Öncelikle internette çokça araştırdım lakin sonuç elde edemediğim için foruma danışmak istedim.
Fotoğrafta görüleceği üzere aygıt yöneticisinde ekran kartı görünüyor ancak ''Sorun bildirildiğinden Windows bu aygıtı durdurdur'' ifadesi var. Kod:43 şeklinde bir hata kodu mevcut lakin internette bunun yazılımsal yada donanımsal olacağı yazılı net bir bilgi elde edemedim.
Ekran kartı görev yöneticisinde görünmüyor. Masaüstüne sağ tıklayınca nvidia ayarları çıkmıyor. Gpu-z ekran kartını görüyor lakin teknik verilerin bir kısmı görünmüyor ve sensörler algılanmıyor.
Sıfırdan işletim sistemini kurdum bu arada. Bu süreçte nvidia'nın resmi sitesinden driver indirdim ve kurulum yaptım. Zaten kurulum öncesi donanım uyumluluğu kontrol edildi ve kurulumda hiçbir sorun olmadı. Ardından sistemin yeniden başlatılmasını belirtti ve yeniden başlatmış olmama rağmen ekran kartına dair bir ibare söz konusu değil.
Ek olarak msi afterburner ve furmark programlarını kurdum. Ekran kartı o programlarda da görünmüyor
Oyun meraklısı değilim aslında laptopu internette gezinmek için kullanıyorum ve ekran kartının görünmemesi dışında kullanıma engel teşkil eden en ufak bir sorun söz konusu değil. Ancak arada arkadaşlarla dota 2 giriyorduk ve ekran kartı olmadan bu da mümkün olmuyor. Ekran kartı tamamen bozuldu mu anlamadım. Bozulmuş olsa driver kurulumuna nasıl izin veriyor yada driver kurulsa bile neden işletim sistemi tarafından kart görülse bile uygulamalar tarafından görülmüyor anlamış değilim. Bilgisi yada fikri olan varsa alırım bir yorumunuzu

Nereye konu açacağım bilemedim. İkinci el bölümde konu açmak yada ilanımı güncellemek istiyorum lakin sabahtan beri ''sms gönderilirken hata oluştu'' diyor ve sms gelmiyor. Nedir bu arkadaşlar bilen var mı? Yada kodu mail ile almak falan mümkün müdür? Donanımhaberin muazzam rakipsiz sistemi yine hata mı veriyo ne oluyo anlamadım
HAZİNE YİNE BORÇLANDI
En son 2022 sonlarında 3 ihale ile 40 milyar tl üstü borçlanmaya gitmişti. Son 3 ayda 65 milyar tlyi geçmiş vaziyette. Hepimizin geleceğini ipotek ediyorlar. Bir seçim kazanmak uğruna ekonomi bilimiyle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan insanlar senin-benim-hepimizin parasını har vurup harman savuruyorlar. Sonumuz hayır olsun dicem ama pek mümkün görülmüyor
Sorsan diğer ülkelerde de enflasyon var kıtlık var. Konu ''Ekonominin sorumlusu benim ben'' diyen tek adamı eleştirmek olunca sanki sülalesine küfür edilmişçesine savunuyorlar.
SESSİZ İSTİLA 3 yayınlandı
İzlemeden paylaşayım dedim

SESSİZ İSTİLA 2 YAYINLANDI
İzlemedim bile henüz. Görünce paylaşmak istedim. Öne çıkarılmaya değer olacağından eminim

BÜYÜMEDE İNANILMAZ ARTIŞ!!!
Bunlar dalga geçiyor. Şu cümleye bakın
Üretim yöntemine göre cari fiyatlarla GSYH tahmini, ilk çeyrekte geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 79,5 artarak 2 trilyon 496 milyar 328 milyon lira olarak gerçekleşti.
Ulan tl olarak bakarsanız tabi %79 büyürüz. Paramız her geçen gün değer kaybedip eskiden dolar olarak açıklanan rakam şimdi tl olarak açıklanınca sonuç ne olacaktı ya. Bunun adı algı yönetimi ve cahil süzmecedir. Aksini iddia edene ne denir siz karar verin
SESSİZ İSTİLA

Vatanını sevdiğini iddia eden her Türk vatandaşının 9 dakikasını ayırıp izlemesi gereken yapım
Edit: Videonun yapımcısı gözaltına alınmış
NEYE ŞAŞIRACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK
Bir ülke düşünün. İstikrar konusunda istikrarsızlık abidesi. Bakanlık değişimi yapılmamış olmasının haber yapılması nedir yahu pes doğrusu
Kendi rekorumu kıramadım, oysaki çok az kalmıştı
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.801
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.067
Konularının görüntülenme sayısı: 150.933 (Bu ay: 613)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.904 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El