Şimdi Ara

Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
8.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adam trol olabilir, hatta şöyle diyeyim açtığı bazı konuları yetkili biri okuyup da ciddiye alsa şimdi hapiste olabilirdi.

diğer taraftan itham ettiği kişi suçlamalara doğru düzgün bir cevap vermiyor.- veremiyor, konuyu kirletme çabasında ve bunun da savunulacak- destek verilecek bir yanı yok.

techturkeyde de baktım orada da hepsi birden üslup müslup diye konuyu gargaraya getirmişler ki üslupta da bir sorun yok, küfür yok, tehdit yok, neymiş kendini tanıtmamış falan filan abuk sabuk şeyler.

sanki modifikasyon forumu değil de kitap kulübu havalarına girmişler.

300 bin km'deki arabaya iş yapıyorsan ya baştan herşeyi değiştirerek yaparım diyeceksin, ya da yapmayacaksın.

böyle yaparsan da itibarını kaybetmeyi hakediyorsun bana göre.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Konunun gargaraya falan getirildiği yok,ilk mesajdan itibaren

yetkili gerekli açıklamayı yapmış,

arkadaş tanışmak isteyen özelden yazsın mertcancim km sorusuna arabam düzde 270 görüyodu okuduğunu anlamıyorsun

Gibisinden abuk subuk cevaplar vermiş.

Bu eleman bu konudan önce Antalya'da cinayete kurban giden intahar susu verilen motor rektefiye ustası falan diye 20 defa konu açtı yahu

Orası DH forum olmadığından sizin bünyeye yabancı tabi şaşırmıyorum

Zamanında bu trolleri rezil edip fake konu açan veletleri ifşa eden adamlar banlanirken forumun kalitesi huzuru diye davul zurna göbek atılıyordu,alın size kalite,agumentin şurup

Üslup önemli evet,techtekiler iyi bile dayanmış suruba.

bu yüzden DH otomobil genel bitmiş okeye dönerken otorite gibi forum halen tech

Bu yüzden DH de eski üye kalmadı,veletler troller cirit atıyor

Bu yüzden millet kendi nickiyle Facebook hesabı açıp otomobil sohbete üye oluyor.

Bu yüzden Adamın konusunu dün şikayet ettik,halen bildirim yok kabul mü red mi diye.

Ama siz şurup turbo falan savunmaya devam edin abicim,emin olun çağ atlayacak bu forum

Alın size mağdur üye

Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Kasım 2023; 8:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en1gma kullanıcısına yanıt

Hala saptırma çabalarına ısrarla devam edıyorsun link koyda herkes görsun gerçekleri oyle sagdan soldan ss alıp gelmene gerek yok konu orada duruyor zaten ben konusmayayım dıye banladılar hemen

Ya mertcan kardes sorulara cevap vercem dedi sabahtan beri facebookta reklam peşinde buraya gelipte soruları yanıtlamadı hala. Mertcan abınıze soyleyınde gelsın buraya

Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu)

TEKRAR SORUYORUM: mertcan nıye yukarıdakı sorulara cevap veremeden kaçtın?

Bedirhan usta demişim orda kıvırıp onu görmemeze gelip baglıcadakı Pılot garage Oto ekspertizi tanımıyorum demiş ama bedirhan ustayla alakalı bişey dememiş . Motor vs ne durumda oldugunu onlar biliyor benım soylememe gerek yok, adamlar tarcanlar vs gibi bilirkişi seviyesinde uzman kişiler oto galeri değil yani :)

Neden Paşaoğlu Aral Service'de yeni yaptıgı enjektor hemen sanayıden cıkınca bozuldugu sonra tekrar 2. kere enjektor parası aldıgını, neden turbo hortumdan dıye yalan soyleyıp yenı yaptıkları turbonun da bozuk cıktıgını, neden contadan yag kacırıyor contalar yenılenecek cok masraf diye yalan söyleyip yag cubugunun ordan gelen yağı baska ustanın gorup kacak yok abı demesıyle bu ve benzeri birsuru yalan dolan oldugu halde neden motor km sı yuksek algısıyla sadece 1,2,3 burdan yürüdüğünü sorar mısın?

Çünkü hep aynı seylerı soyluyor servise sorunsuz giren aracın kullanılamaz hale gelip sureklı servise defalarca girip cıktıgıyla ilgili hiç yorum yapamıyor. Araca 4500 dolar civarı para harcandığını bobinlere, soketlere, hortumlara , enjektorlere, turboya, radyatöre kadar değiştiği halde

parası alındı , aracla 100lerce km test yapıp cihaza baglanarak log alındıgı halde saglıklı diye bana teslim edildiği halde 7-8 defa 6 ay boyunca aracın sanayıde oldugunu ve sürekli yalan dolan söylenerek beni oyaladıklarının hakkında neden tek bir yorum yok?

YUKARDA CEVAP ALAMADIGIM SORULARIDA TEKRAR YAZIYORUM COPY PASTE:

"Hayır kapak yapıldı yada motor açılınca gorulduki kapakta sorun yok sorun olmayan şeyi tekrar yapmadı belki nerden biliyorsun kafadan uyduruyorsun. Faruk ustaya sormak çok kolay bunları. Senin setup yapıldıktan sonra yaptığınız enjektör bozuldu, su eksiltmeyen araba su eksiltti, hiç arıza yaşamayan araba her 4. Vitese takıp gaza bastığımda hata verdi stop etti vs vs hepsini yazdım. Ama sen km buydu kapak çatlamış diye konuyu hep ortpas etme derdine düşüyorsun farkindamisin. Orda da senin ustan ayrıca radyatörü değiştirince su eksiltme kesilmedi bana su doldurma yerindeki plastik kapak kaciriyo şu an parça yok parça gelince takarız diye tekrar yalan söyledi beni yolladi. Ama sen buraya gelip şu eksiltme sorunun kesilmiş diye hala yalan söylemeye devam ettin. Nedeni ne bu yalanların?"

"Hiç alakası yok konya turkuaz oto Faruk usta herkes bilir öyle alalede ustalar değil bunlar haberin olsun biraz ustalara saygın olsun. Tanimadigin adamlarla da tanış bak forumda 100 tane adamla tanışacak zamanım var sasmaza 3 km mesafede pilot garage bağlıca Semih bey git çay kahve ic aracın ustasida Bedirhan seni çok iyi taniyormus haberin olsun onlara konusabilirsin ama onun adını ağzına almadın şimdi nedense.

Bu araç hiçbir arıza ışığı yakması, hiçbir şu eksiltmedi uzun yol gitti 800 km'ye yakın ankara finikeye kadar gitti sizin servise girdi ve sonra olanları anlattım. Sen olayı motor km si yüksek demeye getirdin ama senin ustan yaparız şıkır şıkır binersin buna diye beni ikna etti. Yani bana senin dediğin gibi bu blok eski boşver başka blok alalım demedi o zaman senin ustan bunu bile bile yeniden setup yapıp bizi kasıtlı olarak dolandırdı mi bunu mu demek istiyorsun?"

"Niye sonra goturdugum usta senin abilerinin ustası gibi bana selenoid valfi, hortumdan dolayı arıza veriyor demiyorda onlara bakıp bunlarla alakası yok turboda sorun çıktı diye geliyor doğruyu söylüyor, niye radyatör de delik var diyip radyatörü değiştirince sorun çözüldü diye yalan söylemiyorda sorun silindir kapağı çıkıyor?, Neden contalar değişecek yağı ordan damlatiyor demiyorda abi sadece yağ çubuğunun altındaki yer yerinden çıkmış onu yerine oturttum yağ damlatma yok heryer sağlam diye senin abilerinin ustalarının her söylediği başka servise gidince yalan olduğu ortaya çıkıyor?

• şimdi bu adama soruyorum motor nasıl yapıldı döküm listesi varmı diyorum,yapana sor diyor mekanik bilgisi biraz olan adam arar sorar ''ustam ne işlemler yapıldı'' der ya da otomobili alırken döküm ister,araştırır muhtemelen kapağı teste gitmedi arkadaşın,

sonrasında ise bundan önce kimler kullandı ise motordan sonra kuvvetle muhtemel basınç açıldı ki bi şekil farketmeden bu çocuk aldı,

götürdüğü servis bunu bilemez ki ha ben olsam bu çocuğun arabasını içeri sokmam,adamlar iyilik etmiş almış ama ısrarla sonradan böyle oldu diyor setuplu ve 300 küsür bindeki otomobil hele hele setup işine girdi isen bazı şeylere katlacaksın 2.0 tfsi'da yürüttük zamanında stg5,fiat tjette yürüttüm stg 2 illaki sorunlar çıktı hem setuplu olacak hem sorun olmayacak öyle bir dünya malesef yok,

cay motor evet sağlamdır eğer düzgün bakıldı ise 90 hp için aman aman km değil o km ama,geçmişinde ne oldu ne bitti hangi rent a cardan çıkma o otomobil belli değil

eski konulara baktığımda trollün ağ babası bu çocuk,şaşırıyorum yönetim halen sessiz,

bunlara ses seda çıkmadığı sürece gelirler adamın başına ederler,ben merak ediyorum techturkeyde kısıtlaması kalktığı zaman neler yazacak orda

iki tarafıda tanımam etmem ama sen techteki konuda üslüpsüz üslüpsüz konuşursan,mertcan abi yine iyi dayandı adam yardımcı olmaya çalışırken konuşmana dikkat etmez isen olacaklarına katlanırsın bu kadar net

yönetim konuyu takip ediyormu bilmiyorum ama artık müdahale etmeli

• Yine özgürce cevap hakkımı kullanıyorum çok şükür. Yanı aynı şekilde algı yaratmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor işte görüyorsunuzki. Bir usttekı mesjda sorularım var onlara cevap verecegi diyip veremeden gitti defalarca gel cevapla diyorum cevaplanmıyor tekrar yazıyorum:

mertcan kardes sorulara cevap vercem dedi sabahtan beri facebookta reklam peşinde buraya gelipte soruları yanıtlamadı hala. Mertcana soyleyınde gelsın buraya

TEKRAR SORUYORUM: mertcan nıye yukarıdakı sorulara cevap veremeden kaçtın?

Bedirhan usta demişim orda kıvırıp onu görmemeze gelip baglıcadakı Pılot garage Oto ekspertizi tanımıyorum demiş ama bedirhan ustayla alakalı bişey dememiş . Motor vs ne durumda oldugunu onlar biliyor benım soylememe gerek yok, adamlar tarcanlar vs gibi bilirkişi seviyesinde uzman kişiler oto galeri değil yani :)

Neden Paşaoğlu Aral Service'de yeni yaptıgı enjektor hemen sanayıden cıkınca bozuldugu sonra tekrar 2. kere enjektor parası aldıgını, neden turbo hortumdan dıye yalan soyleyıp yenı yaptıkları turbonun da bozuk cıktıgını, neden contadan yag kacırıyor contalar yenılenecek cok masraf diye yalan söyleyip yag cubugunun ordan gelen yağı baska ustanın gorup kacak yok abı demesıyle bu ve benzeri birsuru yalan dolan oldugu halde neden motor km sı yuksek algısıyla sadece 1,2,3 burdan yürüdüğünü sorar mısın?

Çünkü hep aynı seylerı soyluyor servise sorunsuz giren aracın kullanılamaz hale gelip sureklı servise defalarca girip cıktıgıyla ilgili hiç yorum yapamıyor. Araca 4500 dolar civarı para harcandığını bobinlere, soketlere, hortumlara , enjektorlere, turboya, radyatöre kadar değiştiği halde

parası alındı , aracla 100lerce km test yapıp cihaza baglanarak log alındıgı halde saglıklı diye bana teslim edildiği halde 7-8 defa 6 ay boyunca aracın sanayıde oldugunu ve sürekli yalan dolan söylenerek beni oyaladıklarının hakkında neden tek bir yorum yok?

YUKARDA CEVAP ALAMADIGIM SORULARIDA TEKRAR YAZIYORUM COPY PASTE:

"Hayır kapak yapıldı yada motor açılınca gorulduki kapakta sorun yok sorun olmayan şeyi tekrar yapmadı belki nerden biliyorsun kafadan uyduruyorsun. Faruk ustaya sormak çok kolay bunları. Senin setup yapıldıktan sonra yaptığınız enjektör bozuldu, su eksiltmeyen araba su eksiltti, hiç arıza yaşamayan araba her 4. Vitese takıp gaza bastığımda hata verdi stop etti vs vs hepsini yazdım. Ama sen km buydu kapak çatlamış diye konuyu hep ortpas etme derdine düşüyorsun farkindamisin. Orda da senin ustan ayrıca radyatörü değiştirince su eksiltme kesilmedi bana su doldurma yerindeki plastik kapak kaciriyo şu an parça yok parça gelince takarız diye tekrar yalan söyledi beni yolladi. Ama sen buraya gelip şu eksiltme sorunun kesilmiş diye hala yalan söylemeye devam ettin. Nedeni ne bu yalanların?"

"Hiç alakası yok konya turkuaz oto Faruk usta herkes bilir öyle alalede ustalar değil bunlar haberin olsun biraz ustalara saygın olsun. Tanimadigin adamlarla da tanış bak forumda 100 tane adamla tanışacak zamanım var sasmaza 3 km mesafede pilot garage bağlıca Semih bey git çay kahve ic aracın ustasida Bedirhan seni çok iyi taniyormus haberin olsun onlara konusabilirsin ama onun adını ağzına almadın şimdi nedense.

Bu araç hiçbir arıza ışığı yakması, hiçbir şu eksiltmedi uzun yol gitti 800 km'ye yakın ankara finikeye kadar gitti sizin servise girdi ve sonra olanları anlattım. Sen olayı motor km si yüksek demeye getirdin ama senin ustan yaparız şıkır şıkır binersin buna diye beni ikna etti. Yani bana senin dediğin gibi bu blok eski boşver başka blok alalım demedi o zaman senin ustan bunu bile bile yeniden setup yapıp bizi kasıtlı olarak dolandırdı mi bunu mu demek istiyorsun?"

"Niye sonra goturdugum usta senin abilerinin ustası gibi bana selenoid valfi, hortumdan dolayı arıza veriyor demiyorda onlara bakıp bunlarla alakası yok turboda sorun çıktı diye geliyor doğruyu söylüyor, niye radyatör de delik var diyip radyatörü değiştirince sorun çözüldü diye yalan söylemiyorda sorun silindir kapağı çıkıyor?, Neden contalar değişecek yağı ordan damlatiyor demiyorda abi sadece yağ çubuğunun altındaki yer yerinden çıkmış onu yerine oturttum yağ damlatma yok heryer sağlam diye senin abilerinin ustalarının her söylediği başka servise gidince yalan olduğu ortaya çıkıyor?

• Özgür cevap hakkı mi,evladım sen bu forum yönetimine geçen hafta çete demedin mi

• en1gma kullanıcısına yanıt

kendi haline bırakmak lazım onu görüyorum artık,çalsın çalsın oynasın Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) 

• Arkadaşlar merhaba

Bahsi geçen konu içindeki ne araç ile nede yapılan mekanik işlemler yazılım ile benim hiç bir ticari ilişkim yoktur.
    Bahsi geçen aracın sahibi nin açtığı konularda ortak olan tek noktam aynı yazılım şirketinin bayisi oldugumdur.

Sosyal medyada aktif olduğum için konuyu görüp
    Cevap ta bulunmak istedim.
    Bahsi geçen aracın 315.000 km de olduğunu
    Belli bir setup yapildiginde problem çıkabileceğini
    Anlatmak istedim
    Ama araç sahibi mi buraya konu açan onu da bilmiyorum
    Bana şahsi olarak
    Facebook gruplara konular açarak beni kötüleme karalama
    Yaptı

Nerede ne kadar grup forum var ise hepsinin ekran görüntülerini
    Alıp siber suçlarda dosya oluşturuldu

Bahsi gecen forum ve grup sahiplerine de dosya açıldığında bilgisi gideceği bilgisi verileceğini söylediler.

Benim şahsi olarak bahsi geçen araç ile hiç bir bağım yoktur.

Arkadaşın bazı konularda haklsiz olduğunu konuları okuyan üyeler de onaylamıştır
    Elbet haklı olduğu konular vardır ama o durumu servis sahibi ile çözmesi gerektiğini düşünüyorum.

Konunun daha uzamasını istemiyorum
    İsim im ve firma ismimin benle alakası ilgisi olmayan bir konularda geçmesini istemiyorum

Saygılar
    Mertcan Özmen

• konu sahibinin troll oldugu zaten bastan belli. mesajlarini okuyup analamaya da ugrasamam ancak en soyle bir goz attigimda bastan saglam oldugunu dusundugu arabasina aylarca tamirat ve masraf yapmis diye anliyorum. Eger dogru anladiysam, hala ciddiye alip cevap mi yaziyorsunuz? bugun degil usta babam senin arabaya su yapilmasi lazim dese yok oyle bir sey derim. Hadi diyelim bosluguma geldi basta birseyler yaptirdim baktim arkasi geliyor baska ustaya giderim. yani bu olay bana en bastan inandirici gelmiyor.

• Merhaba arkadaşlar yukarda mertcan olduğunu söyleyen şahıs gerçekleri sürekli saptırmaya çalışmış ve bana iftira atmıştır. techturkey ve facebook gruplarında cevap hakkımı kullanmama engel oldular ve cevap yazamadım cunku uzaklastırma almıstım. Buna rağmen arkamdan birçok hakaret vb konuşmalar yapmışlardır.

İsmim Önemli Değil

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 2 Kasım 2023; 10:11:5 >
  • Hocam ben sana nasil engel olayım

konj açtığın yerde ne yöneticiyim ne de başla bir şeyim

koni açtığın forumda ki ve gruplar daki yöneticiler seni engelledi ve konularını sildi

isminin önemi olmadığı için fake sahte hesapsın

ama aracın plakası tc kimlik numarası ev adresi vs tüm bilgiler mevcut

konuyu uzatmaya devam ederseniz dosya hazırlandı

pazsrtesi isleme koyulacak

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

burda firmanın en üst yetkililerinden bilgili biri geldi haklı olduğum noktalar olduğunu söyledi. Hatta sorulara cevap vereceğim diyip birçok soruma cevap vermedi (geçmiş sayfalarda mevcut) ve artık vermeyceğini ve gelmeyceğini belirtip gitti. Hepsinın kaydı var wsappta oyle olmasa ben bu kadar rahat yasadıklarımı yazarmıyım? Araç zaten tek girişte enjektor, turbo, hortumlar, bobınler , soketler , yazılım vs vs hersey yapılıyor o nedenle meblag zaten yukselıyor. Log alıyor 100lerce km test edılıyor sonrasında bana bıttı sıkıntı yok gel bın git denıyor. Sonra yenı yapılan enjektor arıza verınce bu enjektorler eskı oldugu için denıp en bastan bıdaha 4 enjektor alınıp takıldı araca enjektor fıyatlarına bakabılırsın ucuz degıl. Sonrasında tek rar tekrar arızalr fln orda ufak tefek değişimler oldu ufak harcamalar oldu ama bana söylenenler sureklı gel sıkıntı yok test ettık al bın gıt denıyor tam bınıyorum yıne arıza vs. En sonunda zaten baska bır servıse antalyada çokca bilinen refaransı olan bir yere gittim ve sıfır yaptırdıgım turbonunda duzgun yapılamadıgını ogrendım. Adamlar n75 , hortum vs dıye yine onları da değiştirip benı 5-6 kere daha servise sokacaklar eger baska yere gitmesem. Ben çalışan bir ınsanın sürekli gidip gelemiyorumkı cumartesı aracı bırakıyorum 2-3 hafta onlarad kalıyor arac yuzlerce km test edılıyor hadı sorunsuz gel al bın denıyor. Hadı 1 olur 2 olur atık 7-8 kere git gel olunca artık bende baska yere goturunce dediğim gibi motorda yag kacagı var dediği yag cubugunun orası yerıne oturtulamamıs ondan cıktı yanı YALAN, su eksiltme radyator dedi değiştirdi, hortum dedi, katkı attı , genleşme kabının kapağından vs dedi su eksiltme ust kapaktan cıktı oda YALAN, e yenı turbo bozuk cıktı hortumdan n75den demişlerdi oda YALAN daha ne olsun ben konu acmayayımda kim açsın

• Mertcanozmen kullanıcısına yanıt

ben senle ilgili konuyu uzatmıyorum acmıs oldugum konuyu devam ettırıryorum artık senle ılgılı bişey yazmıyorum gördugun gibi. Ben Aral Servicede yasadığım sorunları anlatıyorum sende buraya gelip hala konuyu uzatma deme çunku alakam yok dedin bızde ak dedık yollarımızı ayırdık az once atttıgın mesajdan sonra. Ben su an Aral Service de yasadıklarımla ilgili gelen yorumlara ceevap verıyorum bana artık karışma hakkın yok madem buraya yazıp gittiysen gule gule dedik sana zaten sen uzatıyorsun su an kendı kendıne elıp bana laf atarak

• Şunu da belirtmek isterim
    Sorun yaşadığın servis ile ilgili hakkını hukuki yoldan arayabilirsin

Benim ne servis ile nede ticari bir ilgim yoktur
    Ben durumu sana izah etmeye çalıştım

Ama sen beni güya Facebook gruplarında kendince rezil etmeye çalıştın ama olmadı

Söylediğin gibi bi mağduriyetin olduğunda inanıyorsan tüketici mahkemelerine başvurabilirsiniz

Yardımcı olmaya çalıştığın konularda teşekkür ederim. Ben seni rezil etmeye çalışmadım bana bunu demen iftiraya girer haberin olsun. İlgin için teşekkurler

• Forumlarda adalet bekleyemezsin. Herzaman parazitler sana saldırmaya devam edecektir. Git mahkemeye başvur hakim büyük ihtimal seni haklı bulacaktır. Hem paranı geri alırsın hemde araca verdikleri zararı tazmin edersin.

Forumlar ile olacak iş değil , ama en azından insanlar sorun ile karşılaşırsa neler ile karşılacaklarını gördüler. Bu tarz yerlerin kapısının önünden bile geçmem artık. Bende yazılım yaptıracaktım aracıma , en azından kimlere gitmemem gerektiğini öğrendim.

Benim araçtada cay motor var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 2 Kasım 2023; 11:53:50 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

hocam zaten yasanan olaylar kanıtlı hiç acelem yok. Bu işler nasılmıs benım gibi problem yasayan varmıymıs bunları öğrensem daha iyi olur. Sonucta bencıl değilim paylasıma açığım. Konunun öyle mahkemeye vereyım dıye basit olmadıgını dusunuyorum. Hem belkı de ben hatalıyımdır o nedenle tecturkeyde konu actım , orda engellenınce buraya geldım zaten onlarada burada konu actıgımı duyurdum buraya geldı zaten bızok kişi konuyu gordu. Belkı goren baska ustalar vs vardır ama nedense tek 1 kişi harıcı ben ustayım yada bende de aynı motor var dıye gelen olmadı koca Türkiyede. Buda çok ilginç bir durum, yasananlar cok daha ılgınc orada herkesın bırbırını tanıyor olması benı uzaklastırıp arkamdan hakaretler vs vs sız gordunuz ıste lınk koydu zaten bırı ılgınc bır gruplaşma var benım yazdıklarımı okusalarda konuyu hep farklı yone cekmeye calısan cok kalabalık bir grup. Ha donanımda 3-5 kişidir ama techturkey forumlarında rakam daha da yüksek

• Yalanci yazdın böyle biri varmi yazdın

bunu 10tane Facebook grubuna yazdın

o konuları açarken amacın neydi merak ettim

Yalancı mı yazılmış 10 kere oku bakalım ne yazıyor orada?

Birde gir techtukeye su anda buradan konusuyoruz dıye link at oraya ordakilerde olayın tamamını bilmeden hala arkamdan yazıp duruyorlar onlar rezıl oluyorlar asıl olayla alakasız dedikodu yaptıkca techturkeyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 2 Kasım 2023; 13:33:24 >
  • Ben bilmem Techturkey de yönetici değilim
    Ben orada her şeyi en şeffaf ligi ile yazdım size anlatmaya çalıştım

Ama tüm Facebook gruplarına benim hakkım da yalan mı söylüyor diye post paylaşıldı hiç hoş olmadı yaptığım bi yanlış yok benim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.