|
COVID aşısı tüm nedenlere bağlı ölüm riskini yüzde 25 düşürdü
-
-
aşı karşıtlarının zahmet olmazsa alıntılamasını istiyorum
-
İlk koviide eşim işyerinden geldi tir titriyordu ona kıyamadım sarıldım banada bulaştı ama duvar gibiydim birşey olmadı az bir şey öksürük sonra ona aşı vurullmayan işe gelmesin demişler aşı olduk işinden olmasın diye ilk aşıyı vurulduktan sonra öyle bir kovid geçirdim etlerimi kemiklerimden ayırdılar sanki zor kurtuldum ikinciyi vurdurmadım bu sefer ikinci aşıyı vurdurmadık bu sefer işyerine telefon etmişler hadi bakalım ikinciye ikinciye ondan daha ağır geçti sonunda sizin aşınızın taa diye başladım hastanede dedim bu aşıda ne var bilmiyorum ama vurulduğum aşılardan bağışıklığım çöktü ölüyorum sandım ilk kovidi kendi bünyemle atlattım dedim dr seni halkı galeyana getirmekten suç duyurusunda bulunurum dedi başım belaya girmesin diye susmak zorunda kaldım
-
Valla ben de memnun değilim, kanıtlamayamam ama aşı kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir sürü şey yaşadım.
-
aşı karşıtı değilim hatta olmak için gün almaya çalıştım nitekim alamadım çevremde aşı olup hastanelik olan beyin kanaması geçiren duyduktan sonra olmadım. 1 kez kovid geçirdim orta ağır grip gibi ancak koku 7 8 ay gelmedi geri birde beynim duruyormuş gibi hissediyordum.
Bence pandemiyi hızlı atlattık. ben daha sürer diye düşünüyordum.
Tekrarını yaşamayız inşallah.
-
Buna inanan varsa elimde az kullanılmış köprü var diyecek noktadayız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Biz ailecek geçirdik. Kızlarım getirdi okuldan 😊 onlar haifif atlattı. Hatun yatak döşek hafif ateş. Bende gece bir ürperti polar giydim. Ertesi gün işte bir baş ağrısı. Majeziği çaktım sonra yavaş yavaş azaldı. Benim gözlemim şu ki; kovid insanların bildiği yada bilmediği kronik sorunlu yerlerinden vuruyor. Bende migren var direk başıma vurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aynı olay bizimde başımıza geldi hava alanında calişırken belge imzalattılar aşı olmayanlar tazminatsız işten çıkarılacak diye mecbur oldum Şerefsizler insanları kobay niyetine kullandılar kanunen Ası olmak gibi zorunluluğu muz yokmuş ama şerefsizler bilerek mecbur olucanız diye belge imzalattılar
mrna aşıları kuvvetli hocam, aşının virüs yükü fazla olduğu için vücut kuvvetli cevap veriyor.
çin aşısını yeterli bağışıklık hastalığı olmayanlar için, ne az ne çok tam kararında veriyor miktarı
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Şeytan herşeyi tersten gösterir.Yani demek istiyor ki Covid aşısı kaynaklı ölümler %50 arttı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &amp;#1576;&amp;#1587;&amp;#1605; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1604;&amp;#1607; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1605;&amp;#1606; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1610;&amp;#1605; -
-
Aşı olmayın dedik, uyardık, dinlemediniz ve tuzağa düştünüz. Şimdi ne olduğu belirsiz hastalıklar ile sürünmeye devammm.
_____________________________ -
Hiç bir belgeyi imzalamayacaktın, işe iade davasını da her türlü kazanırdın. Hadi pislik yaptılar diyelim, 10-12 maaş arası tazminat + kıdem tazminatı + kıdem tazminatı farkı +4 aylık sgk ödemesi ödeyeceklerdi. Yani iyi kaçacaktı bunlara
dediklerinin tam tersidir
-
akşam akşam iyi güldük :D
Bilmiyoruz işte başımızdaki müdür bozuntusu yüzünden oldu ama çok şükür tazminat da aldım toplu çıkarttılar kurtuldum
Ha ha ha güzel fıkra iyi güldüm
-
Yorumlar içler acısı.. günde sadece Türkiye’den yüzlerce insan ölüyordu. Günde 1000 kişi kaybeden ülkeler vardı. Şimdi neden bu yaşanmıyor? Ne komploymuş arkadaş, istifanızı verip olmasaydınız aşınızı. Ayrıca çocukken zart zurt bi ton aşı oluyoduk. Onları da olmasaydınız da eski insanlar gibi 30-40’a gelince geberseydiniz. Tavsiyem tüm ilaçları bıraksınlar bu komplocular.
ayıp ya kimse alıntılamamış. aşı karşıtlarını bloklamak için teker teker yorumları okumak zorunda kaldım
bi bakıma bilim ve aşı karşıtlarının aşı zorunluluğu olmamalı diye düşünüyorum. nalları dikenler için doğal seçilimin kurbanları diyip geçmek lazım
Yorumlar içler acısı.. günde sadece Türkiye’den yüzlerce insan ölüyordu. Günde 1000 kişi kaybeden ülkeler vardı. Şimdi neden bu yaşanmıyor? Ne komploymuş arkadaş, istifanızı verip olmasaydınız aşınızı. Ayrıca çocukken zart zurt bi ton aşı oluyoduk. Onları da olmasaydınız da eski insanlar gibi 30-40’a gelince geberseydiniz. Tavsiyem tüm ilaçları bıraksınlar bu komplocular.
|
|
aşı karşıtlarının zahmet olmazsa alıntılamasını istiyorum
|
|
bi bakıma bilim ve aşı karşıtlarının aşı zorunluluğu olmamalı diye düşünüyorum. nalları dikenler için doğal seçilimin kurbanları diyip geçmek lazım |
|
Valla ben de memnun değilim, kanıtlamayamam ama aşı kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir sürü şey yaşadım.
|
|
Şeytan herşeyi tersten gösterir.Yani demek istiyor ki Covid aşısı kaynaklı ölümler %50 arttı.
|
|
Buna inanan varsa elimde az kullanılmış köprü var diyecek noktadayız.
|
|
Bu aşı sonrası annem de kalp ritm bozukluğu karaciğer enzim bozukluğu ve vitiligo başladı tesadüf olamaz herhalde. İnsanın doğasına dışarıdan yapılan her müdahale zarara yol açıyor
|
|
Ne idiğü belirsiz mrna sıvılarının ciddi yan etkileri iyice ayyuka çıkmışken bu tarz uyduruk, yalan haberlerin ortaya çıkması içler acısı.
|
|
Gerçeklere komplo diyen cahillerin varlığı da virüsten farksız.
|
Benzer içerikler
- whatsapp neden çalışmıyor
- instagram taslaklar nerede
- deepfake nasıl yapılır
- instagram ss alınca bildirim gidiyor mu
- twitter şifreli mesaj kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt