Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bildiğimiz klasik telefon hattı. 40 küsur lira ödüyorum Telekoma. Zaten sabit telefon hattı, alındığından beri Türk Telekomdan başka bir yere taşınmadı.

İnternet içinse bir çok ISS kullandım. Altyapı aynı olduğu için hizmet kalitesinde değişen pek bir şey olmuyor. Ben de birkaç senede bir hangisi uygunsa ona geçiyorum.

Muhtemelen bir sıkıntı olmayacak ama durup dururken sabit telefon hattının kapanmasını da istemem.

Bu arada "Abonenin İşletmeci Değiştirmesi için Talep Formu"nda;

"DSL/Fiber İnternet Hizmeti Alınan Telefon Numarası" diye bir bölüm var. Buraya sabit telefon numarasını yazmak zorundayız.

Bundan dolayı yazmıştım sabit telefon numarasın. Yoksa sabit telefon için operatör değiştirmek gibi bir düşüncem yok.

• std350 S kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152972983

sabit telefon hattı kapansada o numara size ait 1 yıl duruyor ( ama milletvekili dayısı olan, yandaşı, tanışı olan satın alır muhtemelen)

en kolayı en yakın telekom a gitmek. yada arayıp önden bilgi edinmek. Eski bildiklerimiz veya söylenenler yanıltıcı olabilir. Eskiden mecbur olan durumlar , zorunlu olan durumlar jet hızıyla değişiyor.

40 tl lik telefona ayrı fatura ödüyorsan sabit ücretli kapanmaz kapananlar voip teknoloji 5 -10 tl ye 100-1000 dk alanlar aynı faturada gelenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2022; 12:49:37 >
  • Ben Telekomla görüşüp sonrasında başvurumu tamamlayayım en iyisi.

Çok teşekkür ederim bilgi veren herkese.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

ÖN ÖDEMELİ HATLARDA HAKSIZ ÜCRET İADE EDİLMEK ZORUNDA

Ne demek ödemeyi iade edemez? bir kaç kişi yazılı olarak BTK'ya şikayet etsin hem iadeyi tıpış tıpış yapar hem de büyük cezalar yer bu firma ve sonu da böyle olacak bu firmanın. Kafasına göre hat iptal etmek, kullanılmayan hizmetin ücret iadesini yapmamak nasıl bir akıl tutulmasıdır? sanki Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına değil de kendi kanunlarını koymuş gibi kafasına estiği gibi takılıyor Comnet. Yakında çok büyük cezalar yer bu firma aşağıda görüldüğü gibi idari yaptırımı var..

Ön ödemeli hatlarda ise iade edilecek tutarlar, varsa işletmecinin aboneden alacağından mahsup edilecek. Mahsuplaşma sonrası kalan tutar, talep edilmesi halinde, aboneye nakit iade edilecek.

BTK tarafından işletmecilerin tüketicilerden haksız olarak ücret tahsil ettiğinin tespit edilmesi ve bu ücretlerin abonelere iade edilmesine yönelik Kurul tarafından karar verilmesi halinde idari yaptırım uygulama hakkı saklı kalmak kaydıyla, söz konusu tutarlar vatandaşlara iade edecek. İşletmeciler, söz konusu iadeyi alacak aboneleri, kısa mesaj, elektronik posta, arama, sesli yanıt sistemi veya faturalar üzerinden ücretsiz olarak bilgilendirecek.

Burada kanun maddesi var:

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

kardeşim sen telefona ayrı fatura ödüyorsan telekoma kapanması imkansız nette istediğin firmaya geç.

seninki analog sabit ücretli telefon.

• dincsor D kullanıcısına yanıt

hiç bir firma vermiyor. sadece comet değil 2 sekil alıyon.

1. dava açıyon evine bilirkişi geliyor hizmetin sorunlu veya bozuk olduğunu raporluyor davayı kazanıyon.
    2. firma batıyor yada seni banlıyor yine vermiyorsa ücreti dava ile alıyon. (tabi yurtdışına tüymedilerseComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI )

yani dava açmadan alman inkansız ay ben tipini beğenmedim,yok yurdışına taşıncam gibi nedenlerle thh de sizi haklı bulmuyor para operatörde kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2022; 13:1:0 >

Yukarıdaki kanun maddesini yazıp E-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurulursa kesin sonuç alınır. Ayrıca şikayet yazılı olarak BTK'ya ulaşırsa idari yaptırım yapılır. Comnet köpeksiz köy bulmuş, değneksiz geziyor Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

o ciklet gibi bir madee ordada kusurlu sorunlu omalı demeye getiriyor ama pek çözememişsin istersen dene bakalım eften püften nedenlerle alıcanmı dava bile en az 6 ay sürüyorComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI ,bu konuda deneyimli biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2022; 13:11:57 >

Çiklet gibi madde olmaz Kanun, kanundur ben Vodafone'dan bu şekilde iademi aldım hakkını arasın herkes öyle ben yaptım oldu bitti ye getirmesin kimse.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

1 Hafta bekledim şansa verdikleri sürenin sonunda geldi tt ekibi. Kablo çekti ama bina girişindeki kutuda sorun çıktı. "Ankastre uygun değil" diyip bağlantıyı reddetti.

turk telekom ekipleri kendi altyapısını bir türlü açamadı. comnette de 1 defa dönüş oldu başka olmadı.

• Zaris kullanıcısına yanıt

sözleşmeyi incelerseniz eger hata olur ve tt ekibi bizden kaynaklandıgını söylerse 30 tl bize fatura edeceklerini felan yazmışlar.

sözleşmeleri okuyunca insan bi neden üye olayımki diyor.

"Altyapı sağlayıcısından kaynaklı olmayan kesintilerde Comnet’e yapılan Hatalı Arıza bildirimlerinden dolayı Comnet’e yansıtılan ücreti Comnet Abone’den talep edebilecektir. 9.7. Hatalı arıza bildirim ücreti 30,00-TL’dir. Belirtilen fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Comnet belirtilen fiyatlar üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir"

"BTK tarafından işletmecilerin tüketicilerden haksız olarak ücret tahsil ettiğinin tespit edilmesi "

bu madde kusur aramadır haksız alındığını kusurlu hizmet aldığını yada hiç hizmet almadığını ispat edicen yargıda, yok oyunlarda ms nem yüksek ping alıyomla olmaz ,evine bilirkişi geldiğinde telefon hattını incelt snr düşür sık sık kopmasını sağla belki yerlerComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI oda aylarca sürecek bir macera zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2022; 13:52:56 >
  • Ben 35lik paket aldım şimdi 100e geçmek istiyoeum. 1 ay normal 1 ay referans hediyem var. Bana yükseltmek için 198 tl fark çıkarıyorlar. Temsilcilere derdimi anlatamadım. Aptallar mı ne? Bunu çözen var mı ? 60 günüm kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu comnet niye zırt pırt router değiştiryor bilen varmı halen telekomdamı?

hala telekomda. destek kaydıma bugun cevap vermişler.

ben ping yüksek sayfalar yavaş açılıyor diye kayıt açmıştım. 102mbps internet hızınız mevcut sorun yok yazmışlar.

• Turknetten geçmeyi planlıyorum.
    Arkadaşlar Comnet ip TV kullanmada sorun yaratıyor mu?
    Deneyimi olan arkadaşlar lütfen yazabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.