Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ip tv direk banlıyorlar.

• Arkadaşlar 3-4 gün dür akşam saat 9 dan sonra hiç bir siteye giremiyorum. Şu an bu mesajı cepten LTE den yazıyorum sorun ne olabilir.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 8 Haziran 2022; 22:17:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Reklam engelleyiciyi devre dışı bırakır mısınız eğer varsa modemde aktif ise

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Bende de 2 gündür @MALİ MÜŞAVİR sizdeki gibi sorun vardı.Ramazan beye teşekkür ederim. Modemden reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca ilginç bir şekilde düzeldi.1 aydır comnette açık ,2 gündürde gündüzleri sorunsuz kullanıyorum.İnşallah geçici bir sorundur. Çözümünü bulurlar.Kullandığım cihazlarda reklam çıkmıyordu çok iyi oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Haziran 2022; 23:42:43 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Hangisi reklam engelleyici 2 numaramı.

• Oduncu28 kullanıcısına yanıt

Ben de Turknetten geçiş yaptım. İp tv de herhangi bir kısıtlama olmadı.

• tekniking kullanıcısına yanıt

ohaa , o zaman beş krş vermem , onlara ne iptv'den Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• helsloot kullanıcısına yanıt

hocam ben de herhangi bir sıkıntı yok. sorunsuz kullanıyorum.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

2 numara olabilir akşam 21-23 arası sorun olduğunda hangisi internette sorun çıkarıyorsa tek tek kapatıp açıp deneyebilirsiniz.

Benim modemde böyle kapalı yapınca düzeliyor açık yapınca net çok yavaşlıyor veya tüm gidiyor.

• Oduncu28 kullanıcısına yanıt
    Simdilik bir sikinti yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçiş yaparken evrakları sisteme yüklememiz yetiyor mu. Kargo ya vermeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkanax X kullanıcısına yanıt

Islak imzalı evrakların firmaya ayrıca iletilmesi gerekli.

• Aynı sorun bendede var akşamları internet gidiyor keenetic model modemde reklam engelli kullanıyorum akşam reklamsız deneyeceğim ama bir bağlantı kuramıyorum önceki sağlayıcıyla hiç bir sorun yaşamamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehsar kullanıcısına yanıt

Keenetic bölümüne aşağıdaki mesajı yazıdım.Sorun kısa sürede düzelirse iyi olacak.

merhaba extra dsl modem de adguard  açık reklam yok seçili kullanıyorum.Türknetten comnete geçtim.1 aydır adguard dns si ücretsiz olduğu ve işimi gördüğü için aynı şekilde kullanıyordum.Kullandığım cihazlarda reklam çıkmıyordu ,çok iyi oluyordu.2 gündür adguard  dns açıkken akşamları 21-23 net çok yavaşlıyor internet sayfaları bile açamıyor veya tüm gidiyor.Dün bir arkadaş adguard dsn si kapamamı istedi.Düzeldi.Sorun adguard dns sin açık olması imiş.Sorun comnete kaynaklımı?Bizim modemde yapabileceğim extra bir şey varmı?Çözümü hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

• xkanax X kullanıcısına yanıt

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

nextdns adguraddan daha stabil ms ping daha az onu kullanın.

• Bunu direk ttnette olduğu gibi reklam felan önemli değil oyun felanda istemez stabil kullanamazmıyız bu işlerden anlamam yoksa geçmicem ttnin 16 sına devam edeceğiz

• ali guler kullanıcısına yanıt

bir kendi routerı bir telekomun roterını kullanması sıkıntı telekomunkini kullanınca belli pingleri artıyor ,yasaklı siteler açılmıyor filan firma niye boyle firma yanar döner ilginç.

sıradan kullanıcı pek sezmez pingler yülsek olduğunda sayfalar hafif geç açılır bir o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2022; 13:33:3 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Tamam ben sıradan kullanıcının ta kendisiyim ayda kullanılan veri 100..150 gb arası

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.