Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahtan beri ttneti arıyorum geçişi onaylasın diye mümkün değil ulaşmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben herhalde bu sabit hattan geçemiycem türknet gıcığı iptal etsede diriliyor sistemde gözüküyormuş işlemler uzadıkça uzuyor türknette sabit hattı olanlar dikkat etsin yalına geçmek bile kurtarmıyor.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• yanlız işin komiği bunlar biribriyle konuşamıyor firmalar arası sorunu problemi müşteriye yıkıyorlar müşterinin çözmesini istiyorlar çok funnyComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Yine sen ulaşmışın türknete ttnete mümkün değil ulasamadım galiba benim geçiş talebinden sonra telefonumu otamatik bekletiyorlar

• ali guler kullanıcısına yanıt

ben komple iptal edicemde türkneti yok verdikleri routerı geri yolla yok aktivasyon ücreti yok boş port streesi hiç çekilmez mecbur turknette kalcaz zaten bunlarada zam gelicek zatende %100 de hadi bir deneylim dedik nasılmış diye kısmet olmadı ama sorunları müşterinin çözmesini beklemek çok komik ciddenComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2022; 19:47:30 >
  • Yeni başvurularda aktivasyon ücreti alınmaktadır. Kurulum ücreti yoktur :)

Kod satışı forumlarda tespit edildiği takdirde hesap kapatmaya kadar cezai işlem uygulayabilirler. Hizmet süresi 180 gün olan kampanyadan yararlanamaz TL ile ödeme yapan filan hiç fark etmiyor hizmet süresi 180 günden fazlayla iş bitmiştir yararlanamıyor

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Sabit hatta bir ücret ödeyeceksin kullanmak istiyorsan birde ayrıyetten comnete ödeyeceksin türknetten geçmeninde bir espirisi yok

faturadan düşüyorlar kullanmıyorsan 10 tl zatende tel hattını full kapama yetenekleri yok,fiberde sabit hattı olanlar comnet ve diğer yalın firmalara geçmeyi denemesin olmuyor kökten kapamanız lazım comnetin bir suçu yok türknetten bilgisizlik yanlış yönlendirme akıyor paçalarından başvurumu iptal ettik iade olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2022; 20:49:10 >
  • Şimdi aradılar benim hatta tanımlı numara varmış ttnet onaylamamış tekrar başa döndük

• Numarayı geçiş formuna yazıp yüklememi istediler

komple iptal edicen hizmeti yalına başvuruyorsan başıma geldi ha onlar şekilsel kapasada olmuyor illa kökünden kapıycan komple net hat ama vdsl se olabilir senin ihitmal 0 değil fiberde 0.

comnet yazmayı kabul etmedi bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Haziran 2022; 18:43:31 >
    Vdls benimki işin enterasanı benim hat yalın fakat numara tanımlamışlar

• Tekrar yükledim bakalım araya haftasonu girdi pazartesi belli olur

Selamlar,

Aynı şekilde benimde telefon hattım vardı. Geçiş formunda türk telekomdaki telefon numaramızı yazdım ve bugün COMNET internetim açıldı. Şuanda sorunsuz kullanıyorum.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Benim faal olarak kullandığım hat yok fakat telekom bir numara atamış

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Vdls mi fibermi

Vdsl. Türknette ne kadar hız ve ping alıyorsam aynısını Comnet'de de alıyorum. Şuanlık memnunum.

• türknet kullanıyorum comnet geçmek için evrak gönderme ücreti ve kurulum ücreti isteniliyor mu ? ve ıp tv olayı kısaca nedir

• Kargo size ait

• harce74 kullanıcısına yanıt
    Geçişte para talebi yok galiba benden birşey taleb etmediler

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.