![]() Yasak mı bilmiyorum ama atmak istedim örnek bir konu. Yani kronik bir sorun aga bu. Eğer bir tavsiyen varsa şunu yapsalar düzelir dediğin dinlemek isterim. Adamlar söylemiş zaten upload tamamen kullanırsanız sorun olur diye üsteleyince sinirleniyorlar orası ayrı. Elden bir şey gelmiyor. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (80. sayfa)

-
-
Türknetin grubundaki adamlar gruba geliyor sırf trollemek için grubu kirletiyorlar sonra ban atınca mı suçlu oluyoruz :)
Adam gibi sohbet edeni banladığımız yok eğer öyle olsa grupta sadece comnet abonesi olurdu ama birçok abone var.
Ben kendi grubumda gidip tüm firmaları öneriyorum lütfen gözünüzdeki gözlüğü çıkarın.
Müşteri hizmetleri zaten dört dörtlük olsa Türknet kullanmazdınız :) Kullandığınız firmanın müşteri hizmetlerinin comnetten bir farkı yok.
En iyisi Netspeed şu an.
Kimse kimseyi zorla tutmuyor beğenmeyen iptal edip gidebilir tüm firmalarda bu seçenek mevcut :)
-
Yine üstten bir cevap. Merak etmeyin beyefendi değiştirdik zaten "Comnet" denen illet firmada 15 gün ancak durabildik. Oyunlarda dehşet ping spike oluyordu. Evimde hem Turknet hem de Comnet aboneliği vardı. Comnet'in müşteri hizmetlerine gayet kibar bir şekilde durumu izah ettim. "Bizlik bir sorun gözükmüyor, wifi yerine kablolu bağlantı kullanın" gibi absürt cevaplar verip çat diye şikayet kaydını kapatıp durdular. Halbuki zaten kablolu bağlantı sağlıyordum hem aynı bağlantı aynı modem sadece Turknet modem bilgilerini girince düzeliyorsa demek ki sorun Comnet'te değil mi?
Turknet'in de müşteri hizmetleri mükemmel değil. Buradaki demek istediğim çözüm üretip üretememesi değil usluptur. Sen kendince "koskoca" firmasın müşteriye köşe başı bakkalıymış gibi muamele nasıl yapabilirsin? Kaldı ki mahalle bakkallarını da zapt altında bırakmayayım onlar bu firmanın temsilcilerinden bin kat iyidir. Bir sorun olduğunu kabul edersin çözmeye çalışıyoruz falan dersin. Diğer tüm firmalarda bu böyledir. Ama siz anlamazsınız belli ki firma çalışanı falansınız zira yorumlarınızın onların temsilcelerinden pek de bir farkı yok.
-
Kullanıcı tarafında çözüm: SQM ya da OpenWrt destekli bir router alıp TT modemini kullanmamak ama ben bununla uğraşmayacağım. Superonline'a yine taahhüt vereceğim. 2 ay gibi bir süre de comneti kullanıp iptal ettireceğim.
Sadece upload'ı kullanınca olmuyor download yapınca da sorun oluyor. Nokia ONT'li kullanıcılar bu sorunla nasıl internet kullanıyor helal olsun valla.
-
8 yerine 7 upload kullanıyorum sorun kalmıyor.
İki tane alt yapıya sahipsen bütçende varsa tabii ki süperonline kullan ama Comnetten süperonline geçiş yapınca sorunun kesin olarak düzeleceğini sanıyorsan yanılıyor olabilirsin.
Dediğim gibi problem ont kaynaklı.
Telekomun neyi düzgün ki verdiği ont düzgün olsun.
-
8 yerine 7 upload'ı nasıl kullanıyorsunuz? Modem ara yüzünde böyle bir sınırlama yok. Mevcutta zaten Nokia ONT ile Superonline kullanıyorum. Sorun ONT kaynaklı değil de santral tarafındaki OLT kaynaklı olabilir.
-
Bende Keenetic modem var onun üzerinden örnek verdim kusura bakma.
Telekomun verdiklerinde hız sınırı yapamıyordum sırf onun için viva aldım çünkü 100 Mbps pakette veya 35 fark etmiyor ikisi de yeterli gelmiyor aslında da neyse biri özellikle 5 ghz bağlı olup indirme yapınca ping çok artıyor bende herkese 10 mbps 2 upload verdim.
Sen benim dediğim olayı araştır ont kaynaklı olduğunu anlayacaksın zaten santral ile ont cihazlar uyumlu ont başka marka takıp kullanamıyorsun saha ekibindekiler öyle demişlerdi.
-
comnet müşteri temsilcisi gibi arkadaş. google yorumlarda sen varsın telegram gruplarında sen varsın, forumlarda sen varsın. hak ettiğin parayı alıyorsundur inşallah..
-
Akmasa da tamlıyor demek isterdim :)
Siz beni diğer grup yöneticileri ile karıştırıyorsunuz sanırım onlar yolunu buluyor ben inanmıyordum böyle bir şey olduğuna fakat geçen aylarda x bir grubun yönetici açıklayınca gerçekten alıyorlarmış.
Hiçbir kazancım yok birinin çıkıp teşekkür etmesi bile yeterli oluyor benim için
-
arkadaşlar ilk once aylık paket açtırıp sonra toplu paket alabiliyoruz dimi ? tarihi nasıl ayarlıyorlar sonraki aydanmı başlatıyorlar?
-
Ben aylık aldım, şuan online işlemlerde süre uzat diye bir bölüm var, ordan seçtiğiniz süre kadar 1 ayın üzerine ekliyor. Kalan gün diye belirtiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önceki mesajlarımda görseli var. bakabilirsiniz. yanlışım yok ise kalan günün üzerine satın aldığınız 1ay 3ay 6ay veya 12 ayın günü kadar ekleniyor. sayfasında bitiş tarihi yazıyor 2ağustos2022 gibi. gün bazında eklendi bende diye anımsıyorum.
örnek ile sürenin bitmesine 1 hafta var siz prte-paid / önödeme satın almanız lazım 1 ay alırsanız 30gün eklenip 37gününüz oluyor , yada diyelim sizin refreransınız ile biri üye oldu size arkadaşreferansı 30 gün kazandırdı süre 37güne çıkıyor. comnet'e giriş yapınca bitiş tarihini ve kaç gün kaldığını görebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 2 Mayıs 2022; 2:32:52 >
-
TürkNet 'de mobil de ve internet girişinizde 6 ay boyunca upload/download miktarlarını görüyorduk diye anımsıyorum.
ComNet 'de bakılacak bir yer var mı ? Comnet miktarlarımı görmek istedim bulamadım ?
-
O özellik yok ve getirmeyecekler.
-
Bi karı olmadan çoğu kişi uğraşmaz telegramdada burdada facedede sen varsın işine geldiği gibi yönetiyorsun işine gelmezsede ban atıyorsun :D
Türknetten Comnet 35 mbps lik pakete geçmek istiyorum.Geçişte internetsiz kalma oluyormu bayramda nakil olurmu Kayseride kullanan memnun arkadaş varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Mayıs 2022; 13:2:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nakil mi geçiş mi olacak? Nakil bir adresten başka bir adrese taşınma olarak bilinir. Eğer bahsettiğiniz geçiş ise işlemler tamamlandığı anda modeme bilgilerinizi girerek kesinti olmadan devam edebilirsiniz.
Geçiş hocam şimdi geçiş yapsam türknet mayıs faturam kullandığım gün kadar değilmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Mayıs 2022; 13:3:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam kısa süreli belki olur o süreçte de zaten firma size bilgi veriyor geçiş işlemleriniz gerçekleşti diye. Ondan sonra da modeme yeni bilgilerinizi girip aynen devam ediyorsunuz.
-
kullanılan kodla ilk aymı bedava oluyor arkadaşlar yoksa başka ayamı atıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X