paralı kaçak yollardan aldığın paket server ip tvler sıkıntılı beleş olan inat tv filan yada resmi paralı platform olanlarda bir sorun yok diyebiliyorum açılırsa bizimki deneriz. sorun sezersem beleş olanlarında çok 3 ayda bende tüyerim zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2022; 17:51:7 > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (113. sayfa)

-
-
bende gıbırdan geçtim bakalım 24 saat oldu henüz gelişme yok, gıbır yoğun saatlerde sıkıntı yaratıyordu.
iptv de problem varsa birçok kişi bu yüzden geçmek istemez bunu netleştirmeleri gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 15 Haziran 2022; 17:35:55 > -
Senin iş ne oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende başvuru yaptım bekliyoruz
comnet yanlış anlamış tel hattıyla alakası yokmuş comnet yanlış evrak doldurmuş şimdi tekrar başvurdular firma onayı bekliyor kısmında takılı şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2022; 17:49:42 > -
Hayırlısı bende sözlesmeyi yükledim eksik dediler tekrar yükledim daha bir haberyok bekliyoruz
Benim de geçişim yaklaşık 1 hafta oldu. Şimdilik gayet iyi. Bir arkadaşın referansını kullanıp üye oldum 60 gün 69tl oldu.
İptvde bende smart iptvde problem olmadı. Sadece iptv sağlayıcısının kendi yaptığı uygulama çalışmıyor. Onun da alternatifini buldum problemsiz şuanda.
Benim de gecisim tamamlandi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler sözleşmeyi internet yükleyip ayrıca niye birde kargo ile gönderiyoruz bu ne saçmalık allah
aşkına üstelik birde kargo ücreti de bize aitmiş !!!
-
Biraz önce yine aradım mh'yi benim bulunduğum bölgede bunların kurulum ekibi yokmuş , eleman sadece kabloyu pens ile kutuya çakıp gidecekmiş ondan sonra kabloyu birleştirmek vs bana aitmiş çüşşş !!! ben nerden bulacam dairemin kablosunu resmen FİYASKO !!! artı olarak kurulum ücreti de varmış 89 TL geçiniz
-
çoğu firma istiyor sözleşmeyi neresi saçmalık ha kargolar ateş pahası oldu çoğu firma artık müşteriye yıkıyor.
-
İnternet kutusunda aktivasyon ücreti yok + evrak kargo ücreti de yokmuş ben kararımı verdim internet kutusuna geçiyorum
-
çok yeni bir firma olduğu için doğal bırak sözleşmenin asılını bile istemiyorlar
2 haftaki onceki yorumlarına bakmanı tavsiye ederim insanları çileden çıkardılar şimdi düzeldi anca.
kablo olayında hepsi aynı dairene giden tesisata karışmazlar teknik işlerden anlamıyorsan elektirikçi çağırcan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2022; 11:32:39 > -
Ben önce millenicom ile görüştüm fiber alacaktım , önce sizin binada fiber hizmetimiz yok dediler,komşular süperonline kullanyor deyince durakladı ve adresden tekrar kontrol etti süperonline kendi abonelerine 100 verebiliyoer ama biz 100 veremiyoruz en fazla 24 mbps verebiliyor dedi , bir de bağlantı ücreti varmış.Almaktan vazgeçtim.2.ci olarak comneti inceledim.Kullanıcı yorumlarına baktım.Comnet 35 mbps vdsl aldım.1,5 aydırda memnunum.
Siz bilirsiniz internet kutusu,poyraznet vs pek tavsiye etmiyorlar , kullanıcı yorumlarına bakın hangisi aklınıza yatarsa geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 16 Haziran 2022; 14:20:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başvurum yine rededildi yazıyor türknetin dediğine göre comnet hatalı evrak dolduruyormuş firmaların arasında bir bağlantı yazışma ortamı yok şaka gibi çözülmesi için araya müşterinin girmesi şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2022; 14:45:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X