Şimdi Ara

corolla dizel otomatik ilan verdim. arayan yok :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep şunu duyduk. corolla peynir ekmek gibi gider. 2. eli iyidir.

2007 corolla dizel otomatik 79 bindeki aracımı sahibinden com ve arabam com a ilan verdim. fiyat 33.250 yazdım. 2 gün oldu arayan bir kişi bile olmadı.

benzer model ve özellikteki corolla ilanlarında fiyatlar 30 binden başlıyor 36 bine kadar çıkıyor. alıcı mantığı ile 2007 model corolla dizel otomatikleri, 40 bin km ile 100 bin km arasında listeledim. 40 tane araç var böyle ilan olarak. tabiki istanbul içinden. benim araç bunların içinde, fiyat olarak 10. sırada. böyle olduğu halde bile arayan yok.

ne oluyor arkadaşlar. araba elimizdemi patladı :)

• toyota forumu ölmüş. uğrayan yok.
  • şuanda bende araba alacak olsam bu kış beklerim hem dolar yüksek hem euro hem bilmem ne. avrupada kriz var:) şahsen bende arabamı değiştirmeye kalksam mecburi olmadıkca acil olmadıkça şu zamanda kış aylarında aracımı satmam yada arac almam.:) ilkbahar yaz aylarında su gibi değiştiriliyor araçlar vede satılıyor:) acil satmak istiyorsan bir kaç galericiye uğrayıp verdikleri fiyat ne onların mesela sen 33 düşünüyorsan galericiler 2-3-4 aşağısına verip hemen alırlar misal. ama bu aylar araç alınacak aylar değil:) ucuza gider
  • Bence ondan değil şu an piyasa yüksek fakat ben olsam dizel 2. el anca 1-2 yaşında ve de 20-30 binde alırdım..Çünkü kilometresi yüksek dizele güvenmek biraz risktir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

hep şunu duyduk. corolla peynir ekmek gibi gider. 2. eli iyidir.

2007 corolla dizel otomatik 79 bindeki aracımı sahibinden com ve arabam com a ilan verdim. fiyat 33.250 yazdım. 2 gün oldu arayan bir kişi bile olmadı.

benzer model ve özellikteki corolla ilanlarında fiyatlar 30 binden başlıyor 36 bine kadar çıkıyor. alıcı mantığı ile 2007 model corolla dizel otomatikleri, 40 bin km ile 100 bin km arasında listeledim. 40 tane araç var böyle ilan olarak. tabiki istanbul içinden. benim araç bunların içinde, fiyat olarak 10. sırada. böyle olduğu halde bile arayan yok.

ne oluyor arkadaşlar. araba elimizdemi patladı :)

Sevgili bayram1599 kardeşim; moralini bozma. Sözkonusu durgunluk, geleneksel kış ayları durgunluğu ve şu anda tüm dünyayı saran ekonomik belirsizliğin yarattığı "bekle gör" politikasından kaynaklanıyor. İnsanlar tedirgin. Zorunlu giderlerinin dışındaki ihtiyaçlarını erteleme yoluna gidiyor.
    Aracının peynir ekmek özelliği devam ediyor merak etme.

• Ben kendi corollamı geçen ay satttım, ve şimdi tüm gün araç arıyorum, corolla ve özellikle verso ya bakıyorum. Ancak bizzat şahit olduğum 2007verso Elegant (132bin km) kazasız, 1 parça boyalı araç 28bin tl fiyatla satılmışken (bu gibi örnekleri artırabilirsiniz) muadil araca 38bin yazan var. Üstelik 3-5 parçada boyalı halde... Hadi ben ucuza giden bir aracı yazdım, ama o aracın hiç 37-38e satılanını da duymadım.

Hatırlarsanız bir dönem 0532 numaraları 5-10bin tl den satış ilanları vardı. Herkes birbirine bakıp ilan veriyordu, ama alan var mı hiç? Benzerini net araba ilanlarında görüyorum, adamın satmaya niyeti yok, cepten fotoğrafını çekip akşamına ücretsiz ilanı veriyor. 10liralık araca 15, 15 edene 20bin... herkes keriz avında :)

Kendi aracımda bana kıymetliydi ama piyasa fiyatı diye birşey var ki birkaç galerici gezip onların verdikleri fiyata birkaç bin tl karlarını ekleyerek bulması kolaydır.
    Tavsiyem nette araştırmanın yanısıra birkaç araba pazarında, veya galeride alıcı gibi gezin, aracınızın fiyatını güncellemenin faydası olabilir.

Hayırlı satışlar

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-istanbul-bordo-corolla-dizel-otomatik-79-binde-66608140/detay

şu ilana bir bakarmısınız arkadaşlar. belki de benim farketmediğim yanlış ve itici birşeymi yazdım. normalde arabam tamamen orjinal ve boyasız.

2007 model dizel otomatikleri sıralıyorum. istanbul için.toplam 24 ilan var. fiyatlar 23 binden başlıyor, 36 bine kadar çıkıyor. düşük fiyatlılara bakıyorsun, kazalı boyalı arçlar ve km leri yüzküsürbinlerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-istanbul-bordo-corolla-dizel-otomatik-79-binde-66608140/detay

şu ilana bir bakarmısınız arkadaşlar. belki de benim farketmediğim yanlış ve itici birşeymi yazdım. normalde arabam tamamen orjinal ve boyasız.

2007 model dizel otomatikleri sıralıyorum. istanbul için.toplam 24 ilan var. fiyatlar 23 binden başlıyor, 36 bine kadar çıkıyor. düşük fiyatlılara bakıyorsun, kazalı boyalı arçlar ve km leri yüzküsürbinlerde.

Hocam bence fiyattan. Örnek vermek gerekirse 1.4 dizel düz vites 2008 modeller (yani yeni kasa) 35 civarı gidiyor, kilometreleri de daha az. 33 ü gören "35 verir daha az km de yeni kasa alırım" diyebilir

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-istanbul-bordo-corolla-dizel-otomatik-79-binde-66608140/detay

Dizelin 2. eli sıfırda pahalı 2. elde risklidir Otamatik vites in sıfırı pahalı 2. eli ucuzdur. Birde sizin araç eski kasa. Yeni kasası çıkmış bir araç bu para nasıl etsin. Bence çok çok yüksek bir rakam yazmışsınız.

• Kardeş sende çok yüksek rakam yazmışsın ama... Bende araç alacak olsam aramam, seni.
    O paralara neredeyse yeni kasa dizel alınır.
    Aracın eski kasa, 2007 model vs.
    Aracın fiyatı maksimum 30 bin TL.

sen aracı gerçekten satmak istiyorsan fiyatı düşür bence. Arayan sayısına bak... :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Kardeş sende çok yüksek rakam yazmışsın ama... Bende araç alacak olsam aramam, seni.
    O paralara neredeyse yeni kasa dizel alınır.
    Aracın eski kasa, 2007 model vs.
    Aracın fiyatı maksimum 30 bin TL.

sen aracı gerçekten satmak istiyorsan fiyatı düşür bence. Arayan sayısına bak... :-)

+1

Corolla nın 2.eli çok hızlıdır, tabii doğru fiyatı verince.
    Geçen hafta cepten bi bakiim dedim, 2007 model terra 60bin km de ilk sahibinden boyasız çiziksiz 25250tl. Daha 2-3saat ancak olmuştur yayınlanalı. Hemen aradım. Alıcı yanımda, aracı sattım dedi, hemde 24,750 ye. daha yeni ilan ama adam koşmuş herhalde... İlan 1saat sonra SATILDI diyerek yayından kalktı. Yani bu fiyatlardan hemen gidiyor, hiç satılmayan uçuk ilanlar haftalarca yayınlanıyor.

Tamam bu da kelepir denilecek bir rakam ama fikir vermesi açısından söyledim...

• 33.250 den düşürdüm. 32.750 ye. yine arayan yok. fiyat yüksek değil bence. bir arkadaşım 20 gün önce, auris dizel otomatik 2008 model 35 bin km arabasını 36.500 liraya sattı, sahibinden.com da. benim araçta corolla sedan 2007 dizel otomatik 80 bin km de.

istanbul içi corolla otomatik dizel sedan diye sıralayınca, 80 araç var. fiyat olarak 8. sırada benimki. daha ne olsun.
  • Hocam auris yeni kasa sadece makyaj gördü. sizinkinin hem kasası yenilendi hem de yenilenen kasanın makyajlısı çıktı ki 2012 de yeni kasa corolla'da geliyor. Aracınız full de değil gördüğüm kadarıyla kliması falan da manuel. 32 ye dahi satmanız çok zor inanın. Alıcı gözüyle baktığımda o fiyat fazla geliyor bana. (ben 2008 benzinli full aksesuar aurisimi 29 a sattım, dizel farkı 4000 tl desek 33 eder ki km falan 26 bindeydi.
  • hocam fiyatı 31.750 ye çektim. artık bu son. arabam orjinal kazası boyası yok.4 lastik ve baskı balata yeni.satılmazsa binmeye devam edeceğim. amacım sadece arabayı sıfırlamak zaten. auris dizel otomatik 49 a bırakıyorlar.

ama olmazsada olmaz. mevcut arabamdan memnunum zaten.
  • 1- Aracınızla aynı kasa 2006 dizel otomatikler piyasada 28500 den gittiğne göre sizinkine en çok 30 bin istemek mantıklıdır. Bu durumda talep gelebilir.
    2- Bu aylar talebin azaldığı dönemdir.
    3- Piyasadaki tüm sektçrlerde işler birden kesiliverdi. Bence dünya krizininde bunda büyük payı var.
  • rakamı 31.750 ye çektikten sonra aramalar başladı. 3 kişi ile görüştüm. 3üde alıcı gibi. demekki piyasası bu fiyatlarda.
  • Ben oldum olası, 2. el araç alırken aracın durumuna göre değilde, fiyatına göre karar veren müşteri tavrının mantığını bir türlü anlayamamışımdır.

Sıfır araç alıyor olsanız, bayiler arasında dolaşarak 500 aşağı alabilirmiyim çabası içinde olursunuz, bunu anlarım.

Ancak 2. el araç alınırken orjinalliği, az km. yapmış olması, boya kaporta motor ve yürüyen aksamın iyi durumda olması gibi çok çok önemli faktörlere dikkat edilmesi gerekir. Ve bu şartlara uyan iyi durumdaki 2. el bir aracın aynı model ve özelliklerdeki benzerleri ile arasında fark olması gayet doğal karşılanmalıdır.

Maalesef bizim insanımız bakkaldan ekmek alıyor gibi fiyata takılıyor. 31 bine 10 numara bir araç varken 30 bine yıpranmışını alabiliyor. Halbuki yıpranmış bir aracı üzerine 5-6 bin masraf dahi etseniz orjinal ve iyi durumdaki bir aracın düzeyine asla getiremezsiniz.

Ben şahsen tümüyle aynı model ve özelliklerdeki iki aracın arasında iyi durumda olanı %5 daha pahalı dahi olsa mutlaka onu tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhkn -- 23 Aralık 2011; 23:00:38 >

• hocam ilanda bir sorun yok. dönemsel olan bir durgunluk var. döviz fiyatları uçtu gitti. insanların alım gücü zaten düştü yılbaşından sonra daha da düşecek. araçın ederinde bir ilan vermişsin fakat araçın km'si biraz kötü etki bırakabilir. yani araç için yaş 35 yolun yarısı durumu olmuş. yine de umarım dilediğin şekilde aracı satarsın.
  • hocam ilanda bir sorun yok. dönemsel olan bir durgunluk var. döviz fiyatları uçtu gitti. insanların alım gücü zaten düştü yılbaşından sonra daha da düşecek. araçın ederinde bir ilan vermişsin fakat araçın km'si biraz kötü etki bırakabilir. yani araç için yaş 35 yolun yarısı durumu olmuş. yine de umarım dilediğin şekilde aracı satarsın.
  • İkinci el fiyat çok cazip olması lazım heralde. İnsanlar sıfır arabaya resmen saldırdı bu aralik ayında. Kredili tabiki. Durgunluk sıfırda kesinlikle yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.