Şimdi Ara

Çocukluk Aşkımı Buldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
7
Favori
3.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala o bakışı aynı değişmemiş. Bir kez daha aşık oldum ona. Şuana kadar pek çok kızdan hoşlandığım oldu ama bu kadar masumca değildi hiç biri açıkcası.. Uçurtma Avcısı adlı kitabı okurken eski sınıf arkadaşlarımı merak ettim arayayım dedim. Sonra ortak arkadaşlardan onu buldum.. Ekleyip eklememkte tereddüt ettim ama ekledim. Fotoğraflarına bakarken resmen gözlerim doldu hala aynıydı. Hiç değişmemişti güzelliği.. Başka bir güzellik ama sanki ona bakınca geçmişime bir adım atıyordum. Bütün geçmişim oradaydı.. Hatta benden daha fazla geliştirmiş kendini açıkcası. Yurt dışına tatile gidiyormuş fotoğraflarından anladım bunu. Bense şehrimden dışarı çıkamıyorum. Onu küçükken çok seviyordum. En sevdiğim oyuncağım olan radyolu kırmızı vosvos'umdan bile çok seviyordum. Onun için daha 10 yaşında gecenin bir yarısı evden kaçmıştım. Oda şöyle olmuştu; Çantama takılı ufak bir kanguru vardı peluş oyuncak. İlk okula geldiğim gün o ve arkadaşları kanguruyu çok beğenmişti. Üçüde istemişti sonra ben veremeyeceğimi söylemiştim yüzüm kızararak. Aslında utanmıştım sadece ona versem anlarlardı.. O biliyordu aslında.. Sonra o gece yarısı o oyuncağı onların kapısına atıp kaçmak için evden kaçtım dışarıda yağmur başlamıştı. Onların kapısının önünde 1 saat yağmurun altında bekledim. Atamıyordum utanıyordum en sonunda geri kaçtım. Tam eve girdiğimden babamdan temiz bir sopa yemiştim hiç unutmuyorum. Üstelik kaçarken o oyuncağı düşürmüştüm bir dahada hiç bulamadım. Öyle işlemiştiki ruhuma biz sabahcıydık ilk seneler o öğlenci. Ben eve giderken o geliyordu ve onu gördüğümde içim cız ediyordu. O yaşta herkesin hissedemeyeceği birşeyi hissetmiştim. Şimdi onu buldum lütfen yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim herseyi berbat etmekten korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 7 Ocak 2013; 14:15:09 >

• Gelmez o gunler donmez o gunler mazide kaldi hep...

Yillar sonra rastladim cocukluk sevgilime. Dinle bu sarkiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanguru kismina guldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Kanguru kismina guldum

Evet biraz komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Kanguru kismina guldum

Evet biraz komik

kolay gelsin hocam yaş kaç
  • quote:

Hala o bakışı aynı değişmemiş. Bir kez daha aşık oldum ona. Şuana kadar pek çok kızdan hoşlandığım oldu ama bu kadar masumca değildi hiç biri açıkcası.. Uçurtma Avcısı adlı kitabı okurken eski sınıf arkadaşlarımı merak ettim arayayım dedim. Sonra ortak arkadaşlardan onu buldum.. Ekleyip eklememkte tereddüt ettim ama ekledim. Fotoğraflarına bakarken resmen gözlerim doldu hala aynıydı. Hiç değişmemişti güzelliği.. Başka bir güzellik ama sanki ona bakınca geçmişime bir adım atıyordum. Bütün geçmişim oradaydı.. Hatta benden daha fazla geliştirmiş kendini açıkcası. Yurt dışına tatile gidiyormuş fotoğraflarından anladım bunu. Bense şehrimden dışarı çıkamıyorum. Onu küçükken çok seviyordum. En sevdiğim oyuncağım olan radyolu kırmızı vosvos'umdan bile çok seviyordum. Onun için daha 10 yaşında gecenin bir yarısı evden kaçmıştım. Oda şöyle olmuştu; Çantama takılı ufak bir kanguru vardı peluş oyuncak. İlk okula geldiğim gün o ve arkadaşları kanguruyu çok beğenmişti. Üçüde istemişti sonra ben veremeyeceğimi söylemiştim yüzüm kızararak. Aslında utanmıştım sadece ona versem anlarlardı.. O biliyordu aslında.. Sonra o gece yarısı o oyuncağı onların kapısına atıp kaçmak için evden kaçtım dışarıda yağmur başlamıştı. Onların kapısının önünde 1 saat yağmurun altında bekledim. Atamıyordum utanıyordum en sonunda geri kaçtım. Tam eve girdiğimden babamdan temiz bir sopa yemiştim hiç unutmuyorum. Üstelik kaçarken o oyuncağı düşürmüştüm bir dahada hiç bulamadım. Öyle işlemiştiki ruhuma biz sabahcıydık ilk seneler o öğlenci. Ben eve giderken o geliyordu ve onu gördüğümde içim cız ediyordu. O yaşta herkesin hissedemeyeceği birşeyi hissetmiştim. Şimdi onu buldum lütfen yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim herseyi berbat etmekten korkuyorum

Kizin sende biraz bile olsa gozu varsa kanguru olayini anlattigin an bu is olmustur

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

quote:

Kanguru kismina guldum

Evet biraz komik

kolay gelsin hocam yaş kaç

22 hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi unutamıyorum.
    2 ay önce açıldı
    çocukluk arkadaşımı arıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

Gelmez o gunler donmez o gunler mazide kaldi hep...

Yillar sonra rastladim cocukluk sevgilime. Dinle bu sarkiyi

Biliyorum
  • Ekle bence hocam,belli mi olur herşey çok farklı olur.
  • çocukluk sevgilin ? yazıda sevgili olduğunuza dair birşey göremedim sanki
  • Ben de ilkokul 3 ten beri sevdiğim bir kız vardı. Tabi okul bitti lise bitti ben o kızı unutmadım ama 4,5 senedir görmedim tabi. Geçen evde eski filmli makinelerden buldum. Belki içinde fotoğrafı vardır diye hepsini çıkarttım 3,4 tane fotosu çıktı. Kaybolan çocouğumu bulmuş gibi sevindim. Çok güzel birşey bu.
  • Basligi "Cocukluk askimi buldum" olarak degistirmen iyi olur. Konuya gelirsek sansini denemelisin umarim olumlu sonuclanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GedoMazou
    Kizin sende biraz bile olsa gozu varsa kanguru olayini anlattigin an bu is olmustur

+1
  • Başlığı değiştirdim.
    Ben 6. sınıfta yazları çalışmaya başlamıştım. Sırf onu görmek için işten eve koşarak gelirdim. Daha eve girmeden mahallenin köşesindeki duvara yaslanır onların mahallesini gözlerdim. Her akşam üstü arkadaşlarıyla birlikte mahalleyi turlardı. Sonra ertesi gün çalışırken yine onu görmeyi hayal ederdim
  • Devam et, yarida birakma sakin. Ilgi alanlarini ögren. Dikkatini cek, ilgisini üzerinde topla. Gecmiste yasadiginiz yerle ilgili konular acabilirsin ya da ortak arkadaslarinizdan bahsedip "sunu hatirliyor musun, ne yapiyor simdi acaba?" gibisinden de olabilir...

Devam et diyorum cünkü masum bir ask bu; insanlarin istedigi kadar cabalasa dahi bulamayacagi türden bir ask.. amma velakin benzer bir durumu ben de üc aya askin bir süredir yasiyorum. Orta okulda iken deli gibi asik oldugum, utangacliktan acilamadigim gözüme dört dörtlük görünen bir kizi ortak arkadasliklardan buldum. Yaklasik üc aydir kendimce dört dörtlük adlettigim o kizi inceleyerek yedim, bitirdim. Ayrintilara girdigimde o güzelim ask kayboldu. Gercekler ile hayal ettigim kisinin uyusmadigini gördügüm an sogumaya, uzaklasmaya basladim. Su an tam olarak o dönemdeyim fakat yine de onu takip etmekten kendimi alamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütesekkir -- 7 Ocak 2013; 14:38:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütesekkir

Devam et, yarida birakma sakin. Ilgi alanlarini ögren. Dikkatini cek, ilgisini üzerinde topla. Gecmiste yasadiginiz yerle ilgili konular acabilirsin ya da ortak arkadaslarinizdan bahsedip "sunu hatirliyor musun, ne yapiyor simdi acaba?" gibisinden de olabilir...

Devam et diyorum cünkü masum bir ask bu; insanlarin istedigi kadar cabalasa dahi bulamayacagi türden bir ask.. amma velakin benzer bir durumu ben de üc aya askin bir süredir yasiyorum. Orta okulda iken deli gibi asik oldugum, utangacliktan acilamadigim gözüme dört dörtlük görünen bir kizi ortak arkadasliklardan buldum. Yaklasik üc aydir kendimce dört dörtlük adlettigim o kizi inceleyerek yedim, bitirdim. Ayrintilara girdigimde o güzelim ask kayboldu. Gercekler ile hayal ettigim kisinin uyusmadigini gördügüm an sogumaya, uzaklasmaya basladim. Su an tam olarak o dönemdeyim fakat yine de onu takip etmekten kendimi alamiyorum.

Evet hocam bu kirli dünyadan pek bulunmayan birşey. Ben bile kendime şaşırdım hala içimdeki çocuk ölmemiş

• lise ?
  • Askina sahip cikmaktan bir saniye olsun geri durma. En guclu duygudur, buyudukce gerceklesmesi zorlasir. En temizi cocukluk askidir. Muthis sanslisin. Kafanda buyutme su yurtdisina cikiyomus da ben sehrimden disari cikamayan bir yurdum insaniyim diye. Sen adam olursan efendi olursan askinin karsisinda kim durabilir?! Umarim herseyin hayirlisiyla askina kavusursun. *Tek sorun ask onu tanidikca farkli bir hal alacak farkli bir duygu olacak onun da olumsuz taraflarini hissedecek ve yasayacaksin bununla mucadele edebilir misin asil soru bu,,
    yolun acik olsun kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

lise ?

İlkokul hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Askina sahip cikmaktan bir saniye olsun geri durma. En guclu duygudur, buyudukce gerceklesmesi zorlasir. En temizi cocukluk askidir. Muthis sanslisin. Kafanda buyutme su yurtdisina cikiyomus da ben sehrimden disari cikamayan bir yurdum insaniyim diye. Sen adam olursan efendi olursan askinin karsisinda kim durabilir?! Umarim herseyin hayirlisiyla askina kavusursun. *Tek sorun ask onu tanidikca farkli bir hal alacak farkli bir duygu olacak onun da olumsuz taraflarini hissedecek ve yasayacaksin bununla mucadele edebilir misin asil soru bu,,
    yolun acik olsun kardesim.

Dayanabilirim çünkü onu tanımak yeni bir dünyayı keşfetmek olacak benim için
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.