counter strike source isteyenlere bır kısıye tabıkı kullanıcı adımı ve sifremı verebılırım yalnız bastan soyleyım banlıyım botlarla oynarsınız sadece genede isteyen olursa tatıl dönusu kullanıcı adımı ve sifremı verebılırım ucretsız
benimde steam acountum ban yedi bu ban açılmıyor dimi?? bilen kişi varmı. hiç bir şeye üzülmüyorum giden parayada üzülmüyorum. kullanıcı adım gitti ona üzülüyorum.
o oyunu bende arıodum ama yokk illaki steam aralgamede resmi satışı yok zaten cs:s nin hl:2 le geliodu oda sonradan hl:2 classic olarak geldi onda sadece hl2:deathmach var yani türkiyede yok demiyim var ama bulman zor bulsanda steamda 25 ytl olan oyun burada 40-70 arası fiyatlar deyişio örneğin;
bu fiyatlarda o oyuna verilmez 2. şansın hl2 almak (yanlız sonradan classic olarak gelen deil ilk gelen 5 cdli olanı bulursan bir cstrikes sahibi olursun ) aslında şu aralgame yi var yhaa yeni eski çıkan bütün oyunlar var fakat cs:s gibi bu kadar ünlü bi oyunu nasıl görmezlikten gelirler
Bence steam'dan al indir ondan sonrada yedeğini cd ye kopyalarsın.Bilgisayara format attığında herhangi bir sorunun olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme