Şimdi Ara

CoD: Black Ops'u alanlar bin pişman! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu sevdim 10 numara deciated diye küfür yok gl yok denecek kadar az.huzuru buldum yani ama optimizasyon olayı çıldırttı.
    umarım gelecek patch düzeltir.

patch gelene kadar mw2 devam, patch gelince işe yaramazsa cod 8 e kadar mw2 devam. napalım yeni pc alıcak para yok

Orijinalden alıntı: akabeyss

oyunu sevdim 10 numara deciated diye küfür yok gl yok denecek kadar az.huzuru buldum yani ama optimizasyon olayı çıldırttı.
    umarım gelecek patch düzeltir.

patch gelene kadar mw2 devam, patch gelince işe yaramazsa cod 8 e kadar mw2 devam. napalım yeni pc alıcak para yok

küfür yok gl yokmu. :) her girdiğim serverda gl var yada crossbow un okları havada uçuşuyor,en gıcık edenlerde balistic kniferlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 6 Aralık 2010; 22:01:10 >
    Steam: -Bane
  • Pişmanım.

yok be abi. girdiğim şöle güzel 8-9 tane server var hepsinde de gl kullanan ve küfür edenleri hemen banlıyorlar.

ama ballictic knife harbiden ölüm :D
  • Bende Bir sürü server'ı favorilerime ekledim hep onlarda takılıyorum ne GL var ne küfür hatta balistic knife ile 1 aydır oynuyorum hala karşılaşmadım :D benide en snir eden çok sık rastlamasamda yeni adını bilmiyorum eski adı ile LAST STAND ! :D

Oyunu açıyorum, oyunun açılışında bir Connecting çıkıyor( tabi sizde 1-2 saniye sürüp gidiyor) ve zınk diye donuyor. Yaklaşık 15 saniye sonra düzeliyor bilgisayar, connecting dönmeye devam ediyor. Sonra tekrar donuyor. Açıldığında ise Black ops serverları şuanda çalışmamakta tarzında ingilizce bir mesaj veriyor.

Neyse menüye geldik sonunda. Şimdi Play'e tıklıyoruz. Bağlantı yok ya hani, tekrar almaya çalışıyor ve deminki olayın aynısı birdaha oluyor, tekrar deniyorum bir kez daha...

Hadi diyelim girdi şans oldu da ( bazen ). Playe tıklıyorum. Server Browser'ı açıyorum. Filter>Reset>Apply Yaptıktan sonra refreshliyorum. Ve sonucumuz SERVERS 0/10469 . BOMBOŞ!

Hadi diyelim bir arkadaş invite attı bastın giriyorsun. Loading doluyor...................................... Waiting for other players... ve ZINK! ERROR! "Lost connection to host"

3 Haftadır bunları yaşıyorum. Hergün eve geldiğimde 4-5 saat yabancı forum ve sitelerde bu sorunları araştırıyorum, benden başka bu sorunu yaşayanlarda var tabiki ama çözüm YOK, YAPIMCI DA UĞRAŞMIYOR! Adam akıllı bi oynamışlığım yok daha, çıldırmak üzereyim. Battlefield BC2 alsaydım keşke diyorum ama keşke demek işte birşey getirmiyor. Eğer ki varsa bileniniz bu hataları, yardımcı olursanız sevinirim.

ALMAYIN DİYORUM! azcık oynadığım kısımdan anlatayım : COD4 ün aynısı,
    Shift ile koşarken Ctrl basınca balıklama atlama gibi yere yığılıyor böyle. bu eklenmiş
    Sniper kullanılmaz derecede kötüleşmiş.
    Türkiye de server izni yokmuşşş..
    Suratına boya yapıyorsun.
    Emblem diye bi saçmalik , silahın üstüne koyabiliyorsun
    Farklı olarak Tomahawk diye bi balta birde ballistic knife diye bir bıçak-atar tarzı birşey, bu ikisi hoşuma gitti. Başkada bi fark göremedim.

Yok efendim cod bilmiyorsun falan demeyin, emin olun biliyorum. eleştirimde böyledir. Son tavsiyem " ALMAYIN PARANIZA YAZIK! "

• Çözülmesini dilemekten başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 7 Aralık 2010; 16:53:03 >

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • herkezin kendi adına konuşması gerekli bence boyle alanlar bin pişman demekle olmuyor... yaşadığımız zamanda teknoloji sürekli ileriye doğru değişiyor ve herkezin buna ayak uydurması gerekiyor

ben oyunu beğendim SP özellikle mükemmel olmuş hiçbirzaman COD serisi beni sp hüsrana uğratmadı..

Orijinalden alıntı: Juelz

BÖYLE Bİ REZALET YOK!

Oyunu açıyorum, oyunun açılışında bir Connecting çıkıyor( tabi sizde 1-2 saniye sürüp gidiyor) ve zınk diye donuyor. Yaklaşık 15 saniye sonra düzeliyor bilgisayar, connecting dönmeye devam ediyor. Sonra tekrar donuyor. Açıldığında ise Black ops serverları şuanda çalışmamakta tarzında ingilizce bir mesaj veriyor.

Neyse menüye geldik sonunda. Şimdi Play'e tıklıyoruz. Bağlantı yok ya hani, tekrar almaya çalışıyor ve deminki olayın aynısı birdaha oluyor, tekrar deniyorum bir kez daha...

Hadi diyelim girdi şans oldu da ( bazen ). Playe tıklıyorum. Server Browser'ı açıyorum. Filter>Reset>Apply Yaptıktan sonra refreshliyorum. Ve sonucumuz SERVERS 0/10469 . BOMBOŞ!

Hadi diyelim bir arkadaş invite attı bastın giriyorsun. Loading doluyor...................................... Waiting for other players... ve ZINK! ERROR! "Lost connection to host"

3 Haftadır bunları yaşıyorum. Hergün eve geldiğimde 4-5 saat yabancı forum ve sitelerde bu sorunları araştırıyorum, benden başka bu sorunu yaşayanlarda var tabiki ama çözüm YOK, YAPIMCI DA UĞRAŞMIYOR! Adam akıllı bi oynamışlığım yok daha, çıldırmak üzereyim. Battlefield BC2 alsaydım keşke diyorum ama keşke demek işte birşey getirmiyor. Eğer ki varsa bileniniz bu hataları, yardımcı olursanız sevinirim.

ALMAYIN DİYORUM! azcık oynadığım kısımdan anlatayım : COD4 ün aynısı,
    Shift ile koşarken Ctrl basınca balıklama atlama gibi yere yığılıyor böyle. bu eklenmiş
    Sniper kullanılmaz derecede kötüleşmiş.
    Türkiye de server izni yokmuşşş..
    Suratına boya yapıyorsun.
    Emblem diye bi saçmalik , silahın üstüne koyabiliyorsun
    Farklı olarak Tomahawk diye bi balta birde ballistic knife diye bir bıçak-atar tarzı birşey, bu ikisi hoşuma gitti. Başkada bi fark göremedim.

Yok efendim cod bilmiyorsun falan demeyin, emin olun biliyorum. eleştirimde böyledir. Son tavsiyem " ALMAYIN PARANIZA YAZIK! "

Yaşadığın sorunlar için üzgünüm keşke olmasaydı fakat bu sorunları ben yaşamıyorum
    bu yüzden kesin almayın demektense yeni patch'i bekleyin en azından deseniz daha
    iyi olur diye düşünüyorum teşekkürler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Arkadaşlar şimdi ben oyunu oynamadım ama oynarsam beğeneceğime eminim.Sistemim müthiş değil ama iyi.Hd 5850 ekran kartı,amd x4 965 işlemci var.Ben oyunu beğeneceğimden eminim.Çünki beğenmiyenlerin hepsii yok kasıyor,yok oyundan atıyor,yok bağlanmıyor ....Öyle sorunlar oyunun senaryosu kötü,multisi kötü diyenler oldukça az.Ayrıca da Bazıları yok multiplayer kolay olmuş bilmemne saçma sapan yorunmlar yapmış derinlik daha azmış falan.E yukarıda bir arkadaş anlatmış derinliğini mw2 den daha fazla silah,daha fazla streak,daha fazla içerik var diyor.

Bence bu oyunun kötülenmesinin sebepleri

1) MW1-2 yi düşük sistemlerde oynayıp black opsu alınca hüsrana uğramak,ve az fps düşük grafik ayarlarında oyunu oynayıp gerçeğini o şekilde sanmak

2) Oyunda bazı kopma,lag,server,oyundan atma problemlerinin olması

3) Bazı pc den başka işi olmayan insanların 2000 saat mw1-2 oynayıp sonra bu oyuna multisinin kolay gelmesi tabi iyi oynayamayınca klasik bahaneler

Not:Battlefield bc2 yi çıktığı an aldım ve öyle sıkıcı bir oyun yok..5 arkadaş aldık oynadık 2-3 hafta böyle insanın giresi gelmiyor.Herkez bi yere saklanmış oyuna bir başlıyorsunuz adam bulmak için ya 10dakika koşturucaksınız yada hızlı oynamak isteyip pusmuş 10 sniperden birine vurulacaksınız

++++1907
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Arkadaşlar şimdi ben oyunu oynamadım ama oynarsam beğeneceğime eminim.Sistemim müthiş değil ama iyi.Hd 5850 ekran kartı,amd x4 965 işlemci var.Ben oyunu beğeneceğimden eminim.Çünki beğenmiyenlerin hepsii yok kasıyor,yok oyundan atıyor,yok bağlanmıyor ....Öyle sorunlar oyunun senaryosu kötü,multisi kötü diyenler oldukça az.Ayrıca da Bazıları yok multiplayer kolay olmuş bilmemne saçma sapan yorunmlar yapmış derinlik daha azmış falan.E yukarıda bir arkadaş anlatmış derinliğini mw2 den daha fazla silah,daha fazla streak,daha fazla içerik var diyor.

Bence bu oyunun kötülenmesinin sebepleri

1) MW1-2 yi düşük sistemlerde oynayıp black opsu alınca hüsrana uğramak,ve az fps düşük grafik ayarlarında oyunu oynayıp gerçeğini o şekilde sanmak

2) Oyunda bazı kopma,lag,server,oyundan atma problemlerinin olması

3) Bazı pc den başka işi olmayan insanların 2000 saat mw1-2 oynayıp sonra bu oyuna multisinin kolay gelmesi tabi iyi oynayamayınca klasik bahaneler

Not:Battlefield bc2 yi çıktığı an aldım ve öyle sıkıcı bir oyun yok..5 arkadaş aldık oynadık 2-3 hafta böyle insanın giresi gelmiyor.Herkez bi yere saklanmış oyuna bir başlıyorsunuz adam bulmak için ya 10dakika koşturucaksınız yada hızlı oynamak isteyip pusmuş 10 sniperden birine vurulacaksınız

Battlefield için söylediklerini çıkarıyor altına imzamı atıyorum

• aynen oyunun optimizasyonu kötü, lag sorunları var. bunları diyene eyvallah katılıyorum.

ama oyun 5 para etmez sakın almayın gibi şeyler nedir adını bile koyamadım. fanatiklik falan diyebilirim herhade.

ben 1 yılı geçkin süredir mw2 oymuyorum, hep favorimdi. oynama sürem 600 saati geçkin şu an. ama black ops çok daha keyifli bence. bana sorarsanız da çift çekirdek işlemcisi olanlar şimdi oyunu almasın. patchi beklesin sonra duruma göre hareket ederler.

BU ARADA BİRİ SİLAHIN ÜZERİNE KONAN AMBLEMİ ŞAÇMA BULMUŞ. BEN SİLAHIMIN ÜZERİNE TÜRK BAYRAĞI YAPTIM VE BANA NE KADAR HAZ VERDİĞİNİ ANLATAMAM.

+OYNADIĞIMIZ OYUNLARI KAYDETMESİ VE BUNLARDAN BEĞENDİKLERİMİZİ SAYFAMIZA KAYDETMEMİZE İMKAN SAĞLAMASI, ARKADAŞLARIMIZIN BUNLARI İZLEYEBİLMESİ İSE ÇOK ÇOK BÜYÜK ARTI BENCE. kimilerine bunlar ufak gelebilir ama bence çok ince düşünülmüş detaylar. hep acayip bi kill aldığımızda demezmiydik ah keşke bunu kaydetseydi diye :)

• Oyunu dilediğinizce beğenebilirsiniz, size ne mutlu. Ama yorum yaparken oyunları beğenmeyenlere laf atmaktan ve laf sokmaya çalışmaktan vazgeçmenizi dilerim. Bizler burada fikirlerimizi söylerken "oyunu beğenenler şöyledir, böyledir" demiyorsak aynı saygıyı sizden beklemek hakkımızdır diye düşünüyorum.

Bu yüzden biraz daha duyarlı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 8 Aralık 2010; 9:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyunu dilediğinizce beğenebilirsiniz, size ne mutlu. Ama yorum yaparken oyunları beğenmeyenlere laf atmaktan ve laf sokmaya çalışmaktan vazgeçmenizi dilerim. Bizler burada fikirlerimizi söylerken "oyunu beğenenler şöyledir, böyledir" demiyorsak aynı saygıyı sizden beklemek hakkımızdır diye düşünüyorum.

dostum bu mesajı biraz üstüme alındım o yüzden cevap vereyim.

benim lafım oyunu beğenmeyenlere değil, oyunu eleştirenlere hiç değil. oyunda optimizasyon sorunu var diye bütün oyunu kötüleyen , oyun 5 para etmez şeklinde yorum yapanlara. bir de hiç eleştiri yapmadan oyuna 'berbat olmuş bu oyun' diyenler var. işte bunun adı biraz öfke ile hareket etmek oluyor biraz fanatiklik oluyor. yoksa, bir mimar olarak işim tasarım ve zevklerin tartışılmayacağını çok iyi bilirim

• quote:

quote:

Oyunu dilediğinizce beğenebilirsiniz, size ne mutlu. Ama yorum yaparken oyunları beğenmeyenlere laf atmaktan ve laf sokmaya çalışmaktan vazgeçmenizi dilerim. Bizler burada fikirlerimizi söylerken "oyunu beğenenler şöyledir, böyledir" demiyorsak aynı saygıyı sizden beklemek hakkımızdır diye düşünüyorum.

benim lafım oyunu beğenmeyenlere değil, oyunu eleştirenlere hiç değil. oyunda optimizasyon sorunu var diye bütün oyunu kötüleyen , oyun 5 para etmez şeklinde yorum yapanlara. bir de hiç eleştiri yapmadan oyuna 'berbat olmuş bu oyun' diyenler var. işte bunun adı biraz öfke ile hareket etmek oluyor biraz fanatiklik oluyor. yoksa, bir mimar olarak işim tasarım ve zevklerin tartışılmayacağını çok iyi bilirim

Yok hocam, sana neden söyleyeyim? Gayet aklı başında bir yorum yapmışsın, beğendiğin yönlerini söylemişsin oyunun.

Benim sözüm "yok sistemi yetmiyor, yok iyi oynayamıyor, yok kıl, yok tüy" diyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 8 Aralık 2010; 10:09:14 >

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam, sana neden söyleyeyim? Gayet aklı başında bir yorum yapmışsın, beğendiğin yönlerini söylemişsin oyunun.

Benim sözüm "yok sistemi yetmiyor, yok iyi oynayamıyor, yok kıl, yok tüy" diyenlere.

hocam haklısınız da , genelde bu tür yorumları yapan sistemine bakmayanlar doğru değil mi? düşük sistemde düşük ayarlarda oynanabilirliği yok diye bu kadar saldırılıyor.ha oyun da ki hataları hepimiz biliyoruz fakat bir update ile çöüzüleceğinden de eminiz ve yakında da gelecek görecez.
    MSI X470 Gaming Plus - AMD Ryzen 3600 - Msi 1660 Ti Gaming X - Samsung 970 Evo Nvme 500GB - Kingston Hyperx Predator DDR4 3000mhz CL15 @3466mhz CL16 - Zalman H1 - Razer BlackWidow Ultimate - Razer Deathadder Elite - Viewsonic XG2401 - Logitech G933

• Şimdi şöyle bir durum var. 2 sistemim var evde;

1. sistem: i7 920 (3,5 GHz) + HD5850
    2. sistem: e8400 (3,9 GHz) + GTX460

Normalde bu iki sistem de yeterince iyi olmasına karşın 1. sistem daha hızlı olması gerekirken daha düşük performans veriyor. Sorun işletim sistemi değil, çünkü aynı. Sorun driver değil, çünkü son sürücüler yüklü ve aynı sürücülerin yüklü olduğu başka sistemlerde sorun olmuyor. Sözde Core2Duo'larda var problem deniyor ama bende Core2Duo olan e8400'lü sistem daha iyi çalışıyor. Yani bir sürü çelişki mevcut... Black Ops için official forumlara bakıyorsun, millet başka hiçbir oyunda sorun yaşamıyorken GTX480'lerle, HD5970'lerle sorun yaşıyor bu oyunda.

Ben oyunu dediğim gibi 2. sistemde 60 FPS sabit oynuyorum, performans ile ilgili bir sorunum yok zaten. Patch ile zaten sorunların bir çoğunun düzelmesini temenni ediyoruz, lag gibi, donma gibi, oyundan atma gibi, vs... Ama bunların tamamı düzgün olsa bile zaten bu oyun başarılı olmayacak benim için çünkü bana göre oyunun hatalı yanlarından daha çok eksik yönleri vardır. Ha, benim eksik dediğim yer bir başkası için oyunun en büyük artısı olabilir, o da kişisel tercih ve zevklere bakar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 8 Aralık 2010; 11:04:18 >

• 3 haftadır sunucu listesindeki kopma ve bağlanamama sorununu çözemediler, yorum yapmaya gerek yok, insanın parasıyla rezil olduğu bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.