teşekkür ederim 3 ay içinde fikriniz illaki oluşur zaten, ya tamam ya devam demek için. kuzende TürkNet ten kaçacak, birde şansızlık 3 ay beklemek durumundaymış. iss değiştirince varmış böyle bir durum. neyse 1-2 ay geçti sanırım konuşalı. ben bile sayenizde vay bee bana o hız yeterdi, fiyat iyiymiş dedirtti. Türknet 49TL den 59-69-99 sonra 139TL yapana kadar gözü kapalı en ucuz en iyi diye algı yaratmışım kendikendime, şimdi maymun gözünü açtı, ama ben kaçırdım maalesef o fırsatı. gerçi 139TL den ise 69TL ilaç gibi. miss edit/ilave: kuzen Tivubulu internet paket, kabloTV, vs vs almaya karar kılmış. hem internet hemde bazı sebeblerden TV istiyormuş evdekiler. neyse bizden iletmesi. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (78. sayfa)

-
-
İlgilenenler için COMNET Metro internet hizmeti vermeye başladı !
-
Bir şey daha söylemek istiyorum. Uyelik icin belgeleri sisteme gonderdim. Ertesi gun beni aradilar. Kimlik eski versiyon diye kabul etmediler. Dedimki sözleşmede boyle bir durum yok ayrica onemli olan bilgilerin doğruluğu degil mi ki zaten x firmasi uzerinden mevcut aboneligim var x firmasi o sekilde kabul ettiler. Bana verdikleri cevap abone olmak istiyorsaniz yeni kimlik ile basvuracksiniz dediler. Şaka gibi vallahi. Profesyonellikten uzak amatorce hareketler bunlar. Onceki yorumumu destekleyen unsurlardan bir tanesi. Tahminim bu firma piyasadaki Çin mali stratejisi ile hareket ediyor. Ucuza talep misali. Kısa surede is yapar ancak uzun vadede başarılı olur mu bilemem. Yeni aboneliginiz de hayirli olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vdsl abone alımı yapmıyor mu firma? Turknette 100 mbit vdsl aldığım hat burada altyapı yoktur diyor.
-
Bu başlıkta referans kodu yazılmadı yasaklandı , alternatif kod paylaşılan başlıklarda serbest
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu başlıkta referans kodu yazılmadı yasaklandı , alternatif kod paylaşılan başlıklarda serbest
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece adsl alt yapıya hizmet vermiyor VDSL VE FİBER Alt yapıya sahip kullanıcılar kullanabilir.
Geçiş yapacağın için alt yapının gözükmesi önemli değil :)
Port olmadığı için gözükmüyordur.
Fiber kullanıyorum bende bile port sorunu var anlam veremiyorum daire başına 1 tane port koymak sanki çok zor.
-
Hocam kimliğiniz yeni çipli kimlik değil diye mi kabul etmediler? Bir çok insanın kimliği çipli kimlik değil zaten
-
Evet cipli kimlik degil diye kabul etmediler. Ve bugun ise baska bir firma bu haliyle kabul etti. Saka gibi valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgndtr -- 28 Nisan 2022; 15:14:56 >
Geçmişte Kadıköyde bir hastane zincirinin şubesinde çaşışırken işyerleri için çok önemli idi internet kapasitesi , hızı, yollama ve alım sınırı vs. simetrik asimetriği vs birçok şey vardı önemli. ucuza kaçıldığında işyeri prejtiji kötü oluyor, sıkıntı çok zarar veriyor işyerinize, kurumunuza, hatta biz çalışanlara.
şimdi demek çoğaldı bu tür birkaç firma vardı çözüm sunan firma olarak , şimdi semt midyecisi tüm türkiyeye servise başlıyor :P
biz rekaber olur bize ucuz ve kalite gelir derken, tersine kalite düşüp , pahalıya gelmeye başlıyor, aracılar kazanıyor herdaim.
-
ben nick konusunda balık hafızalıyım, yani iyi de yazışmış olabilirim geçmişte , kötüde.
ama sanki sözünüzü bildiğinizi paylaşan birisin gibi algıladım.
ne tecrüben var , ne iş yaptın ise , nerde çalıştın ise, yada deneyimler tabi.
dikkat çekti :P alenen yazacaktım dedim yanlış anlaşırlır, ben bazen özele girip kendimi yaşadığımı geçmişimi hatamı doğrumu yazarım, hani beni tanı ne yaşadığımı bil ki sorgulamadan önce diye :P
sürçü lisan ettiysem affola. ( comnette metro geldiyide senden öğrendim)
-
Hangi firmaya geçtiniz hocam? Benim kimliğim de çipli kimlik değil
-
Tam olarak dediğini anlayamadım :) Geçmişte ne olduğu benim için çok fazla önemi yok gelip aileye küfür edilmediyse bireysel sorunlar hep olabilir aynı fikirde olmayabiliriz bunlar doğal şeyler.
Bende metro internet hizmeti verdiğini Telegram grubuna attılar oradan öğrendim ilk :)
Herhangi bir şirkette çalışmışlığım yok iss konusunda, sadece bilgi işlemde stajyerlik yaptım büyük bir firmanın o kadar oda internet sektöründe değildi yani hiçbir tecrübem yok.
Firmalar konusunda bilgimi gruplardan öğrendim okuyarak araştırarak. Çok bir bilgim olduğumda söylenemez :)
Benim amacım milletin gidip kendini geliştirmeyen firmalara ve alt yapısı iyi olmasına rağmen yüksek fiyat verip düşük hızlar almasını istemiyorum gönlüm razı değil bunun için videolar çekiyorum yardımcı olmaya çalışıyorum ama bazı insanları tanıyınca ne yaparsa yapsınlar umurunda olmasın ramo dediğimde olmuştur :)
Örnek veriyorum Dsmart firmasının telefonla milleti dolandırarak abone yapması gibi en uyuz olduğum olaydır.
Alt yapı iyiyse sözleşmeli firmalardan hizmet alınmasına karşıyım kötüyse Turk Telekom alınsın arızası en azından çözülür kullanıcının.
4 Tane firma hariç kullanılmasından yana değil iss piyasında.
Türknet,Netspeed,Comnet,Gibirnet bunlar hariç diğerlerinden hizmet alınmaması lazım çünkü gelişmiyorlar abi kullanıcıya yatırım hizmet denilen bir şey yok bu yukarda saydığım firmalara göre bir artısı olması lazım ki kullanalım.
Yukarıdaki firmaların hepsinin bir kusuru var burada kullanıcıya kalıyor araştırmak ve uygun firmayı bulmak :)
Yazdığınla cevaplamak istediğim aynı mı hiçbir fikrim yok öyle düşüncelerimi yazdım :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanjk55 -- 28 Nisan 2022; 16:6:38 >
-
Amaç çok iyi tabi almasını faydalanmasını bilene, benimde farkettiğim bu sebeblerden imiş. şimdi tamam. teşekkürler.
çok bilendende fayda gelmezse neye yarar, bende bilgim sınırlı , sadece tecrübeleri yaşadıkları ve okuyup öğrendiklerimi paylaşıyorum, buralardan bazısı zaten ben yanlış biliyorsam , doğrusunu kavratıyor. bazısıda yok senin bildiğin yanlış diyor, alternatif yaşadığımızı kabullenmiyor, olsun biz paylaşalım birilerine yarar o kafi.
mesela cipli kimlik olayını burdan öğendim, cevremde soran olsa evet böyle yapılıyor derim artık öğrendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 28 Nisan 2022; 17:25:19 > -
Müşteri ilişkileri bakımından skıntılı bir firma , işi ego tatmini olayına getirmişler. Tek avantajı fiyatı oda ne kadar sürer belli değil. Ben yeni geçtim ama tavsiye etmem. 20-30 lira fazla verin müşteriye hürmet gösteren bir yerden hizmet alın.
Yukarıdaki arkadaşın birisininde kimliği eski diye kabul etmemişler. Fotoğraf karesinden kimliğin orjinalliğini teyit edebiliyorlar sanki , saçma sapan tutumlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 28 Nisan 2022; 18:44:30 > -
Benden de kabul etmediler hem de 2 ay önce aynı kimlikle Türknete başvurmuştum oradan çektim yine kimlik taramasını comnete yükledim aradılar yokmu yeni kimlik diyorlar yok diyorum o zmn abone olamazsınız diyor ya 2 ay önce size yüklediğim kimlikle Türknete abone oldum dedim nasıl olur bizim ekranlarımızda yeni kimlik bilgileri girişi var diyorlar sözde BTK kabul etmiyor muş, yaaa dedim devlet bile henüz zorunlu tutmamış BTK ve siz nasıl zorunlu tutuyorsunuz falan filan derken abone olmak istiyorsanız yeni kimlikle olacaksınız dediler ve iptal ettiler başvuruyu. Ehliyetin süresi yıl sonunda dolacaktı zaten yenilemeyi düşünüyordum yıl sonu yoğunluk olur falan diye, kimliği de yenilemeyi düşünüyordum sallıyordum bahane oldu buda gittim her ikisini yeniledim. Abone oldum hırs mı yaptım ne, aslında böyle asi terbiyesiz müşteriye yaklaşımı kötü olan firmalardan uzak dururum ama malum ekonomik şartlar tasarrufa yöneltiyor insani Türknet bunun 2 katı fiyat oldu mecburen geçtim 35 liğe. Valla ne yapıyorlar neden ille yeni kimlik istiyorlar bir işler mi çeviriyorlar oda aklıma gelmiyor değil yani.
-
Yeni FTTH aboneliklerinde kurulum kaç günde tamamlanıyor bilgisi olan var mı ?
-
Hocam ben başvuru işlerini bitirdim. Aynı gün 3 4 saat içinde geldiler şok olmuştum. Tabi bu durum bulunduğunuz yerdeki türk telekom ekibinin yoğunluğuna göre değişir. Geneldd 24-48 saat içinde işi çözüyorlar.
Kusura bakmayın yeni cevap verdigim icin. İnternet kutusu telekom gectim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X