitesi, gerek ses kalitesi bu kulaklıkların üzerinde..
  • Ben de bugun yogun ugraslar sonrasinda (Levent Gold, Profilo ve Cevahirde bulamadiktan sonra )
    Vatan Topkapidan alabildim. Ilk izlenimlerim gayet olumlu.
    Ozellikle trafikte ve Istanbul sokaklarinda yururken sanki evde muzik dinliyormusum gibi hissettim.
    Fakat jackosman sormus sessiz bir ortamda disari ses vermez mi diye. Az da olsa veriyor.
    Sen disariyi duymuyorken onlar hafif bir sekilde senin dinledigini duyuyorlar..
    Ozellikle disarida ve gurultulu ortamda kesinlikle tavsiye edecegim bir urun..
  • Otobüste giderken vermesin mesela ...Anlaşılan derdime çare yok ...Bir gün bu mesele yüzünden dayak yiyeceğim ama onlarda haklı duydukları ses cızırtıdan başka bir şey değil ... Ben de kısmak istemiyorum müziği ve genellikle de pop dinliyorum .Yurt dışından alışverişi düşünmedim ... ebay a bakmak lazım aslında ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

quote:

bası daha düşükmüş.

benim için bas o kadar önemli değil tizler iyi olsun bi ahenk olsa yeter

ya philips in crystal clear diye bi kulaklığı vardı tam senin istediğin gibi tizler ve midler gerçekten temiz ve "s"ler de patlama fln yok ama basları az bi kulaklık.yalnız o kadar araştırdım google dan fln piyasadan kalmış sanırım.ben 2 sene önce fln kullanıyodum, sert ses veren aletlerle yüksek ses te kullanınca (hani pat pat bas olurya) çok çabuk bozuluyordu, tırtlamaya fln başlıyodu.ben 3 kere garanti kapsamında değiştirdim onu en sonunda ondan kalmamış virtual surround modelinden verdiler.bu şimdi 3. senesine gircek bi ay sonra gayet güzel çalışıyo bi sorunu yok.ama tizler öteki kadar temiz değil, "s"lerde patlama bunda da yok ver bası daha iyi.yalnız ep630 un kulak çatlatan bası kadar değil.kulağı yormayan bi sesi var.çoğu müzik türüne giden bişi ancak bas manyağıysanız almayın.15-20 ytl lik sony kulaklıklara göre daha iyi bası var fiyatı da 35 ytl di en son.hala bazı müzik marketlerde görüyorum taksim de fln.fotosu da bu merak edenlere.dediğim gibi öyle şusu manyak diyemiyorum.sesler dengeli

Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi

• cx300 bılmem ama pıyasadakı 20 ytl lık sony kulaklıklar bile 630dan iyidir

quote:

bende EP630 alacaktım ama bası severim ama o kadar cok manyagı değilim yorumlarda da EP630 un tokat manyagı yaptıgnı söylüyorlar arkadaslar galiba CX300 alacagım
  • buldum woraz da varmış onun fotosunu yürüttüm crystal clear olan bu:
     Creative ep-630 Kullanıcı Değerlendirmesi
  • quote:

Bu konuları okuyunca iyice kafam karışıyor ... Benim için önemli olan ses yalıtımı . Kesinlikler son seste bir başkasını rahatsız etmek istemem ... Bunun üzerine konuşursak hangi kulaklığı tavsiye edersiniz ... Ep 630 mu cx 300 mü yoksa bu kulaklıklar gibi aynı fiyat aralığında olan başka bir kulaklık mı ?

piyasadaki 30-70 ytl kulaklıklar arasında dısarı sesi mümkün mertebe vermeyen ve ses kalitesi iyi olan kulaklıklar Ep-630 ve cx-300'dür. Ep-630 sadece bass bakımından biraz öndedir..

Ayrıca bu iki kulaklık icin 's' patlamaları oldugu söyleniyor ve mantıksız bir suclama yapılıyor ama kimse dinledigi mp3 kalitesine bakmıyor sonucta mp3 kayıplı bir formattır.. dandik mp3 cevrimi ile tabiki böyle seyler olabilir sonucta bu kulaklıklar zar capı olarak kücük kulaklıklar ve bunu kaldırmayabilir.. ha eger ben orjinal cd'den mp3 yapmadan direkt kaliteli bir müzik dinledim yinede yapıyor diyorsanız o zaman yükleyin o parcayı bir yere bizde dinleyelim.. sonucta adamlar bu kulaklıkları üretirken insanların ne kadar kötü bir parca dinleyebilecegine göre degil orjinal ve oynanılmamıs müzik parcalarına göre üretiyorlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

piyasadaki 30-70 ytl kulaklıklar arasında dısarı sesi mümkün mertebe vermeyen ve ses kalitesi iyi olan kulaklıklar Ep-630 ve cx-300'dür. Ep-630 sadece bass bakımından biraz öndedir..

Ayrıca bu iki kulaklık icin 's' patlamaları oldugu söyleniyor ve mantıksız bir suclama yapılıyor ama kimse dinledigi mp3 kalitesine bakmıyor sonucta mp3 kayıplı bir formattır.. dandik mp3 cevrimi ile tabiki böyle seyler olabilir sonucta bu kulaklıklar zar capı olarak kücük kulaklıklar ve bunu kaldırmayabilir.. ha eger ben orjinal cd'den mp3 yapmadan direkt kaliteli bir müzik dinledim yinede yapıyor diyorsanız o zaman yükleyin o parcayı bir yere bizde dinleyelim.. sonucta adamlar bu kulaklıkları üretirken insanların ne kadar kötü bir parca dinleyebilecegine göre degil orjinal ve oynanılmamıs müzik parcalarına göre üretiyorlar...

ben direkt orijinal cd den müzik setinde ve bilgisayarda da dinlemiştim.oluyor aynı şekilde. mp3 e çevirdiğim parçalar da 320 lik."s" ler de patlamada bi değişiklik göremedim ben.hele sagopa nın bazı parçalarında off ki ne off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 12 Mart 2007; 20:21:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

cx300 bılmem ama pıyasadakı 20 ytl lık sony kulaklıklar bile 630dan iyidir

quote:

bende EP630 alacaktım ama bası severim ama o kadar cok manyagı değilim yorumlarda da EP630 un tokat manyagı yaptıgnı söylüyorlar arkadaslar galiba CX300 alacagım

abartma istersen ep-630 piyasadaki çoğu kulaklıktan iyidir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.