ip tv direk banlıyorlar. |
Bende de 2 gündür @MALİ MÜŞAVİR sizdeki gibi sorun vardı.Ramazan beye teşekkür ederim. Modemden reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca ilginç bir şekilde düzeldi.1 aydır comnette açık ,2 gündürde gündüzleri sorunsuz kullanıyorum.İnşallah geçici bir sorundur. Çözümünü bulurlar.Kullandığım cihazlarda reklam çıkmıyordu çok iyi oluyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Haziran 2022; 23:42:43 > |
|
Ben de Turknetten geçiş yaptım. İp tv de herhangi bir kısıtlama olmadı. |
|
hocam ben de herhangi bir sıkıntı yok. sorunsuz kullanıyorum. |
2 numara olabilir akşam 21-23 arası sorun olduğunda hangisi internette sorun çıkarıyorsa tek tek kapatıp açıp deneyebilirsiniz. Benim modemde böyle kapalı yapınca düzeliyor açık yapınca net çok yavaşlıyor veya tüm gidiyor. ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Islak imzalı evrakların firmaya ayrıca iletilmesi gerekli. |
|
![]() Keenetic bölümüne aşağıdaki mesajı yazıdım.Sorun kısa sürede düzelirse iyi olacak. merhaba extra dsl modem de adguard açık reklam yok seçili kullanıyorum.Türknetten comnete geçtim.1 aydır adguard dns si ücretsiz olduğu ve işimi gördüğü için aynı şekilde kullanıyordum.Kullandığım cihazlarda reklam çıkmıyordu ,çok iyi oluyordu.2 gündür adguard dns açıkken akşamları 21-23 net çok yavaşlıyor internet sayfaları bile açamıyor veya tüm gidiyor.Dün bir arkadaş adguard dsn si kapamamı istedi.Düzeldi.Sorun adguard dns sin açık olması imiş.Sorun comnete kaynaklımı?Bizim modemde yapabileceğim extra bir şey varmı?Çözümü hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. |
Saygı ve Sevgilerimle ...
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
nextdns adguraddan daha stabil ms ping daha az onu kullanın. |
|
bir kendi routerı bir telekomun roterını kullanması sıkıntı telekomunkini kullanınca belli pingleri artıyor ,yasaklı siteler açılmıyor filan firma niye boyle firma yanar döner ilginç. sıradan kullanıcı pek sezmez pingler yülsek olduğunda sayfalar hafif geç açılır bir o. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2022; 13:33:3 > |
|