Şimdi Ara

Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
8.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim soruma cevap vermeden sana cevap vermem,yukardada dedim treyturop senmisin ? yada hangi ismini kullanıyorsun ve neden halen forumu trollemeye devam ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC918CAF3 -- 1 Kasım 2023; 9:10:2 >
  • sana cevap vermem bu saatten sonra soruma karşılık vermediğin için KUDUR Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) 

• Mertcanozmen kullanıcısına yanıt

mertcan nıye yukarıdakı sorulara cevap veremeden kaçtın?

Bedirhan usta demişim orda kıvırıp onu görmemeze gelip baglıcadakı Pılot garage Oto ekspertizi tanımıyorum demiş ama bedirhan ustayla alakalı bişey dememiş . Motor vs ne durumda oldugunu onlar biliyor benım soylememe gerek yok, adamlar tarcanlar vs gibi bilirkişi seviyesinde uzman kişiler oto galeri değil yani :)

Neden Paşaoğlu Aral Service'de yeni yaptıgı enjektor hemen sanayıden cıkınca bozuldugu sonra tekrar 2. kere enjektor parası aldıgını, neden turbo hortumdan dıye yalan soyleyıp yenı yaptıkları turbonun da bozuk cıktıgını, neden contadan yag kacırıyor contalar yenılenecek cok masraf diye yalan söyleyip yag cubugunun ordan gelen yağı baska ustanın gorup kacak yok abı demesıyle bu ve benzeri birsuru yalan dolan oldugu halde neden motor km sı yuksek algısıyla sadece 1,2,3 burdan yürüdüğünü sorar mısın?

Çünkü hep aynı seylerı soyluyor servise sorunsuz giren aracın kullanılamaz hale gelip sureklı servise defalarca girip cıktıgıyla ilgili hiç yorum yapamıyor. Araca 4500 dolar civarı para harcandığını bobinlere, soketlere, hortumlara , enjektorlere, turboya, radyatöre kadar değiştiği halde

parası alındı , aracla 100lerce km test yapıp cihaza baglanarak log alındıgı halde saglıklı diye bana teslim edildiği halde 7-8 defa 6 ay boyunca aracın sanayıde oldugunu ve sürekli yalan dolan söylenerek beni oyaladıklarının hakkında neden tek bir yorum yok?

YUKARDA CEVAP ALAMADIGIM SORULARIDA TEKRAR YAZIYORUM COPY PASTE:

"Hayır kapak yapıldı yada motor açılınca gorulduki kapakta sorun yok sorun olmayan şeyi tekrar yapmadı belki nerden biliyorsun kafadan uyduruyorsun. Faruk ustaya sormak çok kolay bunları. Senin setup yapıldıktan sonra yaptığınız enjektör bozuldu, su eksiltmeyen araba su eksiltti, hiç arıza yaşamayan araba her 4. Vitese takıp gaza bastığımda hata verdi stop etti vs vs hepsini yazdım. Ama sen km buydu kapak çatlamış diye konuyu hep ortpas etme derdine düşüyorsun farkindamisin. Orda da senin ustan ayrıca radyatörü değiştirince su eksiltme kesilmedi bana su doldurma yerindeki plastik kapak kaciriyo şu an parça yok parça gelince takarız diye tekrar yalan söyledi beni yolladi. Ama sen buraya gelip şu eksiltme sorunun kesilmiş diye hala yalan söylemeye devam ettin. Nedeni ne bu yalanların?"

"Hiç alakası yok konya turkuaz oto Faruk usta herkes bilir öyle alalede ustalar değil bunlar haberin olsun biraz ustalara saygın olsun. Tanimadigin adamlarla da tanış bak forumda 100 tane adamla tanışacak zamanım var sasmaza 3 km mesafede pilot garage bağlıca Semih bey git çay kahve ic aracın ustasida Bedirhan seni çok iyi taniyormus haberin olsun onlara konusabilirsin ama onun adını ağzına almadın şimdi nedense.

Bu araç hiçbir arıza ışığı yakması, hiçbir şu eksiltmedi uzun yol gitti 800 km'ye yakın ankara finikeye kadar gitti sizin servise girdi ve sonra olanları anlattım. Sen olayı motor km si yüksek demeye getirdin ama senin ustan yaparız şıkır şıkır binersin buna diye beni ikna etti. Yani bana senin dediğin gibi bu blok eski boşver başka blok alalım demedi o zaman senin ustan bunu bile bile yeniden setup yapıp bizi kasıtlı olarak dolandırdı mi bunu mu demek istiyorsun?"

"Niye sonra goturdugum usta senin abilerinin ustası gibi bana selenoid valfi, hortumdan dolayı arıza veriyor demiyorda onlara bakıp bunlarla alakası yok turboda sorun çıktı diye geliyor doğruyu söylüyor, niye radyatör de delik var diyip radyatörü değiştirince sorun çözüldü diye yalan söylemiyorda sorun silindir kapağı çıkıyor?, Neden contalar değişecek yağı ordan damlatiyor demiyorda abi sadece yağ çubuğunun altındaki yer yerinden çıkmış onu yerine oturttum yağ damlatma yok heryer sağlam diye senin abilerinin ustalarının her söylediği başka servise gidince yalan olduğu ortaya çıkıyor?

• Hiçbir DH lı bu kadar uzun yazıyı okumaz. Kısaca ne olduğunu yazabilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    350 bin km görmüş motor bloğuna çip yaptırmış bloğu yarmış çip yapanı suçluyor.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Hani yan sanayi parça kullanır sonra gider ustaya arabamı sen bozdun diye dikleşir ya. Demekki, aynı o hesap

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

yoo oyle bişey yok okumazsanız yalan uydurup kendı kendınıze dedıkodu dondurur durursunuz ilginçsiniz

• Kardeş sen şuraya detaylıca yazarmısın ne demek istediğin anlaşılmıyor. Antalyada motor rektefiye ustası biri intahar etti ama soruşturma devam ediyor diye biliyorum ben. Sen öldürüldüğünü falan kimden duydun Mertcan abinlerden mi? Sen hangi ildesin birde konu Antalyada geçiyor ama sizler Ankara ve Antalya hep birbirinizi tanıdık sanayi çevresinden kişilersiniz techturkey forumu ve burada da yazdıgınız kadarıyla görünen o. Motor rektefiye ustası öldürüldü mü çunku öyle şüpheler var diye duymuştum ben Antalya Sanayide ustalardan. Sen nerden duydun nasıl duydun öldürüldü diye mi duydun? Yani bir sor bakalım zaten sanayi içindesiniz bayileriniz vs hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ne biliyorsanız anlatın bu olayıda merak ettim sen şimdi hatırlatınca. Ha farklı bir bilginiz varsa mutlaka gidin savcıya falan bir ifade verin belki sorusturmada yararı olur adamın ailesi bak perişan gencecik çocuklarını kaybettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 1 Kasım 2023; 13:11:36 >

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocam ChatGPT-4'de "özet geç" özelliği varsa bunu da rica etseydiniz keşke kendisinden. Okurduk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam buraya derdini anlatmak için eksik gedik neyse konu açmış.Bakıyorum da birkaç kişi sanki adam aracı yaptırırken başında durmuşlar gibi sistematik bir şekilde hareket ederek ustayı canla başla savunuyorlar.Sanki bire bir olayın icindelermiş gibi adama en ufak bir haklılık payı vermiyorlar.Treyturup vs geçin bu forumda hicbir yerde olmadığı kadar cılk adam var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

aynen öyle.

buradaki alsatcı tayfanın modifikasyoncu benzeri de techturkeyde varmış anlaşılan.

• Bu forumdaki eski üyelerin trolleri savunması yüzünden bu hale geldik zaten.

Herif sabah akşam forumu trollemekten otomobil genele saçma sapan konular açmaktan ban yedi,yetmedi saçmalıklarıni şikayet ettik yönetim sildi diye çete kurmuşsunuz diye konu açtı

üstüne fake hesapla gelip kimsenin anlamadığı bir sürü saçmalık yazıyor buraya

Siz koca koca adamlar sözde eski üyeler gelmişsiniz turup vs geçin haklılık payı diye adamı aklamaya çalışıyorsunuz.

Tabi bu forumda hiçbir yerde olmadığı kadar cilık adam olur,bir de şaşırıyor musunuz?

@19can84

@The Division Bell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Kasım 2023; 19:32:2 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Ustayı savunmak vatan hainliği gibi bişey galiba. Usta bu ülkenin evladı değil sanki. 350 bin km görmüş motor bloğu patladıysa çatladıysa usta ne yapsın buna? Millette hiç vicdan kalmamış ya. Demekki canları böyle olsun istiyor.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Yav varsayalım ki usta bunu mağdur etmiş, arkadaş adamın forumu boyuna trolledigi gerçeği değişmiyor ki

Bunların kafa neye benziyor biliyor musun

Sabah akşam gelsin saysin sovsun milllete hakaret etsin forumu çorbaya çevirsin

Ama bakın Usta'dan şikayet konusu açtı aaaa mağdur oldu ustayı savundunuzPaşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) 

Ondan sonra niye bitti bu forum,e siz bitmesini istiyorsunuz zaten

Emekçiyi ezdirmeyeceksin ben onu bilirim. Adamın yeri belli yurdu belli yaptığı iş belli. 350 bin km boyunca basınca maruz kalmış bir motor bloğuna herşey olabilir ya. Ya hayır bunu herkes bilir risk kendi riskin. İnsan utanır ya ustaya kabahat bulmaya. Sonra motor yaptıracak adam bulamayacaz.

• Ya mertcan kardes sorulara cevap vercem dedi sabahtan beri facebookta reklam peşinde buraya gelipte soruları yanıtlamadı hala. Mertcan abınıze soyleyınde gelsın buraya

Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu)

TEKRAR SORUYORUM: mertcan nıye yukarıdakı sorulara cevap veremeden kaçtın?

Bedirhan usta demişim orda kıvırıp onu görmemeze gelip baglıcadakı Pılot garage Oto ekspertizi tanımıyorum demiş ama bedirhan ustayla alakalı bişey dememiş . Motor vs ne durumda oldugunu onlar biliyor benım soylememe gerek yok, adamlar tarcanlar vs gibi bilirkişi seviyesinde uzman kişiler oto galeri değil yani :)

Neden Paşaoğlu Aral Service'de yeni yaptıgı enjektor hemen sanayıden cıkınca bozuldugu sonra tekrar 2. kere enjektor parası aldıgını, neden turbo hortumdan dıye yalan soyleyıp yenı yaptıkları turbonun da bozuk cıktıgını, neden contadan yag kacırıyor contalar yenılenecek cok masraf diye yalan söyleyip yag cubugunun ordan gelen yağı baska ustanın gorup kacak yok abı demesıyle bu ve benzeri birsuru yalan dolan oldugu halde neden motor km sı yuksek algısıyla sadece 1,2,3 burdan yürüdüğünü sorar mısın?

Çünkü hep aynı seylerı soyluyor servise sorunsuz giren aracın kullanılamaz hale gelip sureklı servise defalarca girip cıktıgıyla ilgili hiç yorum yapamıyor. Araca 4500 dolar civarı para harcandığını bobinlere, soketlere, hortumlara , enjektorlere, turboya, radyatöre kadar değiştiği halde

parası alındı , aracla 100lerce km test yapıp cihaza baglanarak log alındıgı halde saglıklı diye bana teslim edildiği halde 7-8 defa 6 ay boyunca aracın sanayıde oldugunu ve sürekli yalan dolan söylenerek beni oyaladıklarının hakkında neden tek bir yorum yok?

YUKARDA CEVAP ALAMADIGIM SORULARIDA TEKRAR YAZIYORUM COPY PASTE:

"Hayır kapak yapıldı yada motor açılınca gorulduki kapakta sorun yok sorun olmayan şeyi tekrar yapmadı belki nerden biliyorsun kafadan uyduruyorsun. Faruk ustaya sormak çok kolay bunları. Senin setup yapıldıktan sonra yaptığınız enjektör bozuldu, su eksiltmeyen araba su eksiltti, hiç arıza yaşamayan araba her 4. Vitese takıp gaza bastığımda hata verdi stop etti vs vs hepsini yazdım. Ama sen km buydu kapak çatlamış diye konuyu hep ortpas etme derdine düşüyorsun farkindamisin. Orda da senin ustan ayrıca radyatörü değiştirince su eksiltme kesilmedi bana su doldurma yerindeki plastik kapak kaciriyo şu an parça yok parça gelince takarız diye tekrar yalan söyledi beni yolladi. Ama sen buraya gelip şu eksiltme sorunun kesilmiş diye hala yalan söylemeye devam ettin. Nedeni ne bu yalanların?"

"Hiç alakası yok konya turkuaz oto Faruk usta herkes bilir öyle alalede ustalar değil bunlar haberin olsun biraz ustalara saygın olsun. Tanimadigin adamlarla da tanış bak forumda 100 tane adamla tanışacak zamanım var sasmaza 3 km mesafede pilot garage bağlıca Semih bey git çay kahve ic aracın ustasida Bedirhan seni çok iyi taniyormus haberin olsun onlara konusabilirsin ama onun adını ağzına almadın şimdi nedense.

Bu araç hiçbir arıza ışığı yakması, hiçbir şu eksiltmedi uzun yol gitti 800 km'ye yakın ankara finikeye kadar gitti sizin servise girdi ve sonra olanları anlattım. Sen olayı motor km si yüksek demeye getirdin ama senin ustan yaparız şıkır şıkır binersin buna diye beni ikna etti. Yani bana senin dediğin gibi bu blok eski boşver başka blok alalım demedi o zaman senin ustan bunu bile bile yeniden setup yapıp bizi kasıtlı olarak dolandırdı mi bunu mu demek istiyorsun?"

"Niye sonra goturdugum usta senin abilerinin ustası gibi bana selenoid valfi, hortumdan dolayı arıza veriyor demiyorda onlara bakıp bunlarla alakası yok turboda sorun çıktı diye geliyor doğruyu söylüyor, niye radyatör de delik var diyip radyatörü değiştirince sorun çözüldü diye yalan söylemiyorda sorun silindir kapağı çıkıyor?, Neden contalar değişecek yağı ordan damlatiyor demiyorda abi sadece yağ çubuğunun altındaki yer yerinden çıkmış onu yerine oturttum yağ damlatma yok heryer sağlam diye senin abilerinin ustalarının her söylediği başka servise gidince yalan olduğu ortaya çıkıyor?

gelene kadar muzık dınleyelım bari

Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu)DokuzSekiz Müzikyoutube
    YIKILIYO (2004 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) iTunes:http://georiot.co/pFa Görünce beni küçük dilin tutuldu. Kalbinin atışı uzağa duyuldu. Hadi bana hadi bana hadi bana söyle. Seviyorum de acemi aşık. Aaaşk sözle anlatılmaz Sevmeden yaşanmaz Aşkta oyun olmaz Buraları yıkılıyo, benden yıkılıyo. Hergün peşime, bıyıklı takılıyo. Ben seni seçtim, tahminin doğru. Yasla başını hadi, degajeme doğru. Görünce beni küçük dilin tutuldu. Kalbinin atışı uzağa duyuldu. Hadi bana hadi bana hadi bana söyle. Seviyorum de acemi aşık. Aaaşk sözle anlatılmaz Sevmeden yaşanmaz Aşkta oyun olmaz Buraları yıkılıyo, benden yıkılıyo. Hergün peşime, bıyıklı takılıyo. Ben seni seçtim, tahminin doğru. Yasla başını hadi, degajeme doğru. Söz : Tarık Mengüç Müzik : Phoebus Tassopoulos Düzenleme : Suat Aydoğan Vokal : İzel http://www.facebook.com/dokuzsekizmuzik http://www.twitter.com/dokuzsekizmuzik
    https://www.youtube.com/watch?si=3Djjrg56Y19K4-22&v=r1ZKY5QIrPA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 1 Kasım 2023; 20:34:52 >

yönetim zaten evlere şenlik umurları değil adamların,

bunlarda zaten bunun bilincinde olduğu için at beylik kovalıyor buraları

• Adam mağdur olmuş tonla parasınıda almışlar. Burada mağdurı koruyacağına , mağdur eden tarafı savunan parazitler var. Bu parazitler nedense hep aynı isimler. Hiç şaşmaz.

Birgün sizinde başınız derde girer o zaman yaptığınız terbiyesizliği anlarsınız.

Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım. Git mahkemeye başvur en azından verdiğin parayı geri al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 1 Kasım 2023; 21:40:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.