Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
651.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün comnete başvurdum bugün aktif oldu. Türknet 78mbps olan aboneliğim de devam ediyor. Türknette ankastreden cat6 kablo ile odaya geliyor, boşta olan iki ucunu da comnetin hattına bağladım. Comnet 35mbps tanımlamış. Hatta düşük hız tanımlanmış diyorum, ayrıca portta problem var 50mbps max alabileceğim gösteriyor diyoruz. ankastreden size gelen hatta problem var diyor. insan gibi modem ara yüzünden atadıkları hızı ss ile gösteriyorum. adamlar biz işlem yapmıyoruz, memnun değilseniz iptal edin diyorlar. bende iptal edin ücretinde iadesini yapın dedim. Az önce hattımı hemen kesmişler. Ücret iadesi 7 gün içerisinde yatacak yazmışlar, yatmaz ise şikayette bulucam. Sıkıntılı isteyen başvursun.

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    35'lik pakete mi başvurdunuz, 100'lük mü?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt

100mbps' lik paket

Hocam o kısıtlamayı iss değil Telekom yapıyor, mail ile çözülebiliyordu en son

Ben turknet'e geçerken de 88'e sabitlemişlerdi, mail atıp kaldırttım 115 oldu

Gelen ekip de comnet değil TT personeli bildiğim kadarıyla, bilmiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 26 Nisan 2022; 22:2:51 >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt

hocam, zaten kendilerine yapmaları gerekeni yazdım. telekoma port değişikliği, ardından hızımı artırabileceklerini söyledim ama üslup hiç hoş değil. Memnun değilseniz iptal ettirin dediler. Daha önce de comnet kullandım bir kaç ay o zamanda durduk yere interneti kestiler 5 gün internet gelmeyince iptal ettirdiydim. belki başka bahara.

Evet, mh biraz enteresan

Ama dslam kilidi kaldırmayı turknet dahil kimse bilmiyor pek

Ben onlara sorduğumda haberleri yoktu en azından

Forumda vs bulup halletmiştim

• Arkadaşlar internetten başvuru yaptığımızda (Turknet'ten geçiş) internet bağlantısı olduktan kaç gün sonra ıslak imzalı evrakları göndermek gerekiyor? Evraklar için belirli bir süre var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt

7 Gün süre verildi diye biliyorum

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Size tavsiye. Suan icin telefonla iletisim saglayabiliyorsunuz. Ancak uyelikten sonra telefon sistemi devredışı birakiliyor. Sadece internet üzerinden chat sistemi ile iletişim kurabilirsiniz.

• En gec Haziran ayında yapistiracak zammi +20 tl

• Bu tür iss lerin calisma mantığı şu şekilde. Müşteri bana gelsin parasini versin benimle muhatap olmasin, sorun cikarsa ugrasmam iptal etsin ciksin gitsin.

• granma79 kullanıcısına yanıt

Neyi cevaplayım ?

• lgndtr L kullanıcısına yanıt

Bu tür nedenler ve bu konuda yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle com net 'ten vazgeçtim. Poyraz Net'e (24 mbps 55 tl) geçmeye karar verdim. Dünde evrakları aras kargo anlaşma kodlarıyla ücretsiz gönderdim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 27 Nisan 2022; 9:45:57 >
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

sınırsız mı , limit kota var mı ?

benim işimi görürmüş 24Mbs de olsa fiyat uygun imiş. neyse artık uzun süre comnet liyiz.

hayırlısı olsun iyi fiyat gibi.

• Ben de geçmeyi düşündüm ancak müşteri temsilcisine ulaşamadığım icin vazgeçtim. İnternet kutusu adlı firma hakkında bilgisi olan var mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Kotasız. 3 ay fiyat artışı yok dediler. Sonrasına bakarız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adamların istemiyorsanız kapatın yaklaşımları çok enteresan çalışanlar nasıl böyle bir cümle kurabiliyor anlamadım doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.