Referans kodu burda paylaşılmıyor, yöneticiler tarafından birkaç defa yazıldı, başka başlıklar var referans paylaşımı için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 4 Mayıs 2022; 20:11:47 > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (82. sayfa)

-
-
Teşekkürler aboneliği hallettim.Kimlik resimlerini sisteme yükledim.Onaylandı.Yarin çıktı alıp ıslak imzadan sonra sisteme yükleyeceğim.
-
Firma değişince aslında arızalar kolay kolay düzelmez aynı şekilde devam eder :)
Acaba aldığınız hızlar farklı olduğu için snr değerinizde iyileşme mi oldu ?
Yani türknette 50-60 alırken comnette 30-35 alıyorsunuzdur snr yükselmiştir kopma düzelmiş olablir.
Yine de düzelmiş buna da şükür
-
Evrakları comnete göndereceğim en düşük PTT kargo 24 tl olmuş.Kargo indirim kodu satın alıp kargolasam gönderici adı benimkinden farklı oluyor üzerine not olarak benim ismimi yapıştırabilirim önemli olan ıslak imzalı evrakların onlara ulaşması sorun çıkarmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milas'ta oturmama rağmen bayram dolayısıyla İstanbul'a geldim. Bugün MNG Kargo ile 22 TL'ye gönderdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
22 tl iyiymiş mng de size indirim vs uygulandı bende mng ile göndereyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet Fiber kullanıyorum bir şey dikkatimi çekti. İnternet sayfaları aşırı yavaş yükleniyor. Örnek : Getir,Hepsiburada gibi sitelerde resimler aşırı derece de yavaş yükleniyor. Benzer durumu yaşayan var mı?
-
Hayır gayet akıcı yükleniyor.
Kullandığınız reklam engelleyiciden olabilir mi ?
-
Reklam engelleyiciyle alakası yok edge de test ettim (hiçbir eklenti kurulu değil) onda da geç açılıyor. Resimler part part yükleniyor. Burdurda ki türknet fiber kullanıcı adı ve şifremi girip denedim onda sorunsuz açılıyor. Comnette anlamadığım bi gariplik var. İnternetten dosya indirince son hızda indiriyor ancak web siteler yavaş açılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir dns değiştir cloudflare yap.
-
Islak imzalı evrakları biraz önce siteden gönderdim,onaylandı.
Merhabalar
Geçiş başvurunuz yapılmıştır
Saygılarımızla
İyi akşamlar.
COMNET
05.05.2022 22:36
Destek kaydıma diye cevap geldi.Geçiş için türknete başvuru yapılmış oluyor.
Bekleyeceğiz artık.Şifre gelmesi geçiş ne kadar sürüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Mayıs 2022; 22:46:23 > -
Zaten cloudflare kullanıyordum. Google DNS ile değiştirdim fayda etmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turknetten geçenleri anlamıyorum hazirandan sonra fiyatlar muamma böyle kalıcağını sanana gülerim hepsi ortalama 30-40 tl geçircek, 10-20 tl için geçmekte mantıksız,sadece toplu paket alanı anlarım.
enflasyon ülkenin sorunu türknetin değil herşey zam yiyor ha turknet biraz erken geçirdi o var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mayıs 2022; 23:18:42 > -
Comnette hıza göre farklı tarifeler var. Yani 35lik tarife özellikle tercih sebebi olabiliyor. Turknette adamın hızı 10mbps 99 TL veriyor diğer adamın hızı 1000mbps o da 99 TL veriyor. Turknette tek fiyat olunca insanlara artık pek cazip gelmedi işin doğrusu. Bence turknetin en büyük hatası bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X