|
Bildirim
|
evet olayı abarttılar 15 tl ücretten zam yaptı onlarda u-crew 25'e çıkardı hitman'e 40 tl gerçekten abartı bu güne kadar savunuyordum ücret taleb edilebilir diyordum ama işin suyu çıktı
|
Test öncesi düzeltmeler yapılmış olup, proje teste geçmiştir! |
Yamalar bi süre sonra ücretsiz oluyormu acaba ?
|
Daha önce çeviren bir arkadaşın konusunda söylemiştim. Bu oyunu çeviren ekibe çok ciddi miktarda bağış sözü vermiştim. Şu an görüyorum ki en sevdiğim,saygı duyduğum ekiplerden bir tanesi çevirisine başlamış. Metro olayında da oyunu 1 ay erken Türkçe oynamak için sizlere yapılan haksizlikda bu ekibin dağılmaması ve küstürülmemesi gerektiğinden bahsetmiştim. Değerli bir ekip ve değerli insanlardan oluşuyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Kolaylıklar dilerim. Merak ve sabır ile bekliyorum. Her türlü desteğe hazırım. Harikasınız.
|
Çeviri yüzdesi, %15 olarak güncellendi! |
Selamlar arkadaşlar, bir süredir suskunduk, suskun olunca projelere odaklanmışız demektir biliyorsunuz. Lafı uzatmadan hemen yeni bilgilere geçelim. Red Dead Redemption 2 projemizin ilk metinlerine ulaştık. Tam 1.600.000 kelime var. Bu sayı, tam dosyalara ulaşınca biraz daha artabilir. Son hazırlıklarımızı yaptık, çevirmenlerimize dinlenmeleri için bir müddet vakit verdik, bölümlerini dağıttık. Artık hazırız. Proje, 10 Aralık 2019 tarihinde başlayacaktır! Mad Max projemizin testi tamamlanmış olup, paketleme ve düzeltme işlemleri yapılmaktadır. Projenin çıkış tarihi 15 Aralık 2019 olarak belirlenmiştir. Hitman 2016 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, test aşamasına geçilmiştir. Hitman 2018 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, yakında test aşamasına geçilecektir. Hitman 2016 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir. Hitman 2018 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir. Hitman 2016 ve Hitman 2018'i birlikte almak isteyen, yani 2018'in içinde, DLC olarak bulunan 2016'yı oynamak isteyen arkadaşlarımız 40 lira ödeyerek iki projeye de sahip olabilecekler. Unutmayın, Anonymous desteklerinizle ayakta. Desteklerinizle üretmeye devam ediyoruz, siz destek verdikçe de üretmeye devam edeceğiz. Sevgiler. |
indirimden almıştım oyunu 14-15 TL civarına. Oyundan fazla parayı yamaya veremem üzgünüm.
|
Dünya ve Türkiye olarak zor günlerden geçiyoruz arkadaşlar. Biz de elimizden geldiği kadar bu virüs illetinden sizi uzak tutmak istiyoruz. Bunun için mutlak surette evde kalmanız gerekmektedir. Lütfen okullara verilen bu arayı tatil olarak düşünmeyin. Bu ara, sizin evde kalmanız için verilmiştir. Kendiniz bu konuyu hafife alıyor olabilirsiniz ama yalnızca siz değil, çevrenizdekiler de tehlike altındadır. Buna bağlı olarak Mad Max, Hitman 2016 ve Hitman 2018 yama fiyatlarımızda güncellemeye gitmek istiyoruz. Mad Max yamamız 10 lira, Hitman 2016 yamamız 10 lira, Hitman 2018 yamamız 10 lira, Hitman 2018 + Hitman 2016 paketi 15 lira olarak güncellenmiştir, satın alımlar her zaman olduğu gibi sitemizde yer alan programamız üzerinden yapılmaktadır. Güncellenen fiyatları program üzerinden görebilirsiniz. Ayrıca, önümüzdeki bu süreçte farklı projeler sunmak için de elimizi hızlandıracağız, daha fazla çevirmen alımı gerçekleştireceğiz. Oyun oynamaktan sıkılan arkadaşlar için 1 ay süreyle her gün 2 farklı film önerisini Discord kanalımız üzerinden sunacağım (sitemizden Discord kanalımıza ulaşabilirsiniz). Bugünün önerileri: El Secreto De Sus Ojos (Gözlerindeki Sır), (2009), Suç/Gizem, IMDb: 8,2 La Vita E Bella (Hayat Güzeldir), (1997), Dram/Savaş/Komedi, IMDb: 8,6 Ve ayrıca, Red Dead Redemption 2 çeviri yüzdesi, %40 olarak güncellendi! Kendinize dikkat edin, sizler için buradayız. Sevgiler! |
oyun 15 tl, yama 10 tl. aaa emek vardı unuttum.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|