Şimdi Ara

YARDIM... DİZEL OTOMATİK JETTA MI LPG'Lİ COROLLA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki araçta tanıdıklarda jetta 108.000 km dizel otomatik ve 2013 model. Corolla ise 2015 model manuel 30.000 de lpgli
    jetta otomatik vites olması aklımı çeliyor km fazla yoksa corollaya göre. Siz olsanız hangisini alırsınız
    fiyatlar hemen hemen birbirine yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristianotrk -- 16 Aralık 2017; 13:34:44 >

• kia Cerato

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi jetta mı corolla mı diye sormuş adam cerato diyor..

Sorunuza gelirsek otomatik olması sizin için önemli değilse corolla derim. Yüksek model ve az km. Jettanın servis bakımlı olmasına dikkat edin malum dsg.

• Corolla alınır. Bana göre aynı paraya 2015 model 30 bindeki araba varken, 2013 model 108 bindeki saatli bomba gibi bir şanzımanı olan araç almanın hiçbir mantığı olamaz. Otomatik şartsa başka seçenekler de bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 16 Aralık 2017; 14:45:20 >
  • Hocam jetta daha üstün bir araç ancak 100k km yapmış olması korkutuyor.Muhtemelen kavrama bitmek üzeredir.Bir doğuş servisinde kontrol ettirin ve değişim fiyatı ne kadar onu öğrenin.Sonra alış fiyatınıza ekleyip ona göre karar verin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kesinlikle jetta.

Iyi bi ustaya gösterip alabilirsiniz.

• Kesinlikle net jetta derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla mı Megane mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 0dan berı jetta kullanıyorun, su an 158.500 kmde(2014 model)

Benjnkının kavraması 115000 de degıstı, bence eli kulagında olabılır jettanın😀

• Hocam az önce sürdüm jetta yı otomatik vitesi çok hoşuma gitti. Sarsıntı hiç hissetmedim. Nasıl anlayacaz kavrama değişme zamanını. Açıkçası satan arkadaşım ama aracın geçmişini oda bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cristianotrk

Hocam az önce sürdüm jetta yı otomatik vitesi çok hoşuma gitti. Sarsıntı hiç hissetmedim. Nasıl anlayacaz kavrama değişme zamanını. Açıkçası satan arkadaşım ama aracın geçmişini oda bilmiyor

Hocam bende de sarsıntı vb yoktu. Sıkısık trafıkte anlık gaza yujlendıgımde hata verdı, sonra degısım yapılfı. Yani belirgin bir durum yoktu öncesinde.

• Hocam kesinlikle corolla. Jettanın şanzumanı saatli bomba gibi eğer patlarsa elinizde kalır ki masrafı 10 bin lirayı bulabiliyormuş. Burada önemli olan jettanın bakımlarının km si km sine hiç kaçırmadan yapılmış olması. Ayrıca 30 bindeki araba varken 108 bindeki hem dizel hem de otomatik arabayı düşünmek bile biraz saçma bence yanlış anlamayın bunlar büyük oranda marka algısından kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortall -- 16 Aralık 2017; 18:58:36 >
  • Bence ikisi yerine astra veya cerato al

• Su ceratoyu gercekten merak edıyorum, bu kadar önerilen ama satılmayan bir model olması ilginç.

• Jetta servis bakımlı ise şanzımanına bakılır alınır. Bakım özel serviste yapıldıysa coralla alınır

• eğer bakımlı araçsa kesinlikle jetta. bakımlı olduktan sonra 100.000 çerez km. lpg ile uğraşılmaz.

corolla 1.33 ise direkt uzaklaşın zaten. alan satmak için uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 16 Aralık 2017; 19:43:34 >
  • Ekose53 E kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş hep böyle. Her yerde cerato yazacak. Yoksa rahat edemiyor.

• İkisi de değil. Ne 100.000+ devirmiş Nox paletli saatli bomba Dsg alırım ne de o kadar para verip yalıtım özürlü bir araç alırım. Ha bu ikisi arasında Corolla alırım. Sırf DSG'li olduğu için bile Vw'den uzak dururum.

• Jetta alana kadar octavia ya bakın derim.

Jetta dizel otomatik gelmiyor artık biliyorsanız

• 100 bin dsg aman deyim riske gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.