adam trol olabilir, hatta şöyle diyeyim açtığı bazı konuları yetkili biri okuyup da ciddiye alsa şimdi hapiste olabilirdi. diğer taraftan itham ettiği kişi suçlamalara doğru düzgün bir cevap vermiyor.- veremiyor, konuyu kirletme çabasında ve bunun da savunulacak- destek verilecek bir yanı yok. techturkeyde de baktım orada da hepsi birden üslup müslup diye konuyu gargaraya getirmişler ki üslupta da bir sorun yok, küfür yok, tehdit yok, neymiş kendini tanıtmamış falan filan abuk sabuk şeyler. sanki modifikasyon forumu değil de kitap kulübu havalarına girmişler. 300 bin km'deki arabaya iş yapıyorsan ya baştan herşeyi değiştirerek yaparım diyeceksin, ya da yapmayacaksın. böyle yaparsan da itibarını kaybetmeyi hakediyorsun bana göre. |
Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) (6. sayfa)

-
-
-
-
şimdi bu adama soruyorum motor nasıl yapıldı döküm listesi varmı diyorum,yapana sor diyor mekanik bilgisi biraz olan adam arar sorar ''ustam ne işlemler yapıldı'' der ya da otomobili alırken döküm ister,araştırır muhtemelen kapağı teste gitmedi arkadaşın,
sonrasında ise bundan önce kimler kullandı ise motordan sonra kuvvetle muhtemel basınç açıldı ki bi şekil farketmeden bu çocuk aldı,
götürdüğü servis bunu bilemez ki ha ben olsam bu çocuğun arabasını içeri sokmam,adamlar iyilik etmiş almış ama ısrarla sonradan böyle oldu diyor setuplu ve 300 küsür bindeki otomobil hele hele setup işine girdi isen bazı şeylere katlacaksın 2.0 tfsi'da yürüttük zamanında stg5,fiat tjette yürüttüm stg 2 illaki sorunlar çıktı hem setuplu olacak hem sorun olmayacak öyle bir dünya malesef yok,
cay motor evet sağlamdır eğer düzgün bakıldı ise 90 hp için aman aman km değil o km ama,geçmişinde ne oldu ne bitti hangi rent a cardan çıkma o otomobil belli değil
eski konulara baktığımda trollün ağ babası bu çocuk,şaşırıyorum yönetim halen sessiz,
bunlara ses seda çıkmadığı sürece gelirler adamın başına ederler,ben merak ediyorum techturkeyde kısıtlaması kalktığı zaman neler yazacak orda
iki tarafıda tanımam etmem ama sen techteki konuda üslüpsüz üslüpsüz konuşursan,mertcan abi yine iyi dayandı adam yardımcı olmaya çalışırken konuşmana dikkat etmez isen olacaklarına katlanırsın bu kadar net
yönetim konuyu takip ediyormu bilmiyorum ama artık müdahale etmeli
-
-
Özgür cevap hakkı mi,evladım sen bu forum yönetimine geçen hafta çete demedin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi haline bırakmak lazım onu görüyorum artık,çalsın çalsın oynasın
-
Arkadaşlar merhaba
Bahsi geçen konu içindeki ne araç ile nede yapılan mekanik işlemler yazılım ile benim hiç bir ticari ilişkim yoktur.
Bahsi geçen aracın sahibi nin açtığı konularda ortak olan tek noktam aynı yazılım şirketinin bayisi oldugumdur.
Sosyal medyada aktif olduğum için konuyu görüp
Cevap ta bulunmak istedim.
Bahsi geçen aracın 315.000 km de olduğunu
Belli bir setup yapildiginde problem çıkabileceğini
Anlatmak istedim
Ama araç sahibi mi buraya konu açan onu da bilmiyorum
Bana şahsi olarak
Facebook gruplara konular açarak beni kötüleme karalama
Yaptı
Nerede ne kadar grup forum var ise hepsinin ekran görüntülerini
Alıp siber suçlarda dosya oluşturuldu
Bahsi gecen forum ve grup sahiplerine de dosya açıldığında bilgisi gideceği bilgisi verileceğini söylediler.
Benim şahsi olarak bahsi geçen araç ile hiç bir bağım yoktur.
Arkadaşın bazı konularda haklsiz olduğunu konuları okuyan üyeler de onaylamıştır
Elbet haklı olduğu konular vardır ama o durumu servis sahibi ile çözmesi gerektiğini düşünüyorum.
Konunun daha uzamasını istemiyorum
İsim im ve firma ismimin benle alakası ilgisi olmayan bir konularda geçmesini istemiyorum
Saygılar
Mertcan Özmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
konu sahibinin troll oldugu zaten bastan belli. mesajlarini okuyup analamaya da ugrasamam ancak en soyle bir goz attigimda bastan saglam oldugunu dusundugu arabasina aylarca tamirat ve masraf yapmis diye anliyorum. Eger dogru anladiysam, hala ciddiye alip cevap mi yaziyorsunuz? bugun degil usta babam senin arabaya su yapilmasi lazim dese yok oyle bir sey derim. Hadi diyelim bosluguma geldi basta birseyler yaptirdim baktim arkasi geliyor baska ustaya giderim. yani bu olay bana en bastan inandirici gelmiyor.
-
Merhaba arkadaşlar yukarda mertcan olduğunu söyleyen şahıs gerçekleri sürekli saptırmaya çalışmış ve bana iftira atmıştır. techturkey ve facebook gruplarında cevap hakkımı kullanmama engel oldular ve cevap yazamadım cunku uzaklastırma almıstım. Buna rağmen arkamdan birçok hakaret vb konuşmalar yapmışlardır.
İsmim Önemli Değil
Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 2 Kasım 2023; 10:11:5 > -
Hocam ben sana nasil engel olayım
konj açtığın yerde ne yöneticiyim ne de başla bir şeyim
koni açtığın forumda ki ve gruplar daki yöneticiler seni engelledi ve konularını sildi
isminin önemi olmadığı için fake sahte hesapsın
ama aracın plakası tc kimlik numarası ev adresi vs tüm bilgiler mevcut
konuyu uzatmaya devam ederseniz dosya hazırlandı
pazsrtesi isleme koyulacak
burda firmanın en üst yetkililerinden bilgili biri geldi haklı olduğum noktalar olduğunu söyledi. Hatta sorulara cevap vereceğim diyip birçok soruma cevap vermedi (geçmiş sayfalarda mevcut) ve artık vermeyceğini ve gelmeyceğini belirtip gitti. Hepsinın kaydı var wsappta oyle olmasa ben bu kadar rahat yasadıklarımı yazarmıyım? Araç zaten tek girişte enjektor, turbo, hortumlar, bobınler , soketler , yazılım vs vs hersey yapılıyor o nedenle meblag zaten yukselıyor. Log alıyor 100lerce km test edılıyor sonrasında bana bıttı sıkıntı yok gel bın git denıyor. Sonra yenı yapılan enjektor arıza verınce bu enjektorler eskı oldugu için denıp en bastan bıdaha 4 enjektor alınıp takıldı araca enjektor fıyatlarına bakabılırsın ucuz degıl. Sonrasında tek rar tekrar arızalr fln orda ufak tefek değişimler oldu ufak harcamalar oldu ama bana söylenenler sureklı gel sıkıntı yok test ettık al bın gıt denıyor tam bınıyorum yıne arıza vs. En sonunda zaten baska bır servıse antalyada çokca bilinen refaransı olan bir yere gittim ve sıfır yaptırdıgım turbonunda duzgun yapılamadıgını ogrendım. Adamlar n75 , hortum vs dıye yine onları da değiştirip benı 5-6 kere daha servise sokacaklar eger baska yere gitmesem. Ben çalışan bir ınsanın sürekli gidip gelemiyorumkı cumartesı aracı bırakıyorum 2-3 hafta onlarad kalıyor arac yuzlerce km test edılıyor hadı sorunsuz gel al bın denıyor. Hadı 1 olur 2 olur atık 7-8 kere git gel olunca artık bende baska yere goturunce dediğim gibi motorda yag kacagı var dediği yag cubugunun orası yerıne oturtulamamıs ondan cıktı yanı YALAN, su eksiltme radyator dedi değiştirdi, hortum dedi, katkı attı , genleşme kabının kapağından vs dedi su eksiltme ust kapaktan cıktı oda YALAN, e yenı turbo bozuk cıktı hortumdan n75den demişlerdi oda YALAN daha ne olsun ben konu acmayayımda kim açsın
-
ben senle ilgili konuyu uzatmıyorum acmıs oldugum konuyu devam ettırıryorum artık senle ılgılı bişey yazmıyorum gördugun gibi. Ben Aral Servicede yasadığım sorunları anlatıyorum sende buraya gelip hala konuyu uzatma deme çunku alakam yok dedin bızde ak dedık yollarımızı ayırdık az once atttıgın mesajdan sonra. Ben su an Aral Service de yasadıklarımla ilgili gelen yorumlara ceevap verıyorum bana artık karışma hakkın yok madem buraya yazıp gittiysen gule gule dedik sana zaten sen uzatıyorsun su an kendı kendıne elıp bana laf atarak
-
Şunu da belirtmek isterim
Sorun yaşadığın servis ile ilgili hakkını hukuki yoldan arayabilirsin
Benim ne servis ile nede ticari bir ilgim yoktur
Ben durumu sana izah etmeye çalıştım
Ama sen beni güya Facebook gruplarında kendince rezil etmeye çalıştın ama olmadı
Söylediğin gibi bi mağduriyetin olduğunda inanıyorsan tüketici mahkemelerine başvurabilirsiniz
Yardımcı olmaya çalıştığın konularda teşekkür ederim. Ben seni rezil etmeye çalışmadım bana bunu demen iftiraya girer haberin olsun. İlgin için teşekkurler
-
Forumlarda adalet bekleyemezsin. Herzaman parazitler sana saldırmaya devam edecektir. Git mahkemeye başvur hakim büyük ihtimal seni haklı bulacaktır. Hem paranı geri alırsın hemde araca verdikleri zararı tazmin edersin.
Forumlar ile olacak iş değil , ama en azından insanlar sorun ile karşılaşırsa neler ile karşılacaklarını gördüler. Bu tarz yerlerin kapısının önünden bile geçmem artık. Bende yazılım yaptıracaktım aracıma , en azından kimlere gitmemem gerektiğini öğrendim.
Benim araçtada cay motor var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 2 Kasım 2023; 11:53:50 > -
hocam zaten yasanan olaylar kanıtlı hiç acelem yok. Bu işler nasılmıs benım gibi problem yasayan varmıymıs bunları öğrensem daha iyi olur. Sonucta bencıl değilim paylasıma açığım. Konunun öyle mahkemeye vereyım dıye basit olmadıgını dusunuyorum. Hem belkı de ben hatalıyımdır o nedenle tecturkeyde konu actım , orda engellenınce buraya geldım zaten onlarada burada konu actıgımı duyurdum buraya geldı zaten bızok kişi konuyu gordu. Belkı goren baska ustalar vs vardır ama nedense tek 1 kişi harıcı ben ustayım yada bende de aynı motor var dıye gelen olmadı koca Türkiyede. Buda çok ilginç bir durum, yasananlar cok daha ılgınc orada herkesın bırbırını tanıyor olması benı uzaklastırıp arkamdan hakaretler vs vs sız gordunuz ıste lınk koydu zaten bırı ılgınc bır gruplaşma var benım yazdıklarımı okusalarda konuyu hep farklı yone cekmeye calısan cok kalabalık bir grup. Ha donanımda 3-5 kişidir ama techturkey forumlarında rakam daha da yüksek
-
-
Yalancı mı yazılmış 10 kere oku bakalım ne yazıyor orada?
Birde gir techtukeye su anda buradan konusuyoruz dıye link at oraya ordakilerde olayın tamamını bilmeden hala arkamdan yazıp duruyorlar onlar rezıl oluyorlar asıl olayla alakasız dedikodu yaptıkca techturkeyde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 2 Kasım 2023; 13:33:24 > -
Ben bilmem Techturkey de yönetici değilim
Ben orada her şeyi en şeffaf ligi ile yazdım size anlatmaya çalıştım
Ama tüm Facebook gruplarına benim hakkım da yalan mı söylüyor diye post paylaşıldı hiç hoş olmadı yaptığım bi yanlış yok benim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X