teşekkür ederim 3 ay içinde fikriniz illaki oluşur zaten, ya tamam ya devam demek için. kuzende TürkNet ten kaçacak, birde şansızlık 3 ay beklemek durumundaymış. iss değiştirince varmış böyle bir durum. neyse 1-2 ay geçti sanırım konuşalı. ben bile sayenizde vay bee bana o hız yeterdi, fiyat iyiymiş dedirtti. Türknet 49TL den 59-69-99 sonra 139TL yapana kadar gözü kapalı en ucuz en iyi diye algı yaratmışım kendikendime, şimdi maymun gözünü açtı, ama ben kaçırdım maalesef o fırsatı. gerçi 139TL den ise 69TL ilaç gibi. miss edit/ilave: kuzen Tivubulu internet paket, kabloTV, vs vs almaya karar kılmış. hem internet hemde bazı sebeblerden TV istiyormuş evdekiler. neyse bizden iletmesi. |
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |