Binbaşı
11 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 1)
Gönderileri
https://www.youtube.com/watch?v=jcKcQUNqX2Q&feature=youtu.be

Katalog değerleri gerçek hayata ne kadar uyuyor merak ettim ve bu testi yaptım.
Araç Passat 1.5 TSI 150 HP DSG. 0-100 katalog değeri 8.6 sn.
A-B arasında gidiş geliş olarak 2 test yaptım, eğimi sıfır yol olamayacağı için ve ortalama katalog değerin çok üstünde çıktı. Bu test de doğru ve yanlışlarım nedir?
X550 jk 8 gb modeli aldım. Ancak pes2013 kurup çalıştırdığımda bu mesaj çıkıyor va çalışmıyor. Bir türlü çözemedim.
Arkadaşlar anlayan birisi yol göstersin lütfen!
Oyunu cd halinde satan bir yerden aldım. Yani Lisanslı değil
Kendim autocad ve 3dstudiomax kullanacağım. Küçük tosunum da fifa pes ve 12 yaş grubuna göre oyun yukleyip oynayacak. Evde kullanılacağı için çok profesyonel çizimler olmayacak.

Bu ihtiyacımızı karşılayacak 5 yıl bizi idare edecek bir cihaz. Tabiki bu ihtiyaçlarımı karşılayacak en ekonomik cihazı almak bulmak istiyorum. Cihaz hafif olsun pili çok gitsin istiyorum.

2-4 bin civarında arası gibi bütçe ayırabilirim. Tabiki 2 binlik bir cihaz söylerseniz bana çok daha mutlu olurum :))))
akyazıda dolgu inşaatı bitti. stad inşaatının ihalesi yapıldı. ama stad projesi ortada yok. bu nasıl iştir anlamadım.

şunun için, bütün mimarlara açık bir yarışma yapılsa ve oraya yakışır mimaride bir proje uygulansa, doğru olmazmı.

bakın beşiktaşın stad projesi harika oldu. tarihi dokuya uygun ama iddialı ve çok estetik bir stad olacak. bizimki hala ortada yok.kimseninde merak ettiği yok. projesi olmayan ucube birşey olacak, yazık olacak.
sahibinden.com da 2010-2011 320 d bakıyorum. benim için en önemli kriter, istanbul şehir içi tüketimin en düşük olması. en kötü şartlarda kullanacağım aracı. sabah akşam köprü trafiği.

bu motorların teknik tüketim verileri kaçtır? ve galiba hepsinde aynı otomatik var. 6 ileri. bu şanzıman tork konvektörlü mü? şuanki 8 ileriden farkı nedir?

bu sorularıma cevap alabilirsem, yeni alacağım araç hakkında karar vereceğim. bu cuma günü lanse edilecek yeni corollayı almayı düşünüyorum ancak kasa ve iç mekan güzel olmazsa, 320 d alacağım.
mmt corollamı 2 hafta önce sattım ve yeni sıfır araç alacağım. malum dizel olsun, az yakan otomatik olsun diye dsg, mmt, 6r, mcp gibi otomatik dizellere bakıyorum. ve hepinizin malum olduğu, bu otomatiklerdeki baskı balata bitmesi, yokuşlarda ısınma sorunu, mekatronik gibi çıkabilecek ve başımızı ağrıtacak, en önemlisi cebimizden milyarları götürecek arızalar korkutuyor.

dün yeni farkettim. iett nin yeni otobuslerinden birine binmiştim. en ön koltuktaydım. koca otobus otomatikmiş. belkide 100 kişi vardı otobuste ve yokuşlarda, şoforü takip ettim, sağ ayak sadece fren gaz kullanıyor. yok kaydırır, yada balata bitirir gibi kaygısı yok. otobus gram kaymıyordu kalkışlarda.

ayrıca bunlar ticari araçlar. az yakma, çok çok uzun vadeli kullanma, ve sorun masraf çıkarmama mantığı ile alıyor ve kullanıyor insanlar. demekki bunlardaki otomatik şanzıman, az yakıyor, sorun çıkarmıyor ve yüzbinlerce km yapıyor.

eeeee bu teknolojiyi, bizim ufacık 1500 kiloluk arabalarımızda neden kullanmıyorlar. bilinçli olarak yapılan ve servislere tamir için para kazandırmak için mi bu arıza çıkarma olasılıkları yüksek otomatikleri kullanıyorlar???
arkadaşlar merhaba.

6 sene önce bu forumu keşfetmiştim ve üye olmuştum. şuanda kullandığım arabamı alırken, kararımda bu forum etkili olmuştu o zaman. fiyatları buradan güncel takip ediyordum. bu manada çok faydalı olmuştu. şimdi yenilemek istiyorum arabamı. ancak ayrı ayrı modellerin forum sayfalarına girip son 3-5 sayfayı okusamda, yeni araba alıp fiyat yazana pek rastlayamadım. bu manada forum çok durgun. araba marka ve modeline karar verirken çok kafamız karışıyor biliyorsunuz. bunu hepiniz yaşamışsınızdır. ancak bu sayfada hepsini görebilsek çok faydalı olacak kararımızda.

biliyorsunuz, markaların internet sitesindeki fiyatları hiçbirşey ifade etmiyor. hepsi alım esnasında hemen hemen herkese ekstradan indirim yapıyor. yani gerçek alım fiyatları, kararımızı kolaylaştırıyor. istanbul içinde bayi bayi dolaşıp gerçek fiyatı almak zor. telefonda ise zaten gerçek fiyatı zor alıyoruz.

bu sayfayı güncel tutsak ve yeni araba alanlar, buraya rakamları yazsa gerçekten çok faydalı olacak.

ancak sadece pazarlık yapıp fiyat alanlar buraya yazmasın bence. onun için ayrı bir sayfa açılabilinir.
biraz önce ortaköy bayisine giderek yeni auris için sipariş verdim. Yeni Auris 1.4 D-4D Advance M/M 57.000 TL. Beyaz renk.

benim için önemli olan elimdeki 2007 corolla dizel mm 103 bindeki arabama vercekleri takas fiyatıydı. itiraf edeyim şaşırdım verdikleri fiyatı duyunca. bilirsiniz ölü fiyatı verilir takasda. 26.400 tl ye sayarız dediler ve bunun üzerine bende el sıkıştım. 1 ay önce sahibinden.com da ilanım vardı ve 27.000 veren biri olmuştu. ancak satmamıştım. şimdi arada kalan rakam için değmez uğraşmaya diye düşünerek bu şekilde takasa vereceğim.

kalan rakam için kredi kullanacağım ve banka ile irtibata geçildi.
3 yıldır iphone 3g kullanıyorum ve internet hızı ve ekran büyüklüğü yetmiyor. yeni cihaz alacağım, önem sırasına göre önceliklerim:

1- ekranı 4,6" den büyük olacak
2- interneti hızlı olacak
3- navigasyon olarak kullanılacak
4- aynı anda, 2 veya daha çok internet sayfası veya uygulama arasında kapatmadan, sayfa kaydırma suretiyle geçiş yapılabilecek
5- mimar olduğum için anlık karşılaştığım detayların fotoğrafını ve ayrıca 2 tane tosunum var :) bunların fotosunu en iyi ve net çekebilecek
6- pili çok önem arzetmiyor. çünki gün içinde arabamda sık sık şarj etme imkanım var.

bu önem sırasına göre almam gerekn cihaz hangisidir arkadaşlar.

1- samsung olarak; s3, nexus, , note n700 mi?
2- htc olarak; one x, sensation xl mi?
3- lg olarak; optimus 4x mı?

büyük ekran olarak bunlar var bildiğim ve araştırdığım kadarıyla.
1- interneti hızlı olacak
2- ekran büyük olacak
3- arabamda navigasyon olarak kullanacağım aynı zamanda

benim bu ihtiyaçlarıma cevap verebilecek telefon için önerilerinizi bekliyorum.

one x, s3 ve note. bu 3 cihazdan birini seçmem lazım galiba. önerileriniz ne olabilir arkadaşlar..
Hakkında
Meslek: mimar
İlgi Alanları: mimarlık, satranç
Forum İmzası:
CİVİC Elegance Smart Eco Otomatik Vites 1.6 Benzinli / LPG
Hakkımda:
2007 corolla d4d mmt
Sistem ve Tercihleri
Takım
trabzonspor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.839
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 121.734 (Bu ay: 349)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.