Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
9.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri)


    Çeviri Yüzdesi: %100
    The Foundation DLC Çevirisi: %100


    Yamamız sürüm 1.10'a uyarlanmıştır.

    Proje Başlangıç Tarihi: 30 Ağustos 2019
    Proje Bitiş Tarihi: 27 Eylül 2019


    Max Payne, Alan Wake ve Quantum Break'in gibi oyunlarıyla tanınan Remedy'nin en yeni aksiyon/shooter oyunu Control, 27 Ağustos'ta piyasaya sürüldü. Quantum Break'le beraber bilim kurgu temasını özümseyen geliştirici ekip Control'de de bilim kurgu temasını kullanmıştır. Hikaye, fizikler ve grafiksel anlamda büyük bir başarı sağlayan Control, incelemelerde oldukça olumlu eleştiriler alıp 2019'un en iyi oyunlar listesine girebilecek potansiyeli olduğunu kanıtlamıştır.

    Yama Hakkında: Anonymous olarak size en hızlı ve en kaliteli şekilde Türkçe sunmak için kolları sıvıyoruz... Yerelleştirme çalışması, oyunun resmi çıkışından üç gün sonra (30 Ağustos) başlamıştır.

    Yamayı indirmek için tıklayınız.

    Yama Notları:

    -İndirdiğiniz dosyaları data_packfiles adlı klasörün içine atınız.
    -Oyun ayarlarından Türkçe seçmeyi unutmayın.

    Resimler

    Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri)

    Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri)

    Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri)

    Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri)


    Oyun İçi Video



    Oyunu bir film gibi izlemek için:





    Diğer yamalarımız için tıklayın.

    Facebook sayfamıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Discord sunumuza buraya tıklayarak katılabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Başlarım böyle işe. Bu ne saçma iştir. WD2 yi de satın aldım orada bir sorun yoktu. Onu kırmaya çalışan olmadı mı? Elbette bir kaç haysiyetsiz insan çıkacak kırmaya çalışacak bu bariz. Her zaman olacak bu. Ben para ödemişim kardeşim yamayı indirmişim kurmuşum oyunda ilerlemişim. Bir hafta sonumuz var içine ettiniz. Sizde satın alanların bilgileri yok mu? Hepimiz refarans kodları yazıyoruz yamayı indirmeden önce. Satın alıp kurmuş adamların ne günahı var. Yamaya erişimi kapatıyorsunuz. Yamanız, programınız sağlıklı değilse satmayın. Bilmiyor musunuz elbet birileri kırmak için uğraşacak. Ben artık bu oyunu sizin yamanızla oynamam hatta oyunu da oynamam bütün keyfim kaçtı. Ücret iadesi istiyorum. Ücretsiz sürümü çıkacak olmasına rağmen size destek olmak istemiştim. Daha da sizden yama falan satın almam. Sen benim satın aldığım bir şeyi kapatamazsın ben senin keyfine göre oyun oynamıyorum ....
    Sonunda geliyor haydi bakalım kaliteli bir yama olacağı kesin. Sonuçta amatör birinin çevirmeye başladığı değil, kendini kanıtlamış kaliteli bir ekibin yaptığı bir yama..

    Ayrıca umarım bundan sonra bütün yamalarınızı ücretli çıkarırsınız. Türkçe oyun keyfine 20-30 lira veremeyen zaten oyuncu değildir ve oyun oynamayıda bırakması gerekir açık ve net yazıyorum. Özellikle control ü oynayacak donanımda pc si olup da buradan ücretsiz olsun isteyenler zavallıdır benim gözümde..

    En önemlisi ise size buradan boş laf sallayan pek çok üye oldu bunu unutmayın. Bunların çıkaracağınız yamaları bedava kullanmalarını ben asla doğru bulmuyorum. İnsanlar hareketlerinin sonuçlarına katlanmalıdır bunu unutmayalım. Umarım bundan sonra ki bütün yamalarınızıda ücretli yaparsınız tekrar teşekkürler.
    Merhaba sevgili oyunseverler. Control ve Watch Dogs 2 yamalarımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı müteşekkiriz. Sizlere en iyisini, en hızlısını ve en kalitelisini sunmaya devam etmek en büyük gayemizdir.

    Şu an yürüttüğümüz, Red Dead Redemption 2, Hitman 2016, Hitman 2018 ve Mad Max olmak üzere 4 projemiz var. Control'e gelen güncelleme sebebiyle, yamamız, şu anki sistememizle uyumsuzdu. Biz de bu sisteme uyarlamakla uğraşıp zaman harcamak yerine, bu zamanı diğer projelerimiz için harcayıp (özellikle 50k dosyaya sahip Hitman'e) Control Türkçe Yaması'nı direkt olarak ücretsiz yapmaya karar verdik.

    Şu ana kadar satın almış oyunseverler, çıkacak olan DLC çevirilerine ücretsiz sahip olacaklar.

    Onun haricinde DLC'leri Türkçe oynamak isteyenler 5 Lira gibi ufak bir ücret ödeyerek, DLC çevirilerine sahip olabilecekler.

    Önümüzdeki hafta size diğer projelerimiz hakkında harika haberler vereceğiz. :)

    29 Ekim'de de ufak bir sürprizimiz olacak :)

    İlgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz.
    Control Türkçe Yaması, 27 Eylül Cuma günü (yarın) saat 20:00'da sizlerle olacak!

    30 Ağustos tarihinde başladığımız projenin, 14 Eylül gününde çeviri aşamasını bitirdik. 16 Eylül'de başlayan test aşaması, metinlerin düzenlemeleri ile birlikte 24 Eylül günü son buldu. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında, size tam olarak 4 yeni proje ve 2 yeni DLC çevirisi sunduk. Anonymous üretmeye devam edecek!
    İnanın ben de demek istediğinizi gönülden anlıyorum ve katılıyorum. Lakin "biz olmazsak" cümlesini sanırım doğru açmam gerekiyor. Elbet biri çıkar çevirir ve inanın bana çevirseler ben bu stresi, sıkıntıyı ve giden zamanı hemen üzerimden devrederim. Ama doğruya doğru demem gereken şeyler var, biz 3 ayda 4 farklı yama ve 2 farklı DLC çıkardık. Üretkenliğimiz ve çeviri kalitemizin gayet ortada olduğunu düşünüyorum. Yani buna "aşırı ego" yerine, yaptıklarımızı dile getirmek, daha doğru bir tanım oluyor.

    Bakın tekrar ediyorum, biz olmazsak ile dediğim şey, biz olmazsak yama göremezsiniz değil, ki elbet yama görürsünüz. Ama bizim bu kadar kısa sürede sektöre getirdiğimiz hareketlilik de ortada.
    Merhaba, çeviri yüzdesi %52 olarak güncellendi!

    Sitemizde birkaç değişikliğe gidiyoruz, bu yüzden önümüzdeki 24 saat yama indirme ve siteye erişme hakkında sorunlar yaşamanız olasıdır. Merak etmeyin. Sizlere çok güzel haberlerimiz olacak. Ayrıca, Control oyun içi video da yakında sizlerle olacak!
  • Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri)

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım tez vakitte çevirisi tamamlanıp, testi sıkıntı çıkarmayan bir yama olur sizin için.
  • Harika bir haber yamanın çok kaliteli olacağı da kesin. Gerçekten mutlaka Türkçe olması gereken bir oyun sabırsızlıkla bekliyorum..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin
  • İnşallah kolay ve sıkıntısız bir çeviri(test) süreci olur. Size Güvenimiz Tam.
  • bU nE Qardaşş anönyömöus da her öyuna ötlüyör
  • Kolay gelsin arkadaşlar.
  • Tam gaz devamm
  • kolay gelsin
  • Harika haber! Ellerinize sağlık şimdiden, size güvenimiz tam.
  • o inat kayıt programını kullanmaya diretmezseniz bunu satın alırım, benim gibi düşünen çok kişi var
    wd2'yi para verip alacaklarn yarısının bu yüzden vazgeçtiğini düşünüyorum
    wd2 den vazgeçtim,
    merakla bekliyorum, elinize emeğinize sağlık şimdiden kolay gelsin
  • Bekliyoruz emeğinize sağlık
  • Merhaba, kayıt programımız hakkında şu an herhangi bir sorun kalmamıştır. 3 dakika sürmeyen bir işlemle yamaya sorunsuzca sahip olabiliyorsunuz. Sorun yaşarsanız da zaten 7/24 discord'da destek veriyoruz :)
  • çok iyi oldu bu oyuna başlayacaktım sizi bekliyoruz haberiniz olsun uzun sürmesin lütfen...!
  • Kolay gelsin.
  • furkanie kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızınız ve kaliteli yamalarınız için teşekkürler. Dinamik ekip inş. daha da gelişerek çalışmaya devam eder. Yamaları bir kenara atmadan sürekli bilgilendirmeniz sizi farklı kılıyor. Başarılar, iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.