Epson L8050 modeli hakkında
Merhabalar. Epson L8050 modelinde sadece WiFi ve kablo destekli olan bir cihaz. Yalnız Wifi arama yaparken SSID ismini görebiliyoruz şifre ile girilmesini mümkün ancak wifi ağına bağlanması için kullancı adı ve şifre yazılarak wifi ağına bağlanabiliyor. O nedenle ayarlarda sadece şifre değil hem kullanıcı adı ve hem şifre ile wifi ağına nasıl girebiliriz? Kurumsal bir şirkette çalıştığımız için wifi ağına kullancı adı ve şifre ile kimlik doğrulaması yaparak girebiliyoruz. Yazıcı da kimlik doğrulaması ile giriş yapabilir miyiz?
Merhabalar. Ben yaklaşık olarak 5 sene önce yeni taşındığım eve ve altyapısı hazır olduğu için Superonline fibere geçmiştim. Aradan geçen zamanlarda modemde ufak bir sıkıntı olsa da sürekli ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Şorun şu ki, eve gelir gelmez modemi sürekli açarım ve ayrıca evde yok ise modemi de kapatırım. Modemi açarken açma kapama düğmesinde sıkıntı olduğunu fark ettim. Modemi alıp başka yerde prize taktım ve gene aynı sorunu var. Sanıyorum adaptörde sıkıntı yok. Modemi açtıktan sonra güç düğmesine çok hafif basar gibi ve en ufak temasta elektriği kesiyor ve tekrar açmaya uğraştığımda binbir türlü değişik açma varyasyonları deneyerek açıyorum. Bazen modemi elle sallayarak falan anca açıyor.
Yeni modem almaya karar verdim. Vatan bilgisayara gittim. Yeni modem almak istiyorum dediğimde, Superonline fiber kullanıyorsanız, firma modem değişikliğine izin vermediği için size maalesef modem öneremiyorum dedi.
Bu durumda iki yol var. Ya modemi tamir ettireceğim ya da sizlerin tavsiyesi lle uygulamaya geçeceğim.
Yardımlarınız ve fikirlerniz için teşekkürler.
iptv hakkında
Merhabalar. Dünkü maçlardan sonra iptv sıkıntısı yaşadım maalesef. Quek tv hesabımla, ortak arkadaş ile iptv satın almıştık. Dünkü maçta yani iki maç vardı. Fenerbahçe ve Galatasaray maçını izlerken çok takıldı. Maç bittikten sonra da normale döndü. Bir sezon maçları izlerken aynı sıkıntıyı yaşamamak adına başka iptv aramaya başlayacağım. Sizden ricam futbol maçını gerçek 4K yayını yapan iptv varmı ? Geçen senelerde gerçek 4K yayını iptv bulmuştuk ama maalesef site adını hatırlayamadık. Quek de 4K yayın var ama gerçek 4K bile değil. Yardım için teşekürler.
Merhabalar,
Konu hakkında bilgi vermeden önce, forumda araştırma yaptım ve konu hakkında benzer bilgi bulamadım. Var ise konu silinebilir.
Yazılar İngilizce'den Türkçe'ye çevirildi.
"Yeni DualSense kablosuz denetleyici renkleri önümüzdeki ay geliyor ve ardından yeni PS5 konsol kapakları geliyor
Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple, galaksiden ilham alan renk tekliflerine katılıyor.
Bugün, PS5 renk aksesuarı ailesine katılacak en yeni renkleri ortaya çıkarmaktan mutluluk duyuyoruz: Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple. Daha önce piyasaya sürülen Kozmik Kırmızı ve Gece Yarısı Siyahı DualSense kablosuz denetleyici renklerine ek olarak, galaksiden ilham alan en yeni renkler, Ocak 2022'den itibaren katılımcı perakendecilerde küresel olarak piyasaya sürülecek.
Ayrıca Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple'daki galaksiden ilham alan DualSense kablosuz denetleyici renklerinin tümüne uyacak yeni PS5 konsol kapaklarını da sunuyoruz.
Bu yeni konsol kapakları güzel ve kullanımı kolaydır; orijinal beyaz PS5 konsol kapaklarınızı çıkarmanız ve yenilerini tıklamanız yeterlidir. PS5 konsol kapakları, hem Ultra HD Blu-ray disk sürücüsüne sahip PS5 hem de PS5 Digital Edition için mevcut olacak ve PS5 konsolu ve DualSense denetleyicisinden ayrı olarak satılacak.
Midnight Black ve Cosmic Red PS5 konsol kapakları Ocak 2022'den itibaren aşağıdaki konumlardaki katılımcı perakendecilerde satışa sunulacak: ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, İsviçre, Avusturya, İspanya, Portekiz, İtalya, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya , Çin, Tayvan, Hong Kong, Singapur, Malezya, Tayland, Endonezya, Vietnam, Kore ve Filipinler. Nova Pink, Galactic Purple ve Starlight Blue PS5 konsol kapakları da 2022'nin ilk yarısında bu konumlarda piyasaya sürülecek. PS5 konsol kılıflarını yıl içinde ek bölgelerde piyasaya sürmeyi planlıyoruz ve bu ayrıntıları çıktıkça açıklayacağız. kullanılabilir hale gelir.
Belirli bölgelerde hem yeni DualSense kablosuz denetleyici renkleri hem de yeni PS5 konsol kapakları için kesin lansman tarihleri konuma göre değişiklik gösterebilir, bu nedenle bulunabilirlik için yerel satıcınıza danışın.
direct.playstation.com Satın Alma Bilgileri
Belirli ülkelerde, bu yeni ürünlerin bir kısmı direct.playstation.com müşterileri için erken erişim yoluyla sunulacak. ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika ve Lüksemburg'da, Galactic Purple'daki DualSense kablosuz kontrol cihazı 14 Ocak'tan itibaren direct.playstation.com'da (sarf malzemeleri tükenene kadar) ve diğer katılımcı perakendecilerde satışa sunulacak. 11 Şubat'tan itibaren Ek olarak, ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'da Gece Yarısı Siyahı ve Kozmik Kırmızı PS5 konsol kapakları 21 Ocak'tan itibaren direct.playstation.com adresinde (sarf malzemeleri tükenene kadar) ve şu adresten satışa sunulacak: 18 Şubat'tan itibaren diğer katılımcı perakendeciler. Daha fazla bilgi için direct.playstation.com'da bizi izlemeye devam edin."
AMD mi yoksa Intel mi?
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle çok uzun zamandır kullanmakta olduğum PC'im var. Intel i5 3 Ghz ve 16 GB RAM sistemim var. Sanıyorum 10 seneden fazladır halen kullanmaktayım. Artık sistemi yenileme zamanı geldiğini düşünmekteyim. Pc toplamayı düşündüğüm için ilk önce Sandisk SSD 1 TB disk aldım. Soruma gelecek olursak, ben uzun zamandır bilgisayar piyasasını takip edemedim. İş yoğunluğundan dolayı son 5 senedir piyasayı ve sistem özelliklerini de takip edemedim. Karar veremedğim nokta şu, işlemci olarak Intel mi yoksa AMD mi konusu oldu. Ben Intelci olduğumdan gözü kapalı Intel alırdım ama fiyat olarak AMD biraz daha cazip olduğundan acaba bu sefer AMD mi alsam diye düşünmedim değil :) . Bilgisayar firmasında çalışırken müşteriye AMD bilgisayar toplamıştım ve zaman zaman sorunlar çıkartıyordu. O yüzden de uzak durmuştum AMD'yi (o zamanlarda intel piyasaya yeni i3 i5 ler çıktığı dönemlerdi) Zaman su gibi akıp gittiği için AMD artık ayakları sağlam bastığını görebliyorum.
Pc'yi ne için kullanacaksın derseniz, birazda oyun oynayabilirim ve bir artısı da 3D tasarım işine girebilirim. Arkadaşımdan eğitim alacağım ve hem 3D (AutoCAD) hemde video edit işlemlerine uğraşacağım. Bütçe olarak 10k 20k arasında belki daha fazlasını da gözden çıkartabilirim. Sistem toplarken en azından 10 sene kadar çalışabilmesi yeterli olur benim için, şu anki sistemde kullandığım gibi.
O yüzden de engin bilgilerinize ihtiyacım oldu. Yazı uzun olduğu için kusura bakmayın. Yardımcı olanlara şimdiden teşekür ediyorum. Sağlıkla kalın.
Uncharted serisi hakkında
Merhabalar. PS 4 pro sahibiyim. Daha önce hiç oynamadığım Uncharted serisini oynamaya karar verdim. Sanıyorum bütün serileri satın aldım. Bir tanesini galiba plus da verilmişti tam hatırlamıyorum. Hangi seriden başlamak lazım? Oyunların numaralı şekilde sıralanmadığı için bilmiyorum. Sıralı bir şekilde yazarsanız sevinirim. Yardımcı olanlara teşekkürler.
plus oyunları hakkında
merhabalar,
aklıma takılan bir konu var. 1 senedir ps plus abonesiyim ve 2 ay önceden yeni plus üyeliğimi uzattım. Dün plus Aralık ayı için verilen just cause 4 oyununu kütüphaneme ekledim ama yazılan bir tarihe takıldım. Ben plus oyunlarını hep mobilden ps app den kütüphaneye ekledim. Biliyorsunuz mobil telefonlara ps app güncelllendi. Dün yeni eklediğim just cause 4 oyununa ps app de şöyle bir yazı var. "Teklif sonu 5.1.2021 13.00" Diğer oyunda aynı tarih yazıyor. Benim anladığım bu tarihten sonra kütüphanede duracak ama ücretli olacağını anlıyorum ben. Daha önce aldığım plus oyunlarında böyle birşey yoktu. Artık ömür boyu kütüphane de durmayacak gibi görünüyor yada yeni uygulamaya mı geçtiler acaba??
iphone 6s pil değişimi hakkında
|
Division 2 sorunu hakkında
|
Sandisk iXpand ürünü hakkında
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 96
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 14.184 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun