Yüzbaşı
21 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 112 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar 25-35 bin tl arasında araç arıyorum , aradığım özellikler masrafı fazla olmayacak ve elden çıkartması kolay olacak, 150 bin km ye kadar tercihim aşıyorsa da çok fazla aşmasın. Otomatik manuel hiç farketmez.
Arkadaş bu ekran kartını almayı düşünyorum bi sorunu felan varmıdır.Sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar Amd Ryzen r5 1600 işlemcim , Gigabyte Ga-ab350m-gaming 3 Amd Ram Tavsiyesi anakartım var. Bu işlemci ve anakart için uyumlu ram önerilerinizi bekliyorum. 3000 mhz ram tavsiye ederseniz sevinirim , malum özellikle ryzen işlemciler için mhz değeri önem kazanıyor.
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi sarı olanları almış bulunmaktayım.Sıfırdan sistem topluyorum , sistemin uyumluluğu , parçaların f/p kalitesi üzerindeki yorumlarınızı bekliyorum. Her ürün için 50-60 TL gibi düşük bir toleransım olduğu için tavsiyelerinizi bu doğrultuda yaparsanız sevinirim. Sistemde SSD yok daha sonra eklemeyi düşünüyorum, sıcak fırsatları kovalıyorum diyebilirim Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar kendime uzun vadede Tasarım , analiz ve oyun oynayabileceğim yeni bir sistem toplamak istiyorum.Monitör Hariç sistem önerilerinizi bekliyorum. Anakart olarak 64 gb ram'e kadar destekli olması tercihimdir. Oyunlarda grafik çok yüksek performans önemli değil GTX 1050 , 1050 Ti gibi ekran kartları yeterli olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar televizyon ekranı böyle oldu televizyon açlıyor tekrar kapanıyor 6 yıllık lg plazma tv ne yapmalıyım tv yapılırmı?Ne kadar tutar acaba tahmini?
Arkadaşlar yeni eve taşındım ve evde üstünde superonline fiber optik yazan bi kablo var binanın içindede superonline fiber kutusu var bu kablo biraz degişik ilk defa görüyorum sizce superonline bağlatmalımıyım.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
PS4
Takım
Beşiktaş
Notebook
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 571
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 3.454 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.