Yüzbaşı
22 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 135 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Space Engine de gezegenler, asteroitler, kara delikler, yıldızlar vb. mavi, siyah, beyaz olarak gözüküyor. Bu sorunun herhangi bir çözümü var mı?

2x4 GB Corsair XMS3 1600 MHz CL9
CMX4GX3M1A1600C9

2x4 GB Kingston HyperX Genesis
KHX1600C9D3/4G

Arkadaşlar merhaba

Bios da XMP profilini aktif edemiyorum. Aktif hale getirsem bile ramler 1600 olması gerekirken 1333 MHz olarak gözüküyor. Manuel olarak ramleri 1600 MHz ye çekiyorum ama Aida64 de Corsair ramler 1600 MHz, Kingston ramler 1333 MHz olarak gözüküyor.

Ramler arasında bir uyuşmazlık olabilir mi?

FX 8370
MSI 990 XA GD55
2x4 GB Corsair XMS3 1600 MHz
2x4 GB Kingston HyperX Genesis 1600 MHz
Arkadaşlar merhaba

Bir süre önce sistemde işlemcinin aniden ısınıp bilgisayarın kapanması ile başlayan bir sorun oluştu. Bilgisayarı açıyorum yaklaşık 15 - 20 saniye içerisinde sıvı soğutma son hıza çıkıp sistem bios ekranında kapanıyor. Bios'a girip işlemci ısısına bakıyorum sıcaklık bir anda % 90'a yükselip kapanıyor.

Dün denemediğim yöntem kalmadı. Termal macunu yeniledim olmadı, sıvı soğutmayı söküp stok fan bağladım sonuç yine aynı. Sorun ne olabilir?

Amd FX 8350 - Corsair H45
Msi 990XA GD55
Gskill Ripjaws 16 GB 1866 Mhz
Sapphire RX570 8 GB
Thermaltake ToughPower 1050W
Sandisk 240 GB ssd
Seagate 2 Tb hdd
Merhaba

abim kullandığı Note7 FE cihazın bir süre önce ekranını kırmıştı dokunmatiği sağlam hiçbir sorunu yok. Uzun arayışlar sonunda Bakırköy'de bir telefoncuda ön camı bulduk.

Cihazın ön camı değiştirildi ama telefoncunun dediğine göre değişimden sonra ekranda çok ince dikine 2 tane pembe çizgi oluşmuş. Bu çizgilerin bir süre sonra kaybolacağını söylemiş.

Bunun aslı astarı nedir böyle birşey olabilir mi?
Merhaba cihaza son 5 ayda 2 kez gelen güvenlik güncelleştirmeleri sonrasında cihaz takılıp donmaya başlamıştı. 8 çekirdekli Snapdragon 435 işlemcinin 4 çekirdeği kapatılmış ve hızı 1.4 GHz'den 1.09 GHz'e çekilmiş.

Bu sorunu aşmanın bir yolu varmıdır?

Merhaba

İş yerinde kullanmakta olduğum bilgisayar açılışta bios ekranında kalıyor ve hdd ışığı sürekli yanıyor. Biosa hiç bir şekilde giremiyorum Daha dün çalışan pc şimdi açılmıyor. Denemediğim yöntem kalmadı sorun ne olabilir?

Intel Desktop Boards DH61WW
i5 3570K
(2x4) 8GB ram
1 TB + 2 TB HDD
AMD HD 6850
Cooler Master 650W
Merhaba

Arkadaşlar fotodaki pciex paralel port kartının sürücüsünü nereden bulabilirim. Bakmadığım yer kalmadı. Cd'si vardı onuda bulamadım.

NETNOW! PCIEX-DH382

Note 4 telefonum bozulunca geçen hafta General Mobile GM 8 2019 Edition aldım.

Cihazda hiç bir şekilde bildirimleri alamıyorum.
(Facebook, WhatsApp, SMS, Google, donanım haber, bein sports, letgo vb.) Bazı bildirimlerde geç geliyor

Donanım Haber programını kurduktan sonra giriş yapamıyorum forum bölümünü göremiyorum hata veriyor.

Bu bildirim sorunları nasıl çözülür yoksa cihazı servise mi göndermem mi gerekiyor?
Merhaba

Geçen yıl aldığım Xigmatek sıvı soğutmanın kutu içerisinden çıkan tüm bağlantı aparatlarını kaybettim evin içerisinde bir yerlerde ama bulamıyorum.
Bu parçaları tekrar nasıl temin edebilirim? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba elimde Pegatron H61 anakart var değerlendirme amaçlı Msi R7 240 1 gb 64 bit ekran kartı aldım bu kartı takıp güç düğmesine bastığımda pc açılır gibi oluyor ama sistemde hiç tık yok.

Bu anakarta hd 6850 ve Gtx 1050 ti takınca sistem gayet sıkıntısız bir şekilde açılıyor. İşin garibi bu R7 240 ekran kartını başka sistemde deneyince açılıyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu?
Hakkında
Meslek: grafiker + digital baskı
İlgi Alanları: bilgisayar, futbol, bilim, uzay
Forum İmzası:
Intel Core i7 980X 3.33GHz Turbo Boost 3.60GHz /// Xigmatek Scylla 240 /// ASUS Rampage III Extreme /// Gskill Ripjaws 2x8 16GB 2400MHz CL11 /// MSI RTX 2060 6GB 192BIT GDDR6 /// Corsair Force LE 240Gb - Seagate Barracuda 2Tb 64Mb /// Thermaltake Toughpower Grand 1200W 80Plus Gold /// Everest Rampage Apolet Gaming USB3 RGB /// SAMSUNG 40ES7000 3D Full HD Led /// Win10 PRO 64BIT \\\==/// Amd FX8370 4.00GHz Turbo 4.30GHz Corsair H45 /// MSI 990XA GD55 /// Gskill Ripjaws 16GB 1866MHz /// Sapphire Radeon RX570 8GB /// Seagate Barracuda 2TB - Sandisk 240GB SSD ///Thermaltake kasa /// Thermaltake Toughpower 1050W /// VESTEL 40 3D Full HD /// Windows 10 64BIT ///
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
S20 FE Snapdragon 865
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Vodafone
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Steam
bjk_memo
TV
Samsung
Klima
Klima
Ses Sistemi
Creative
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon P1000
Dünyadan Futbol
Juventus FC
Kulaklık - Amfi
Creative
İşlemci
İntel
Anakart
Asus
Sabit Disk
Seagate
Ekran Kartı
Asus
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.246
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 5.929 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.082 (Bu hafta: 11)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.