|
Merhaba arkadaşlar. Bu ara bir araba alma niyetim var. Başta ikinci ellere bakmıştım ama doğru düzgün arabalar için 200-220 bin vermem gerektiğini anladım. Böyle olunca bir de sıfırlara bakayım dedim. Karşıma iki araç çıktı: 1 - Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S - Liste fiyatı 230 bin 2 - Fiat Egea Cross Urban 1.0 Firefly - Liste fiyatı 220 bin Normalda toyota vs fiat desem büyük ihtimalle herkes "tabii ki toyota" der. Ama fiyatları arasında çok fark yok. Bu yüzden bu ikisi arasında kaldım. Dış görüntü olarak ikisi de gayet iyi. İkisi de hoşuma gitti. İçeride ise corollanın bariz üstünlüğü var. Corolla olan otomatik vites olduğu için bir adım önde. İkisinin de bagajı ihtiyacımı karşılayacak kadar büyük. Egea cross turbo olduğu için sanırım hızlanmaları daha iyi olacak. Yolculuktan nefret ettiğim için ve yol çabuk bitsin istediğim için genellikle hızlı sürerim. Sizce hangisini neden tercih etmeliyim? Birkaç sorum daha olacak: Bayiler liste fiyatları üstünde indirim yaparlar mı? Yüzde 80 ötv dilimine girenleri bayiler düşük fatura kesip üstünü elden alma yoluna giderek %50 ötv ile alabilir miyiz? 170 bin nakit vereceğim üstünü kredi ile tamamlayacağım. En uygun finansmanı sağlayan bildiğiniz, önerebileceğiniz marka/bayi var mıdır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 14 Temmuz 2021; 13:35:49 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı