< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (114. sayfa)

-
-
ben herhalde bu sabit hattan geçemiycem türknet gıcığı iptal etsede diriliyor sistemde gözüküyormuş işlemler uzadıkça uzuyor türknette sabit hattı olanlar dikkat etsin yalına geçmek bile kurtarmıyor.
-
yanlız işin komiği bunlar biribriyle konuşamıyor firmalar arası sorunu problemi müşteriye yıkıyorlar müşterinin çözmesini istiyorlar çok funny
-
Yine sen ulaşmışın türknete ttnete mümkün değil ulasamadım galiba benim geçiş talebinden sonra telefonumu otamatik bekletiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben komple iptal edicemde türkneti yok verdikleri routerı geri yolla yok aktivasyon ücreti yok boş port streesi hiç çekilmez mecbur turknette kalcaz zaten bunlarada zam gelicek zatende %100 de hadi bir deneylim dedik nasılmış diye kısmet olmadı ama sorunları müşterinin çözmesini beklemek çok komik cidden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2022; 19:47:30 > -
-
Sabit hatta bir ücret ödeyeceksin kullanmak istiyorsan birde ayrıyetten comnete ödeyeceksin türknetten geçmeninde bir espirisi yok
faturadan düşüyorlar kullanmıyorsan 10 tl zatende tel hattını full kapama yetenekleri yok,fiberde sabit hattı olanlar comnet ve diğer yalın firmalara geçmeyi denemesin olmuyor kökten kapamanız lazım comnetin bir suçu yok türknetten bilgisizlik yanlış yönlendirme akıyor paçalarından başvurumu iptal ettik iade olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2022; 20:49:10 > -
Şimdi aradılar benim hatta tanımlı numara varmış ttnet onaylamamış tekrar başa döndük
Numarayı geçiş formuna yazıp yüklememi istediler
komple iptal edicen hizmeti yalına başvuruyorsan başıma geldi ha onlar şekilsel kapasada olmuyor illa kökünden kapıycan komple net hat ama vdsl se olabilir senin ihitmal 0 değil fiberde 0.
comnet yazmayı kabul etmedi bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Haziran 2022; 18:43:31 > -
Vdls benimki işin enterasanı benim hat yalın fakat numara tanımlamışlar
Tekrar yükledim bakalım araya haftasonu girdi pazartesi belli olur
Selamlar,
Aynı şekilde benimde telefon hattım vardı. Geçiş formunda türk telekomdaki telefon numaramızı yazdım ve bugün COMNET internetim açıldı. Şuanda sorunsuz kullanıyorum.
-
Benim faal olarak kullandığım hat yok fakat telekom bir numara atamış
Vdls mi fibermi
Vdsl. Türknette ne kadar hız ve ping alıyorsam aynısını Comnet'de de alıyorum. Şuanlık memnunum.
-
türknet kullanıyorum comnet geçmek için evrak gönderme ücreti ve kurulum ücreti isteniliyor mu ? ve ıp tv olayı kısaca nedir
-
Kargo size ait
Geçişte para talebi yok galiba benden birşey taleb etmediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X