özelden yazdım kod yolladım. detay burda https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152638535 ( üye ol, 1 ay satın al, kodla birlikte 60/61 gün oluyor, yani 1 ay ödüyorsun 2 ay kullanıyorsun. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (81. sayfa)

-
-
Ben de geçen hafta Turknet'ten ComNet 35 Mbps pakete geçiş yaptım. Bir günde geçiş tamamlandı. İnternet kesilmesi veya kaybı, zamanı olmadı. Türknet kapandı diye mesaj geldi. O arada Comnet kullanıcı adı ve şifre bilgileri geldi. Hatta modemde Turknet'in kullanıcı bilgileri ile bir gün daha internet vardı. Sonra bağlantı gitti. Bende ComNet 'in kullanıcı bilgilerini girerek internete devam ettim. Kısaca hiç bir zaman kaybı olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Abonelik aktifleştikten sonra gönderilmesi gereken evraklar neler? Abonelik sözleşmesi yeterli mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Buraya başımdan geçen olayı yazayım da okuyan arkadaşlar nasıl bir karaktersizliğin içine düşeceklerini anlasınlar.
Türknetten geçiş yaparak 2 aydır kullanıyordum. Tıpkı Türknette olduğu gibi FTTH türk telekomun altyapısında hizmet almaya devam ettim. Aynı altyapıda türknette en ufak bir ping ve düşme olmazken bu firmada sürekli düşmeler ve 5 mbit altında kalan hızlara maruz kaldım. Şikayet kayıtlarına wifi bağlantıları gerçeği yansıtmaz diyerek kapatıyorlar. Pingim 160 çıkıyor hızım 5 mbit. Son testimi yaptım yine bayramın 1.günü ve hız ve düşme problemi ile. Test yaparken gördüğüm sürekli olarak mert kuşkapan isimli biri üzerinden internete açıklıyoruz. Türknetin sunucuları yayıncıların üstüne yapması gibi bunlar da sunucunun tüm gücünü bu arkadaşa bağlamış sanırım. Neyse son olarak duruma gelirsek
Bayramın 1.günü karaktersizce bir şekilde aboneliğim kapatıldı. 4 gün bayram tatili bu süreçte internetim yok.
Bir diğer karaktersizlikleri madem böyle ota boka internet kapatıyorsunuz niye evraklar için bana 45 lira kargo parası ödettiniz?
3.karaktersizlikleri ise ben bu firmaya bağlantı ve kurulumu yapılmış halde geçiş yaptım. Şuan açtıracağım aboneliklerde alınacak olan kurulum ücretini kim verecek? Sen mi bağladın da koparıyorsun internetimi?
Son olarak bölgemde port olmaması durumunda boşalan portumu biri alırsa ve portsuz kalırsam bunun yaratacağı mağduriyetten haberiniz var mı?
Sözün özü bağlamayın arkadaşlar bağlatmayınnnnn.
Mağdur olanlar da btk ve cimer üzerinden şikayet etsin ortada hak kaybı var.
Edit: Ankastre evimin altında 1.kattayım 100mbit destekliyor. Türknette 35lik paketi kullanıyorken 40 alıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0SonTR0o -- 3 Mayıs 2022; 10:54:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şikayet ediyon diyemi kapıyorlar pek anlamadım?fiber alt yapıda nasıl alıyon okdar düşük hızı hayret vdsl değil dimi?
-
Evet şikayet vara yazarsan benzer şikayetleri görebilirsin zaten. O yüzden aklı olan bağlatmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli Başiskele’de Comnet kullanan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnterneti kapatırlatsa sahip olduğun portu bile kaybedersin. Yıllarca boş port bekleyen insanlar var.müşteri ilişkilerini ego tatminine dönüştürmüş bir işletme
Gokgle haritalara 1 yıldız ve yorum bırakın millet görsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 4 Mayıs 2022; 9:26:6 >
Adamların yaptığı zaten doğru bir şey değil fakat hiçbir hak talep edemiyorsun çünkü sözleşmede yazıyor.
O sözleşmeyi kullanıcıyı imzalıyorsa tüm her şey comnettin elinde oluyor :)
Yaşadığınız soruna gelelim madem adamlar bir bahane buluyor Wİ-Fİ ile yapılan test kabul olmuyor diyor sizde kablolu yapın video çekin gönderin bahaneleri olmasın.
Hadi diyelim kablolu gönderdiniz yine sorun var buna firma bir şey yapamaz ki :) Muhtemelen sen telekom omurgasından giderken oradaki cihazda düşme yaşıyorsun.
Genel olarak hız düşmesi olmadığı için olsa zaten burada okurdunuz hızlar düştü vb diye adamlarda bireysel olarak senin hızını düşürmeyeceğine göre.
Firma değiştirdiğin zaman çıkış yaptığın cihazda değişmiş olabilir bazı bölgelerde yeni cihazlar var bazılarında yok akşam zamanı düşme yaşayabiliyor kullanıcılar.
Konuşmaları merak ediyorum eğer varsa elinizde atarsanız bakalım bi
-
Türknet vdsl 139,99 tl oldu.Bana 35 mbps de yetiyor.35 mbps comnet vdsl ön ödemeli 69,99 tl.Tam karar verdim online giriş yapacakken geçiş yapınca bağlantı ücreti alınıyormu*Kayseri olunca aktivasyon ücreti ne kadar,
- Kayserideyim kurulum işi nasıl olacak kabloları bırakıp gideceklermi ben nasıl takacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Mayıs 2022; 13:5:14 > -
Geçişlerde hiçbir firmada bağlantı kurulum vb ücret alınmıyor.
Geçiş tamamlanınca yapmanız gereken tek şey kullanıcı adı ve şifreyi modeme yazmanız yeterli.
İyi forumlar
-
türknet hizmet no ile abone no aynı sanırım e devletten ve faturadan buldum giremedim.Mh aradım yoğunmuş site üzerinden canlı destek oda yok isim soy isim mesaj attım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Mayıs 2022; 14:20:59 > -
Türknet destekten yaz hocam hizmet numaranı söylüyorlar yada online işlemlerden teknik bölümüne basınca yazıyor vdsl ise
Arkadaşlar yazlığa internet bağlatmak istiyorum da comnette modem ücreti ne kadar elimde modem yok çünkü (VDSL)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 4 Mayıs 2022; 14:29:3 >
abone no ile aynı değilmi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X