Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçişlerde hiçbir ücret yok kurulumda yok zaten. Tek sorun evrak göndermek o ücretli ama karşı ödemeli gönderirseniz hizmet sürenizden düşebilirler arkadaşını getir koduyla telafi oluyor işte

• harce74 kullanıcısına yanıt

Geçişte kurulum ücreti yok.Ben dahil çoğu arkadaş ptt kargo ile 24 tl ücretini ödeyerek gönderdi.

• Evrakları PTT den normal mektupla gönderdim 46gr 6.6tl tuttu sıcak fırsatçı ruhu bunu gerektirir.1 haftada gitti:). Yıllık ödemeyi de ziraatle yapıp ücretsiz 4 taksite böldürdum. Bağlantı iyi kopma yok. Gibir net sen bize ne yasatmissin. Önümüzdeki maçlara bakacaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Comnete basvurdugumuzda kurulum evraklari siteye yukledigimizde mi basliyor yoksa kargo ile sozlesme ellerine gecince mi basliyor? Yeni uyelik acmak istiyorum. Kayit olsam hemen kurulum yaparlar mi yoksa sozlesme elimize ulasinca kurulum baslayacak derler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvete A kullanıcısına yanıt

Merhabalar, Evrakları sisteme yüklüyorsunuz daha sonra evraklar kontrol ediliyor ve eğer başka firmadan transfer yapıyorsanız karşı firmadan onay bekliyorlar. Yok eğer yeni hat bağlatıyorsanız önce binadaki telefon kutunuza kablo işaretleniyor ve siz elektrikçiye ücret ödeyip bağlantısını sağlıyorsunuz. Üye olurken indirim kodu kullanmayı da unutmayın. Eğer elinizde kod yoksa özelden yazarsanız paylaşabilirim.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt

Hocam sordugum sorunun net cevabini alamadim. Yeni hat actiracagim. Mesela evraklari bugun yuklesem, islemler hemen basliyor mu, yoksa evraklari kargolayin sonra islemleri baslatalim mi diyecekler?

• alvete A kullanıcısına yanıt

Evrak kargo işlemi, siz belgeleri sisteme yükleyip daha internetiniz sorunsuz açıldıktan sonra 1 hafta içinde göndermeniz gerekiyor. Örneğin benim şuanda internetim açık ama daha belgeleri göndermedim. Pazartesi günü belgeleri göndermeyi düşünüyorum.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim hocam. Ozelden kod yollayin uye oldugumda kullanirim. Haftasonu cagri merkezi calismiyor. Vodafone denilen internete basvurmak gibi bir hata yaptim, internetimi kisitladilar, pazartesiye kadar acmazlarsa basvuru yapicam.

• Internet baglatacagim ama karar veremedim, comneti de duymadım. Nasıldır acaba, bilenler yesillendirse :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • holocoust1903 kullanıcısına yanıt

Genelde fiber kullananlar memnun gözüküyor bende bugün başvurdum

• Halı hazırda Türk Telekom müşterisiyim. 1 ay içinde taahhüdüm bitiyor ve bende comnet e geçmeyi planlıyorum ama bir kaç sorum var forumlarda ve comnetin sayfasında aradım ama bir cevap bulamadım.

Çalışan bir mail server im var. Bilindiği üzere mail serverlerin çalışması için;

1) statik ip. Bunda bir sorun yok Comnet den satın alınabiliyor.

2) reverse dns (ptr kaydı) Türk Telekomdayken bu kayıtları dnsadmin@turktelekom.com.tr adresine mail atarak statik IP adresine Reverse Dns (PTR) kaydı olarak belirtilmiş olan Domain alan adını girilmesini istemiştim. Onlarda gerekli işlemleri yapmışlardı. Comnet de bu nasıl oluyor hiç bir yerde göremedim. Mantıken Comnet Türk Telekom alt yapısını kullandığı için tekrar Türk Telekomdan istemek gerekli diye düşünüyorum. Konu hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

3) Mail Server mail gönderebilmesi için 25 nolu SMTP portunun açık olması şart. Bilindiği gibi bu portu uzun zaman önce Türk Telekom bu portu spamları önlemek için kapatmıştı. Ama müşteri temsilcine telefon açıp mail server için bu portun açık olmasına ihtiyacınız olduğunu belirttiğiniz zaman açıyorlardı. Lütfen yanlış anlamayın burada kast ettiğim modemin portları değil. Bu konuda da hiç bir bilgi bulamadım.

Selamlar.

• vowifi çalışıyor mu comnet'te? vodafone hattım ve turknet bağlantım var, hali hazırda çalışıyor, umarım comnet'te vowifi çalışıyordur.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 18 Haziran 2022; 22:19:29 >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Wowifi İSS ile alakalı değil hocam. GSM operatörleri ile ilgili bir özellik.
    Mevcutta kullanabiliyorsaniz comnete geçince de kullanabilirsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt

cgnat yüzünden sorun çıkabiliyor vowifi bağlantısında. turknet'te bir ara o sorun vardı, kullanıcılar vowifi sorunu var diye geri bildirimde bulununca düzelttiler.

• emre1393 kullanıcısına yanıt

Kesin olarak sorun yaşamazsın diyemem şans işi yaşayan olabiliyor arada. Bende sorun yok

• bazı issler paketin üstünde hız profili tanımlayıp paket hızına kilit atıyor comnette bu yok olmayıncada 35mbps modeme gelip 32-33mbps alıyorsunuz.Bir önceki iss'de bu hız profili 41mbps olunca 35mbps tam olarak alınabiliyordu.Comnette güncellese güzel olur gibi

• bumesrems B kullanıcısına yanıt

Bunu Telekom otomatik yapıyor. Comnette de o hız değerlerini alan var bölgeye göre değişiyor o ve telekomluk iş hadi comnetlik olsa bile öyle bir sistemi ve yetkileri yok

• emrepolat7 E kullanıcısına yanıt

comnet zaten hostingci oldugu icin bu konulara ekstra hakimdir. Arayip direk gorusun

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.