Şimdi Ara

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
0
Favori
11.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DAHA BUGÜN GÖRDÜM BU ŞİDDET OLAYLARI KOLAY KOLAY BİTMEZ

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Bizdeki sözde hayvansever tayfa sokakta hayvan olması gerekir diyor.

Onların alanlarını işgal etmişiz. O zaman sokakta kurt gezsin çakal gezsin geyik gezsin çita puma kaplan aslan gezsin...

Sokakta neden sırtlan yok ?

Öyle boş beleş tipler mama fabrikalarının verdiği para ile hayvanseverlik pozu veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Bunların alayı boş beleş insanlar... Ya diğer insanlarla problemli psikolojik olarak trawma yaşayıp hayvanları ilah gibi gören tayfa.... Ailesizlik , sevgisizlik nedeniyle insan yerine hayvanı tercih eden güruh....

Şu video yu izleyip köpeğin yattığı yerden neden geçiyormuş , başka yoldan gitseymiş diyen embesiller var bu dünyada... Neymiş hayvanların alanlarını işgal etmişiz... Hadi laaaannnnn İnsan bu sistemdeki en yukarıdaki varlıktır , insan olmasa o köpekler vs vs yok olup gider...

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)ERKUS TVyoutube
    İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde kaldırımda yürüyen Ekrem Binak, yerde yatan sokak köpeğinin yanında havlamasıyla paniğe kapılıp yola atladı. O sırada yoldan geçen kamyon, Binak’a çarptı. YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR Kaza sonucu ağır yaralanan Binak, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yaşanan feci kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
    https://www.youtube.com/watch?v=hdBegt-34dI
    Köpek kurttan evcilleştirme.

İnsanlar sakin zararsız kurtları evcilleştirmis.
    Köken olarak kurt zaten saldırgan bir de farklı türleri karıştırıp iyice canavar yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafımda pitbull görsem çok çok büyük bir ihtimalle öldürürüm. Besleyen sahibine laf anlatamazsın, polis vs zaten müdahale etmiyor. Çocuğumu öldüreceği günü beklemektense direkt öldürmek daha mantıklı. Konuya atılan silahla vurma videosuna bakın ve sahiplerinin nasıl bir mantığa sahip olduğunu görün. "Köpek ısırmadı ki, niye öldürdün!!!" diyor ciddi ciddi Polis meselesine gelince, pitbull gördüğünüzde ihbar yapın ve polis ekibinin gelmesini bekleyin. 10 kişiden 9'u polisin gelmediğini görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlerken içim tuhaf oldu ya.:(

hayvansever biriyim ama artık devlet acil karar alarak bu tür saldırgan hayvanların bakılmasını ,ülkeye sokulmasını yasaklaması gerekir

• snowtger kullanıcısına yanıt

Bunu taşımak sıkıntı olabilir. TCK 6136 da genel bir tarif yok taşınması yasak bıçak vs araçlar için ama Vıctorinox tarzı combo çakılar ya da multitool adı verilen çakı türlerini taşırsanız bir soun çıkmaz büyük ihtimalle...

• kızın babasıyla röportaj yapılmış

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)
    Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)TRT Haber Canlıtwitter
    ““Sonuna kadar şikayetçiyim. Adaletin yerini bulmasını istiyorum.” Gaziantep’te 2 pitbullun saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, @trthaber’e konuştu. https://t.co/mYbDaXR63L https://t.co/pBTjPjJs7Y”
    https://twitter.com/trthabercanli/status/1474339073372340225?s=20
  • Küçük kardeşime geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda iyileşir..
    Açıklama yapıldı orda saldıran köpek kurt kırması bir köpek imiş.. yani pitbull değil..

Yıllardır bu tip haberler oldukça hep aynı laflar dönüyor ve mevzu köpek üstünde dönüyor .. pitbull dediğinde yüzlerce köpek ırkından biridir normal bir köpektir.. normal beslersen eğitirsen bir kaniş gibi oyuncu sevecen olur saldırgan yetiştirirsen saldırgan olur.. sen sorunu köpeğe yüklersen sorunun üstünü örtersin sorunu görmezden gelirsin.. o köpeği o hale getiren sahipleri..
    Köpeği elinden al haftaya gider yenisini bulur yetiştirir .. ne oldu sorun çözüldü mü hayır.. Adamın umrundamı köpek gitmiş hemen yenisini alır.. sorun bunları saldırgan yetiştiren insanlarda esas bu insanlara cezalar verilmeli..

Ama burda normal yetiştiren le saldırgan yetiştiren insanları da ayırt etmeli bugün Türkiyede bazı ünlüller bazı ünlü iş adamlarının pitbull ları var hatta hayvanları ile resmlerini instegram koyuyorlar normal kaniş köpeği gibi uysal yetiştirenler var.. parkta çay içerken pitbull olup gezdiren arkadaşlar vardı biraz sohbet etmiştik mesleğiniz ne demiştim polisiz abi demişti yani her kesimden insan var... saldırgan olmadan yetiştiriyorlar bunu ayırt etmek lazım.. Herkesi aynı kefeye koyamassınız..

Yasaklı ırklar kanunu da bakmaya izin veriyor sadece belli kuralları var zincir tasma ile gezdirilmesi ağızlık takılması üretmemek çoğaltmamak kimseye hediye vermemek falan filan..
    Yani etliye sütlüye karışmamış kimseye bulaşmamış hiç bir olayı olmayan kaniş gibi uysal kendi halinde bakılmış bir pitbull adam zinciri ağızlığıyla gezdiriyorsa kimse bir şey diyemez yapamaz ona..
    Böyle insanlar da çokca var ben çok görüyorum..

Birde her hayvanı pitbull zannetme gibi bir olmayımız var ülkece .
    Ben buna çok şahit oldum kadın french Bulldog görüyor ayy pitbull diyor ablacım bunun neyi pitbull diyor sahibi ne biliyim çok beziyor diyor.. boxer görüyor pitbull diyor kurt kırmaları görüyor pitbull diyor ben Jack Russell yavru pitbull dimi diyen gördüm..

Tekrar ediyim bir köpeği nasıl yetiştirisen öyle olur kanişi al psikopat yetiştir tam vahşi olur pitbull al severek şımarık yetiştir tam bir kaniş olur.. iş onu yetiştiren insanda biter.. Hiç bir köpek anasının karnından vahşi doğmaz.. ben ne pitbullar gördüm şımarık sevgi manyağı gram saldırganlığı olmayan sahibinin 3 yaşındaki çocuğu ile altlı üstlü oynuyordu çocuk kulağını çekiyor üstüne çıkıyor..

Tekrardan kardeşime çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..

• Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)Husky Abroadyoutube
    Pitbull jumps fence and attacks beagle while owner takes it for a walk. Police arrive and tase the pit bull and finally lets the poor beagle go.
    https://www.youtube.com/watch?v=NFNQgCYFwAw

Evet hayvan ayrımcılığının temelinde sevgi ve ilgi problemleri yatmakta. Aslında hayvanı düşünmüyoruz, insanlardan sevgisizlik gördüğümüz için diğer canlı yani hayvan alemine yapışıp onları yanımızda esir tutarak sahte bir ilgi oyunu oynuyoruz. Bizi reddedebilecek akılları ve özgür iradeleri olmadığı için onları sömürme ve oramıza buramıza sürterek temas halinde tutmaya çalışıyoruz. Ben de lafı açılınca hep bunu belirtirim hayvanseverlik muhabbetlerinde ama o durumda olan insan haliyle bunu kabul etmiyor. Hayvana öncelik veren ve meyilli insanlar derin travmalar taşıyan kişilerdir ki bu doğal bir şey, ama hayvanları kullanan ve özgür bırakmayan tipler sadece bu kesim.

• Yav bu hayvan saldırgan bir hayvan, karakterin bir kısmı doğuştan kodlu gelir, eğitimle bir yere kadar varabilirsin, sahibini yiyen zibil gibi kedigil var
    Şu hayvanlar istediğin gibi eğit, pıtırcık yapamazsın. Yukarıdaki videoda, ABD polisi iki kere taserla vuruyor bana mısın demiyor, yıkılmıyor hayvan ki tek atışıyla ölen insanlar var

• Kod falan yok aynı resmin sana kanişini bulurum golden nını bulurum internette YouTube da orda burda bir şeyler aratıp koyup imalara gerek yok..

Ben iki tane k9 besledim alman kurdu zamanında..

Bunu ana konunun merkezi dışında yazıyorum emin ol şu pitbulları iyi eğitimli k9 duvara çalar ..

Naziler tankları havaya uçurmak için canlı bomba olarak kullanırdı k9 ları..

Polis teşkilatları dünyada askeri birlikler hem savunma hem arama kurtarma hem park polisleri özellikle Amerika'da saldırı kendini korumak için kullanır alman kurtlarını.. pitbull bu açıdan çok makbul bir hayvan olsa onu kullanırlardı... Ben bu yaşıma kadar yüzlerce şeker gibi kaniş gibi uysal oyuncu şımarık pitbull gördüm kediyle oynıyan çocukla oynayan.. altını kalın kalın yazıyorum bu konunun dışında yazıyorum zaten bu konuda açıklama yaptılar.pitbull değil ordaki kurt kırması saldırmış yavrucağa tekrardan çok geçmiş olsun kardeşime...

pitbull çok magazinsel oldu pitbull ahım şahım bir köpek değil köpek ırkları arasında ondan çok çok.daha tehlikeli ırklar var ve bunların bazıları yasaklı ırklar içinde bile değil ..

Burda derdim pitbull falanda değil sadece her pitbull haberinde sahiplerini es geçip umursamayıp direk sadece köpekleri suçlayan insanlar.. köpek sahibinden ne görürse nasıl eğitim alırsa öyle.davranır öyle.büyür..

Her pitbull konusunda sahipler hep görmezden geliniyor...

Zaten bu pitbull denen köpekler bakıcı köpeğidir... nanny dog diye aratırsanız Google da bu köpeğin Amerika'da vahşi batı zamanı 1700-1800 yıllarda siyah beyaz resimleri vardır..

Amerika'da çiftçi tarlaya yada hayvanları gezdirmeye götürdüğünde bu köpekleri evde çocukların başına gerek eşkiyadan korumak gerek vahşi hayvanlardan korumak için bırakırlarmış..

Kısaca iş eğitime bakar.. çoluk çocuk ehliyetsiz tipler alıyor bu hayvanları daha kendi akılları oturmamış çoğunun hayvanı ufak yaşda saldırganlaştırıyorlar sorun insanda .. o adamın elinden o köpeği al hiç bir şey değişmez 3 gün sonra gider başka bir yavvru bulur kaldığı yerden devam.. insanlarda hayvanı suçlamaya devam eder.. o yüzden sıkıntı bunları saldırgan yetiştiren insanlarda.. düzgün bakanlara lafım yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 24 Aralık 2021; 20:24:8 >

• Pitbull besleyen insanlar malesef toplumun bağırsaklarıdır. El kadar çocuklar neler yaşadı şunlar yüzünden Allah belanızı versin sizin ya.

• daha durun 2030 da falan belki anca yasaklarlar bu lanet hayvanı

• Gerçekten söylenmesine rağmen dikkat edilmeyen köpeklerin genel sorunu, çok çok üzücü umarım tez zamanda şifalara kavuşur yavrucak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Köpekleri sahiplenen yok olan kıza oldu bu kanunlarla çabuk çıkarlar
    Hayvan hakkı derneği nerde hiç bir hayvanın hayati heleki bir çocuğun hayatından önemli değildir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.