ip tv direk banlıyorlar. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (107. sayfa)

-
-
-
Reklam engelleyiciyi devre dışı bırakır mısınız eğer varsa modemde aktif ise
-
Bende de 2 gündür @MALİ MÜŞAVİR sizdeki gibi sorun vardı.Ramazan beye teşekkür ederim. Modemden reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca ilginç bir şekilde düzeldi.1 aydır comnette açık ,2 gündürde gündüzleri sorunsuz kullanıyorum.İnşallah geçici bir sorundur. Çözümünü bulurlar.Kullandığım cihazlarda reklam çıkmıyordu çok iyi oluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Haziran 2022; 23:42:43 > -
-
Ben de Turknetten geçiş yaptım. İp tv de herhangi bir kısıtlama olmadı.
-
ohaa , o zaman beş krş vermem , onlara ne iptv'den
-
hocam ben de herhangi bir sıkıntı yok. sorunsuz kullanıyorum.
-
-
Simdilik bir sikinti yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçiş yaparken evrakları sisteme yüklememiz yetiyor mu. Kargo ya vermeden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Islak imzalı evrakların firmaya ayrıca iletilmesi gerekli.
-
Aynı sorun bendede var akşamları internet gidiyor keenetic model modemde reklam engelli kullanıyorum akşam reklamsız deneyeceğim ama bir bağlantı kuramıyorum önceki sağlayıcıyla hiç bir sorun yaşamamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
burda ayrıntılı yazdım.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152972109
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/152972164
vede ucuz kargo çözümleri:
-
nextdns adguraddan daha stabil ms ping daha az onu kullanın.
-
Bunu direk ttnette olduğu gibi reklam felan önemli değil oyun felanda istemez stabil kullanamazmıyız bu işlerden anlamam yoksa geçmicem ttnin 16 sına devam edeceğiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir kendi routerı bir telekomun roterını kullanması sıkıntı telekomunkini kullanınca belli pingleri artıyor ,yasaklı siteler açılmıyor filan firma niye boyle firma yanar döner ilginç.
sıradan kullanıcı pek sezmez pingler yülsek olduğunda sayfalar hafif geç açılır bir o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2022; 13:33:3 > -
Tamam ben sıradan kullanıcının ta kendisiyim ayda kullanılan veri 100..150 gb arası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X