Bildirim
Counter Strike Source orjinal cd arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ilk çıkan half life 2 yi bulabilirsen eğer onun içinde counter strike source var,
tekrar piyasaya çıkan half life 2 nin içinde ise sadece half life 2 deathmatch var -
ayrı olarak cs source steamde 19 dolardı.. -
steamin varsa orjinal oynuyosun demektir :) ama orjinal cd dersen bilemem -
orjinal cd si yok cs source hl2 ile birlikte satıldı ayrı olarak bulamazsın ya steam den indireceksin yada steamden indirireceksin tek olarak cs source... -
KRedi kartımız yoksa nasıl alacagız bu steam dan ? -
quote:
Orjinalden alıntı: derhce
KRedi kartımız yoksa nasıl alacagız bu steam dan ?
Alamayacaksın malesef. -
ayrı olarak steamli orjinal source satılıyor ya steam in sitesine girin ordayazıyor team fortress 2 de source de ayrı 19 dolar.. -
19 dolar epey ucuzmuş ben çok daha pahalıdır sanıyordum. -
25 milyona denk geliyor -
Peki babamı kandırabilirsem onun kredi kartından alsam Nasıl olcak acaba ?
1 - Güvenli mi acaba bu yapıcagımız işlem ?
2 - Cs:s yı aldıktan sonra netten ındırıyoz sanırsam bu işlem birde kotaya giriyor mu ? -
quote:
2 - Cs:s yı aldıktan sonra netten ındırıyoz sanırsam bu işlem birde kotaya giriyor mu ?
1-Evet
2-Evet -
Arkadaşım steamdan alman gerekiyor -
Biraz fazla para verirsen orange box un içinden çıkıyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: LastStand
quote:
2 - Cs:s yı aldıktan sonra netten ındırıyoz sanırsam bu işlem birde kotaya giriyor mu ?
1-Evet
2-Evet
Pff ya ozman kotu oldu 25 ytl source e sımdı ındırdıgım kotayı dırek aştıgım kota miktarı olarak hesaplıyım 3 gb falan assak 30 ytl de o bıraz tuzluya mal oldu valla:S:SBen ozman Botlarla mac yapmaya dewam :D
-
bende var hiç kullanmıyorum. sana satabilirim. pm attım .
1- dvd'li. netten indirmene gerek yok yani. dvd ' de 1 çizik dahi yok. sadece 1 kere kurdum sonra kutusuna kaldırdım.
2- içinde Cs Source-half life 2 deathmatch - half life 2 lost coast - day of defeat source oyunları mevcut.
3. ayrıyetten Css ile half life 2 oyunu herhangi bir arkadaşına hediye edebebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 1 Ekim 2008; 19:36:29 > -
Steamdan al ben öyle yaptım mutluyum -
download yaparken kesinlikle kotaya giriyor degil mi ? -
quote:
Arkadaşlar source'nin orjinal cd'sini nerede ve kaça bulabilirim malum orjinal olmadan online oynanmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 2 Ekim 2008; 12:00:04 > -
bilip bilmeden herkes sallamış, steamdeki modların hariç hepsinin dvdsini bulabilirsin ama türkiyede bulunurmu orasını bilemem, zamanında dods alcaktım her forumda işte yok dvd sini bulamazsın falan filan dediler 2 güne aral game den getirttim, css nin dvd si var fakat türkiyeye getirmişlermidir orası bilinmez oyun eskidi fakat bana kalırsa alma, çabuk sıkılırsın, tf2, coh, cod gibi daha akıcı oyunlar varken alma o paçoz oyunu
edit:@Baron!
orange box=
team fortress 2
portal
half life 2
half life 2 episode 1
half life 2 episode 2
edit2:@metrixcafe
senin aldığın oyun orjinal ise, zaten steam user id ne kaydedilmiş, geçmiş olsun. Ha değilse;zaten adam orjinal arıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 3 Ekim 2008; 18:10:32 >
Benzer içerikler
- oyun puanlama sitesi
- rematch türkiye discord
- red dead redemption 2 crack
- ezglobal crack
- demo oynatan siteler
- crysis 4
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- cs2 bunny kodu
- valorant yeni hesap açma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X