Paşaoğlu Aral Service Antalya bayisinde aracım bozuldu ve paramda boşa gitti(EDIT: İlk mesajın sonu) (7. sayfa)

-
-
Okuduğunu anlama problemin olduğunu zaten biliyorum, yazamadığın da zaten ortada. İlk cümleni ancak okuyabildim. Benim alakam yok ben başka bir şubeyim diyen Mertcan dan mı bahsediyorsun? Zira ortada başka yetkili göremiyorum ben. Ondan bahsediyorsan da adam benim alakam yok yazmış hala boş mesajlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi araç sahibi Gökhan isimli kişi
Ok tamam Techturkey de isimi belli
Bende tc kimlik numarasına kadar var
Ama burada konu açan kişi isimi belli değil
Facebook gruplarında Daghan baran işin li şahıs kim peki ?
Bizim muhatabımız kim ? Ben onu anlamış değilim
Fake demek istediğim konu budur
Yav fake fln yok sen techturkeyde mertcan yazmıssın nickine ordakı yazan sen değilmisin mertcan özmen değil mi sen fakesın o zmn? İsimlere niye takılıyorsun biz olaylardan konusuyoruz. Sende zaten arac sahibi Gökhan yazan kişinin tckimlik numarasına kadar olacak senın subende kayıtlı adam aracı bırakmıs subene , servis kaydı acmıssın vs TCkimlik numarasını napcaksın onu bırak konuya bak. Sana yalancı dıyen olmamıs bak orda gordun onu bıle ne amaclı yazdın diyorsun ne amaclı olabilir sen ne dusunuyorsun kafanda kurup kurup gelince gerçeklerin dısına cıkıyorsun . Burdakı konu bellı aynı arac farklı arac değil zaten bılıyorsun resımlerı de attın turbo vs konuya buradan devam ettin ordakı banlanınca. Teschturkeyde gokhan nicki olan burda da gokhan diye nickle profıl acamazkı fake değil yanı muhatabın aynı kişi aynı konuyla ilgili konusuyorsun. FAcebooktakı de o yada bu olsa ne farkedecek acılan konu bellı işte resimleri attın. Orada kotu bir durum yok , ordakı konunun amacı ne dıyorsun. 10 tane polodan 8 ını ben yaptım 2 sını de bednen ogrendıler ıddalı bır cumle dogrulugunu arastırmak kötu bıseymı? Sen kendın attın ortaya bu lafı. Yanı sana yalancı dıyen yok, sana bısey yapan yok . Sen cıktın orda bizim firmamıızı kotuluyor , bana yalancı dıyor fln filan alakası yok yanı
Bak sen ne dedın 3-4 kişinin gazına gelmiş dedin bize. Pekı bu aral serviste benzer sorunları yasayan 3-4 kişi mi sence yoksa daha mı fazla sence kaç kişi var mertçe söyle. İstersen Eraya da danıs çok şikayet oluyormu Antalya subeden diye sor aranızda konuşun Bak sanayıde sevilen tanınan birisin herkesın güvenini kazanmış birisin gördüğüm kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 2 Kasım 2023; 20:49:24 >
-
Olay km değil sıfır yapılan turbo enjektorde bozuk sen algı operasyonu kurbanı oldun. Adam aracın kmsi ile oynasa gitmeden önce 100 binde olsa yine bahane uyduracak zaten :D azcik gercekleri saptirmamaya çalışın
Banım kalktıgı için yeni konu açmak zorunda kaldım orada
Paşaoğlu Aral Service Antalyada aracım bozuldu harcadığım parada boşa gitti (techturkey.com)
-
Beni konusturmamak için tekrar banladilar yeni actigim konudada. Ve örtbas etmek için konu dışı , yalan , yanlış yorumlar yazmaya devam ediyorlar. Kendileri küfür bile ediyorlar ama banlanmiyorlar organize olmuşlar aralarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 5 Kasım 2023; 11:33:52 >
-
konuyu örtbas etmeye çalışıyorlar komedi :D onca küfreden 1 gün bile banlanmıyor ama doğru söyleyeni banlıyorlar ispatladım işte daha ne olsun
www.techturkey.com
Paşaoğlu Aral Service Antalyada aracım bozuldu harcadığım parada boşa gittihttp://www.techturkey.com/forum/sohbet/245232-pasaoglu_aral_service_antalyada_aracim_bozuldu_harcadigim_parada_bosa_gitti.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EB38C4FC -- 5 Kasım 2023; 12:59:17 > -
cok uzuldun mu her yerin dh gibi olmadigini gorunce? he yavrum he ortbas etmeye calisiyorlar, o yuzden butun yazdigin mesajlar duruyor kabak gibi. tabii haklisin zaten okunabilir bir sey yazmadigindan silinmesi ile kalmasi arasinda degisen bir sey olmuyor.
-
cevap yazamadımkı uzaklastırma alınca sonra geldim buraya konu actım burada sordum ve cevap alamadım gördüğün gibi. Daha neyin örtbası derdindesin? sen ne iş yapıyorsun? neden yalan yorumlarla algı çabasındasın? ordaki techturkeydeki kişileri nereden tanıyorsun?
-
Yazamazsin tabi,üslup denen bir şey var
Adamlar seni en baştan uyardı,derdin varsa düzgünce anlat detay ver dediler posta koymaya kalktın
Gördün mu posta nasıl koyulur?
Şimdi buradan devam et yazmaya, nasılsa kimsenin umrunda değil bu forum
Buraya 500 sayfa da yazsan o adam için sinek vızıltısi kadar etkin yok
once bir okudugunu anla. sen cevap yazamayinca mi ortbas edildi yani? ortbas demek saklamak demektir. bugune kadar yazdiklarin kabak gibi olunca ne ortbas edilmis oldu?
ne is yaptigimin ne onemi var? konu ile ne ilgisi var? cok merak ediyorsan soyliyim, amerikada arastirma yapiyorum, bilgisayar muhendisiyim.
hangi yorumum yalan? ne oradaki ne buradaki hic kimseyi tanimiyorum, trollere uyuz oluyorum.
-
ilk açtıgım konuda tamam tek tek konusalım o halde dedim sonra konusturmadılar işte karsılıklı konustugum kişide. sende yalan soyluyorsun işte goruldugu gibi
Daha neyin örtbası derdindesin? neden yalan yorumlarla algı çabasındasın? ordaki techturkeydeki kişileri nereden tanıyorsun? Trol olmadıgım belli hala iftira atıyorsun. Adam orada servisimize geldınız fln fotolara kadar attı motor parca resımlerını trol falan yok hala saptırma caban neden?
-
Yav sen yalan soylemekten sıkılmadınmı hala bak okumuslar buradakı yorumlara bıle cevap yazmıslar
www.techturkey.com
Paşaoğlu Aral Service Antalyada aracım bozuldu harcadığım parada boşa gittihttp://www.techturkey.com/forum/sohbet/245232-pasaoglu_aral_service_antalyada_aracim_bozuldu_harcadigim_parada_bosa_gitti.html -
Evet sorun da o,sen birileri cevap yazınca ciddiye alındığını falan düşünüyorsun:)
-
Ait olduğu yere gitmişsin konu dışına bu iyi
Sakın otomobil forumunu meşgul etme anında şikayeti yollarım:)
Daha önceki konularından hatırlarsın
RTE rejimi falan:D
Geçmiş olsun ve tesekkur mesajları bolca geldı. Rica ederim, Ne demek vatandaslık görevimi yaptım sadece...
-
beter ol insallah. allah ailene, cevrende olmak zorunda olanlara sabir versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 6 Kasım 2023; 4:37:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X